You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο coogar κατηγορεί άλλη κυρίαΜε μια διαφορα μονο ο kostas doul ασχολειται συνεχεια με την ερικα η δεν το βλεπεις?και ο coogar υπερβολικός αλλά δεν κατηγορεί
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Δεν κατήγορησα ποτέ έγραψα τι έχω μάθει και επιμένω αν ισχύουν μακρυάΟ coogar κατηγορεί άλλη κυρία
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Δεν είναι αλήθεια και το ξέρεις ,η έρικα όταν πάει Θεσσαλονίκη κάθεται 20 μέρες τι πληθυσμό έχει η Θεσσαλονίκη ενάμιση εκατομμύριο ,η αφέντρα που υποστηρίζεις στην Αθήνα με πέντε εκατομμύρια κόσμο τρεις ημέρες μόνο βγάλε συμπέρασμαΤι κατηγορία έχω γράψει ακριβώς; Ότι είναι 50+; Αυτή δεν είναι κατηγορία αλλά η αλήθεια.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 1.017
- Πόντοι
- 86
Πάλι ασχολείσαι με εμένα; Κομπλεξικός είσαι; Εγώ δεν υποστηρίζω καμία αφέντρα, γράφω με ποιες περνάω καλά και τυχαίνει αυτή τη στιγμή να περνάω καλά με την Vida. Όπως έχω περάσει πολύ καλά με την Θεανώ. Αλλά τόσο κόμπλεξ έχεις και τόσο καταλαβαίνεις.Δεν είναι αλήθεια και το ξέρεις ,η έρικα όταν πάει Θεσσαλονίκη κάθεται 20 μέρες τι πληθυσμό έχει η Θεσσαλονίκη ενάμιση εκατομμύριο ,η αφέντρα που υποστηρίζεις στην Αθήνα με πέντε εκατομμύρια κόσμο τρεις ημέρες μόνο βγάλε συμπέρασμα
Αν αύριο πχ πάω στην Όλγα ή στην Ίσιδα και περάσω καλά εκεί θα γράψω την θετικές μου κριτικές και για αυτές. Δεν είμαι οπαδός καμίας κυρίας, η όποια κριτική μου προέρχεται από το πόσο με καυλώνει η κάθε κυρία και πως εξελίσσεται η συνεδρία.
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
χαχα γελάω μόνο την vidακαι καλά κάνεις αλλά μόνο με την έρικα ασχολείσαι επίσης έχεις κλείσει και τα post σου γιατί άλλα έγραφες και από τότε που σε έστειλε η έρικα σου έμεινε πωθημένο ,άνοιξε λοιπόν τα post σου ,δεν απάντησες στην ερώτηση μου?20 μέρες η έρικα Θεσσαλονίκη με πληθυσμό ενάμιση εκατομμύριο και η vida μόλις τρεις μέρες στην Αθήνα με πληθυσμό πέντε εκατομμύρια γιατί?Πάλι ασχολείσαι με εμένα; Κομπλεξικός είσαι; Εγώ δεν υποστηρίζω καμία αφέντρα, γράφω με ποιες περνάω καλά και τυχαίνει αυτή τη στιγμή να περνάω καλά με την Vida. Όπως έχω περάσει πολύ καλά με την Θεανώ. Αλλά τόσο κόμπλεξ έχεις και τόσο καταλαβαίνεις.
Αν αύριο πχ πάω στην Όλγα ή στην Ίσιδα και περάσω καλά εκεί θα γράψω την θετικές μου κριτικές και για αυτές. Δεν είμαι οπαδός καμίας κυρίας, η όποια κριτική μου προέρχεται από το πόσο με καυλώνει η κάθε κυρία και πως εξελίσσεται η συνεδρία.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάλι ασχολείσαι με εμένα; Κομπλεξικός είσαι; Εγώ δεν υποστηρίζω καμία αφέντρα, γράφω με ποιες περνάω καλά και τυχαίνει αυτή τη στιγμή να περνάω καλά με την Vida. Όπως έχω περάσει πολύ καλά με την Θεανώ. Αλλά τόσο κόμπλεξ έχεις και τόσο καταλαβαίνεις.
Γαμήθηκε ο σέρβερ! Δοκίμασε αργότερα ναυάγιο!
Το μέλος αυτό έχει περιορίσει την πρόσβαση στο προφίλ του.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 1.017
- Πόντοι
- 86
Κομπλεξικέ γιατί θες να γαμάς το νήμα και να ξεκατινιάζεσαι;χαχα γελάω μόνο την vidακαι καλά κάνεις αλλά μόνο με την έρικα ασχολείσαι επίσης έχεις κλείσει και τα post σου γιατί άλλα έγραφες και από τότε που σε έστειλε η έρικα σου έμεινε πωθημένο ,άνοιξε λοιπόν τα post σου ,δεν απάντησες στην ερώτηση μου?20 μέρες η έρικα Θεσσαλονίκη με πληθυσμό ενάμιση εκατομμύριο και η vida μόλις τρεις μέρες στην Αθήνα με πληθυσμό πέντε εκατομμύρια γιατί?
Γαμήθηκε ο σέρβερ! Δοκίμασε αργότερα ναυάγιο!
Το μέλος αυτό έχει περιορίσει την πρόσβαση στο προφίλ του.
Θα απαντήσω στην ερώτηση σου, αν και είσαι τόσο στόκος που δε θα καταλάβεις. Η Vida κάθεται λίγες μέρες γιατί έχει τη ζωή της και υποχρεώσεις στη Θεσσαλονίκη αντίθετα με την άλλη που δεν έχει υποχρεώσεις.
Υ.Γ.1: Όσο και να σκούζεις η +50άρα σου δε με έστειλε, εγώ σταμάτησα να πηγαίνω γιατί απλά πούρεψε.
Υ.Γ.2: Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου γιατί θα αρχίσω να πιστεύω ότι με γουστάρεις τρελά.
Τελευταία τροποποίηση:
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Κομπλεξικέ γιατί θες να γαμάς το νήμα και να ξεκατινιάζεσαι;
Θα απαντήσω στην ερώτηση σου, αν και είσαι τόσο στόκος που δε θα καταλάβεις. Η Vida κάθεται λίγες μέρες γιατί έχει τη ζωή της και υποχρεώσεις στη Θεσσαλονίκη αντίθετα με την άλλη που δεν έχει υποχρεώσεις.
Υ.Γ.1: Όσο και να σκούζεις η +50άρα σου δε με έστειλε, εγώ σταμάτησα να πηγαίνω γιατί απλά πούρεψε.
Υ.Γ.2: Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου γιατί θα αρχίσω να πιστεύω ότι με γουστάρεις τρ
Σε έστειλε αδιάβαστο άνοιξε τα post σου να τα δουν όλοι, εσύ είσαι καψούρης με την έρικα και γαμάς το νήμαΚομπλεξικέ γιατί θες να γαμάς το νήμα και να ξεκατινιάζεσαι;
Υ.Γ.2: Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου γιατί θα αρχίσω να πιστεύω ότι με γουστάρεις τρελά.
Πάντα για την έρικα γράφειΌχι φιλε μου που παλι για την ερικα γραφεις ξεκινησε απο πολυ πιτσιρικα και εχει 26 χρονια στον χωρο απλη αρηθμητικη ειναι
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 1.017
- Πόντοι
- 86
Όσο και να με γουστάρεις δε σε γαμάω, δυστυχώς για εσένα δεν πάω με άντρες...Σε έστειλε αδιάβαστο άνοιξε τα post σου να τα δουν όλοι, εσύ είσαι καψούρης με την έρικα και γαμάς το νήμα
Πάντα για την έρικα γράφει
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Δεν είμαι βαρετός και δεν μπορεί να το ξεπεράσει για αυτό δεν ανοίγει τα post τουΕίστε τόσο βαρετοί και οι δύο, να σε πληροφορήσω ότι εκείνη κάνει κουμάντο και παίρνει 100 και όχι 80 επίσης βγάζεις φοφερή εμμονή αν όντως σε έκοψε ξεπεράσει το
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 1.017
- Πόντοι
- 86
Καψούρης με την πάρτη μου είσαι για αυτό και ασχολείσαι μαζί μου.Δεν είμαι βαρετός και δεν μπορεί να το ξεπεράσει για αυτό δεν ανοίγει τα post του
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Άνοιξε τα post σουΚαψούρης με την πάρτη μου είσαι για αυτό και ασχολείσαι μαζί μου.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 1.017
- Πόντοι
- 86
Κομπλεξικέ τις διαταγές να τις δίνεις στα φιλαράκια σου. Ότι θες να βρεις είναι στο νήμα, αντί να ασχολείσαι μαζί μου ψάξε και βρες το.Άνοιξε τα post σου
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Δεν τα ανοίγεις γιατί θα ξευτυλιστείς χαχαααααΚομπλεξικέ τις διαταγές να τις δίνεις στα φιλαράκια σου. Ότι θες να βρεις είναι στο νήμα, αντί να ασχολείσαι μαζί μου ψάξε και βρες το.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 1.017
- Πόντοι
- 86
Εσύ ξευτιλίζεσαι γιατί συνεχίζεις να ασχολείσαι μαζί μου. Δεν σου κάνει κούκου πια;Δεν τα ανοίγεις γιατί θα ξευτυλιστείς χαχααααα
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Άνοιξε τα εγώ ανοικτά τα έχω τι έγραφες πριν 9 μήνεςΕσύ ξευτιλίζεσαι γιατί συνεχίζεις να ασχολείσαι μαζί μου. Δεν σου κάνει κούκου πια;
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 1.017
- Πόντοι
- 86
Εσύ μπορεί να έχεις και ανοιχτά τα πόδια σου, γιατί αυτό πρέπει να με ενδιαφέρει;Άνοιξε τα εγώ ανοικτά τα έχω τι έγραφες πριν 9 μήνες
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Εσύ μπορεί να έχεις και ανοιχτά τα πόδια σου, γιατί αυτό πρέπει να με ενδιαφέρει;
Nasos.123
Μέλος
Εγγρ.7 Ιαν 2020Μηνύματα87Like156Πόντοι0Η ericca είναι η δασκάλα μου στο bdsm και σε πληροφορώ ότι σταματάει ακόμα και γνωστούς τηςΌταν δεν έχει την αναμενόμενη πελατεία ένα μαγαζί βάζει διαφήμιση, απλά τα πράγματα...
πάλι για την έρικα και απαντάς σε έναν Naso γράφεις σε άλλον αχχχχχχχχχχ
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 1.017
- Πόντοι
- 86
Μαζί μου ασχολείσαι, πόσο λαλάκας (καψούρης) είσαι;Nasos.123
Μέλος
Εγγρ.7 Ιαν 2020Μηνύματα87Like156Πόντοι0
Η ericca είναι η δασκάλα μου στο bdsm και σε πληροφορώ ότι σταματάει ακόμα και γνωστούς της
πάλι για την έρικα και απαντάς σε έναν Naso γράφεις σε άλλον αχχχχχχχχχχ
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 188
- Εμφανίσεις
- 76K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 874