Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

batman89

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2023
Like
24
Πόντοι
0
Συνάδελφοι η Σεσίλια υφίσταται; δουλεύει τώρα;

ffsub

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2021
Like
208
Πόντοι
20
Επίσκεψη στην Κυρία Ίσιδα...
Φιλική, επικοινωνιακή και ατομάρα με αστείρευτη όρεξη και ενέργεια.
Δε μ'αρέσει να λέω δημοσίως λεπτομέρειες του session, αλλά οι στιγμές που βλέπεις το υπέροχο χαμόγελο ικανοποίησης που έχει όταν σε βασανίζει είναι αξέχαστες.
Γνήσια, με αντίληψη και σεβασμό στα όριά σου και ταυτόχρονα υπέροχος άνθρωπος.

Nikos40@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
1.061
Πόντοι
201
Επίσκεψη στην Κυρία Ίσιδα...
Φιλική, επικοινωνιακή και ατομάρα με αστείρευτη όρεξη και ενέργεια.
Δε μ'αρέσει να λέω δημοσίως λεπτομέρειες του session, αλλά οι στιγμές που βλέπεις το υπέροχο χαμόγελο ικανοποίησης που έχει όταν σε βασανίζει είναι αξέχαστες.
Γνήσια, με αντίληψη και σεβασμό στα όριά σου και ταυτόχρονα υπέροχος άνθρωπος.
You're spot-on!!! (που λένε και στο Αμέρικα)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.103
Πόντοι
456
Session-επανάληψη με τη ΘΕΑ ΙΣΙΔΑ τελευταία μέρα πριν φυγεί... Η πιο "καριόλα" και πιο καύλα Γυναικα (και όχι μόνο Αφέντρα) που έχω συναντήσει. Δεν ξέρω τι μαγικά και τι τεχνικές εφαρμόζει αλλά εγκεφαλικά και σωματικά σε κάνει να σπαρταράς από ηδονή. Έχουν περάσει ώρες από την συνάντηση και ακόμα "εκει είμαι". Τελειώνει η λογική... και αρχίζει η Ίσιδα.. Απίστευτο!

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.264
Session-επανάληψη με τη ΘΕΑ ΙΣΙΔΑ τελευταία μέρα πριν φυγεί... Η πιο "καριόλα" και πιο καύλα Γυναικα (και όχι μόνο Αφέντρα) που έχω συναντήσει. Δεν ξέρω τι μαγικά και τι τεχνικές εφαρμόζει αλλά εγκεφαλικά και σωματικά σε κάνει να σπαρταράς από ηδονή. Έχουν περάσει ώρες από την συνάντηση και ακόμα "εκει είμαι". Τελειώνει η λογική... και αρχίζει η Ίσιδα.. Απίστευτο!
Όλα τα λεφτά λουλουδια ήσουν σήμερα και δεν φταίω εγώ... αλλά ναι μπορώ και έτσι....

• Αγάπη
Αντιδράσεις: LB

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
584
Πόντοι
81
Η κυρια απαιτει σεβασμο οσο συζητατε τα φετιχ σου(φυσιολογικα υπαρχει στυση) και η κυρια το απαγορευει
Mε google translate γράφεις εδώ ή εγω δεν έχω καταλαβει τι προσπαθεις να πεις ;

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.264
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Επιστροφή Αθήνα λοιπόν...

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας....
*Αν και ο λβ άρχισε τις κακές παρέες μου φαίνεται , τον αγαπάμε πολύ
(με κ@%^&*κια)..

LEOPOLDOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
0
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Επιστροφή Αθήνα λοιπόν...

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας....
*Αν και ο λβ άρχισε τις κακές παρέες μου φαίνεται , τον αγαπάμε πολύ
(με κ@%^&*κια)..
Kαλημέρα μίστρες!

Εγγρ.
7 Οκτ 2023
Like
44
Πόντοι
0
Mε google translate γράφεις εδώ ή εγω δεν έχω καταλαβει τι προσπαθεις να πεις ;
Στο εξωτερικό,τις περισσότερες φορές που επισκέπτεσαι μια κυρία,μόλις εισελθεις στο χώρο της πρέπει να γδυθεις.
Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις όταν μπεις.
Έτσι η κυρία κατά τη διάρκεια της αρχικής "συνέντευξης" ελέγχει και τις αντιδράσεις σου,καθώς σου απαγορεύει να έχεις στύση(θεωρείται ασέβεια,εάν δεν το διατάξει αυτή να συμβεί).
Οπότε το σεσσιον έχει ουσιαστικά ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή.Για όσους επιζητούν και το εγκεφαλικό παιχνίδι είναι εκπληκτικό.
Εδώ δεν έχω βρει κάποια κυρία που να το εφαρμόζει αυτό.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
1.017
Πόντοι
86
Στο εξωτερικό,τις περισσότερες φορές που επισκέπτεσαι μια κυρία,μόλις εισελθεις στο χώρο της πρέπει να γδυθεις.
Έτσι η κυρία κατά τη διάρκεια της αρχικής "συνέντευξης" ελέγχει και τις αντιδράσεις σου,καθώς σου απαγορεύει να έχεις στύση(θεωρείται ασέβεια,εάν δεν το διατάξει αυτή να συμβεί).
Οπότε το σεσσιον έχει ουσιαστικά ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή.Για όσους επιζητούν και το εγκεφαλικό παιχνίδι είναι εκπληκτικό.
Σιγά το θέμα και εδώ μπορείς να το κάνεις. Άλλωστε με τις περισσότερες κυρίες γίνεται μια σύντομη τηλεφωνική συνεννόηση και μπορείς να ζητήσεις να είσαι τσιτσίδι στην συζήτηση από κοντά.

Εγγρ.
7 Οκτ 2023
Like
44
Πόντοι
0
Σιγά το θέμα και εδώ μπορείς να το κάνεις. Άλλωστε με τις περισσότερες κυρίες γίνεται μια σύντομη τηλεφωνική συνεννόηση και μπορείς να ζητήσεις να είσαι τσιτσίδι στην συζήτηση από κοντά.
Σίγουρα μπορείς να το ζητήσεις.
Άλλο όμως λέω.Το θέμα δεν είναι τι θα ζητήσεις στο τηλέφωνο,στην πολύ σύντομη κουβέντα που θα γίνει.
Είναι στο ότι μπαίνοντας στον χώρο και λαμβάνοντας αμέσως μια εντολή,σε διεγείρει εγκεφαλικά και κατά κάποιον τρόπο σου ορίζει αμέσως τη θέση σου.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
964
Πόντοι
86
Η κυρια απαιτει σεβασμο οσο συζητατε τα φετιχ σου(φυσιολογικα υπαρχει στυση) και η κυρια το απαγορευει

Άλλο όμως λέω.Το θέμα δεν είναι τι θα ζητήσεις στο τηλέφωνο,στην πολύ σύντομη κουβέντα που θα γίνει.
Είναι στο ότι μπαίνοντας στον χώρο και λαμβάνοντας αμέσως μια εντολή,σε διεγείρει εγκεφαλικά και κατά κάποιον τρόπο σου ορίζει αμέσως τη θέση σου.
Εσενα σε κοβω μεγαλο θεωρητικό και φιλόσοφο του BDSM

Coggers

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
494
Πόντοι
21
H Δανάη, μια που έκανε αρπαχτή καμιά 10ρια χρόνια πριν στο αλήστου μνήμης SaMe place, το εφάρμοζε.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
1.017
Πόντοι
86
Στην πρώτη συνάντηση που είχα με την κυρία Vida, ενώ είχε ξεκινήσει το session και ήμουν τσίτσιδος λέω: "να σας πω κυρία και κάτι άλλο που μου αρέσει;"
Εκείνη μου απαντάει ακριβώς το εξής: "και τι είναι εδώ ταβέρνα για να παραγγέλνεις τη μπριζόλα σου όπως σου αρέσει;" και άρχισε να δίνει πιο δυνατές ξυλιές.
Εκεί να δεις φίλε μου πως όρισε κατευθείαν και χωρίς πολλά πολλά ποια είναι η θέση μου...
Στο γράφω αυτό γιατί θέλω να καταλήξω στο ότι αν μια κυρία ξέρει πως να φερθεί, σε διεγείρει εγκεφαλικά ακόμα και αν δεν εφαρμόσει ότι φαντασίωση έχει κάποιος στο κεφάλι του.

Εγγρ.
7 Οκτ 2023
Like
44
Πόντοι
0
Στην πρώτη συνάντηση που είχα με την κυρία Vida, ενώ είχε ξεκινήσει το session και ήμουν τσίτσιδος λέω: "να σας πω κυρία και κάτι άλλο που μου αρέσει;"
Εκείνη μου απαντάει ακριβώς το εξής: "και τι είναι εδώ ταβέρνα για να παραγγέλνεις τη μπριζόλα σου όπως σου αρέσει;" και άρχισε να δίνει πιο δυνατές ξυλιές.
Εκεί να δεις φίλε μου πως όρισε κατευθείαν και χωρίς πολλά πολλά ποια είναι η θέση μου...
Στο γράφω αυτό γιατί θέλω να καταλήξω στο ότι αν μια κυρία ξέρει πως να φερθεί, σε διεγείρει εγκεφαλικά ακόμα και αν δεν εφαρμόσει ότι φαντασίωση έχει κάποιος στο κεφάλι του.
Μπράβο φίλε μου που πέρασες καλά και ευχαριστήθηκες το σεσσιον.
Για άλλο πράγμα μιλάω εγώ αλλά να σαι καλά να περνάς ωραία με τις κυρίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom