Με τη Σεσιλια αν βρεθείς σε hotel της τον καρφώνεις χαλαράDomina Lola , το πρωτο ραντεβου το κάνει πάντα σε ξενοδοχείο. Ειναι κορυφαία. Το θέμα ειναι εαν θα καταφέρεις να τη βρεις γιατι κυρίως ασχολείται με τους σταθερούς τς πελάτες οι οποίοι δεν ειναι και λίγοι.... Η Σεσίλια αν σου αρέσουν οι γεμάτες τωρα που εφυγε απο εκει που ηταν μονιμη παει σε ξενοδοχεία και έχεις και πολλές πιθανότητες να της τον σφυρίξεις αν σε ενδιαφερει και αυτό. Και μια Mistress Olga που ήταν παλιά στην Αλεξάνδρα κανει outcalls
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Domina Lola , το πρωτο ραντεβου το κάνει πάντα σε ξενοδοχείο. Ειναι κορυφαία. Το θέμα ειναι εαν θα καταφέρεις να τη βρεις γιατι κυρίως ασχολείται με τους σταθερούς τς πελάτες οι οποίοι δεν ειναι και λίγοι.... Η Σεσίλια αν σου αρέσουν οι γεμάτες τωρα που εφυγε απο εκει που ηταν μονιμη παει σε ξενοδοχεία και έχεις και πολλές πιθανότητες να της τον σφυρίξεις αν σε ενδιαφερει και αυτό. Και μια Mistress Olga που ήταν παλιά στην Αλεξάνδρα κανει outcalls
Η Σεσίλια έχει ενεργή αγγελία;
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 964
- Πόντοι
- 86
Ακόμα στις αγγελιες έχεις μεινει εσυ ; Instagram facebook 2022 εχουμεΗ Σεσίλια έχει ενεργή αγγελία;

Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 964
- Πόντοι
- 86
Ενώ στο Limit up που ήτανε παλιά ήτανε παρθέναΜε τη Σεσιλια αν βρεθείς σε hotel της τον καρφώνεις χαλαρά
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.784
- Πόντοι
- 2.306
Δεν σε πιστεύουμε φίλε.NAORYS
Θα αναφερθώ στη συνάντησή μου με τη Naorys, η οποία έγινε χθες Παρασκευή. Για να προλάβω τυχόν διαξιφισμούς: δεν αμφιβάλλω ότι αρκετές από τις επαγγελματίες του χώρου μπορούν να προσφέρουν αντίστοιχες υπηρεσίες και σε χαμηλότερο κόστος. Απλά εγώ δεν δοκιμάζω dominatrices αδιακρίτως. Για να αφήσω μια γυναίκα να με βασανίσει πρέπει να μου έχει κάνει εμφανισιακά ένα είδος κλικ. Η Naorys λοιπόν μου έκανε αυτό το κλικ.
Ένα κλικ που μεταφράστηκε σε άψογη επικοινωνία και χημεία κατά την δια ζώσης συνάντησή μας. Της είπα εξαρχής ότι δεν ενδιαφέρομαι για role-playing, strapon κτλ αλλά ότι εστιάζω στο σαδομαζοχιστικό κομμάτι του BDSM κι εκείνη έπιασε αμέσως τι είδους session ήθελα. Οι επόμενες δύο ώρες κύλησαν με τη Naorys να με βασανίζει, να ανταλλάσσουμε πειράγματα και ατάκες σχετικές με το εκάστοτε βασανιστήριο και να γελάμε. Προσωπικά βρίσκω αυτόν τον συνδυασμό σαδίστριας και παιχνιδιάρας πολύ πιο καυλωτικό από τον τύπο της «αυστηρής αφέντρας».
Μοναδικό αρνητικό οι τσουχτερές τιμές της για dungeon sessions οι οποίες θεωρώ ότι θα είναι απαγορευτικές για αρκετούς που θα ήθελαν να την απολαύσουν.
Είχα διαβάσει σε παλιότερο ποστ ότι από βίζιτα το γύρισε στο BDSM για αρπαχτή. Αυτό περί αρπαχτής δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Η κοπέλα είναι γνήσια σαδίστρια, γουστάρει σκληρό παιχνίδι, ενώ έχει και τις απαραίτητες γνώσεις για να μην σε θέσει σε κίνδυνο. Μετά από δική της ενθουσιώδη παρότρυνση δοκίμασα για πρώτη φορά piercing στις θηλές, το οποίο εξετέλεσε τηρώντας σχολαστικά τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής: γάντια μιας χρήσης, αντισηπτικό, βαμβάκι και βελόνες τη συσκευασία των οποίων άνοιγε εκείνη τη στιγμή μπροστά μου ( μου έβαλε από δύο βελόνες χιαστί σε κάθε θηλή). Μου πρότεινε να μου κάνει piercing και στον πούτσο, αλλά της είπα να αφήσουμε κάτι και για την επόμενη φορά. Δεν θα σας κουράσω με άλλες λεπτομέρειες, συνοψίζω λέγοντας ότι η Νaorys είναι εξαιρετική στο σαδομαζοχιστικό παιχνίδι. Φυσικά δεν μπορώ να έχω άποψη για τις επιδόσεις της σε άλλες πτυχές του BDSM τις οποίες δεν δοκίμασα γιατί δεν με ενδιαφέρουν (εγκεφαλικά παιχνίδια υποταγής κτλ)
Αυτά και στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Αν θες να σε πιστέψουμε την επόμενη φορά να σου βάλει βελόνα στο δάχτυλο και μόνο αν δούμε ότι πληκτρολογείς με διαλείψεις και κάνεις λάθη και χάνεις γράμματα, θα σε πιστέψουμε.
Διαγραμμένο μέλος 224178
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2022
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Συνάντηση με την Mistress Olga σε ξενοδοχείο αν και το ραντεβου πήγαινε καλά ( έχω κάνει και άλλα ραντεβού μαζί της ) στο τέλος χάλασε . Προσωπικά δεν θα ξανα κάνω ραντεβού μαζί της . υπάρχουν και κάποια όρια και δεν πρέπει να τα ξεπερνάμε αυτα .
τι εγινε ρε φιλε, ανοιξε μας την καρδια σου...Συνάντηση με την Mistress Olga σε ξενοδοχείο αν και το ραντεβου πήγαινε καλά ( έχω κάνει και άλλα ραντεβού μαζί της ) στο τέλος χάλασε . Προσωπικά δεν θα ξανα κάνω ραντεβού μαζί της . υπάρχουν και κάποια όρια και δεν πρέπει να τα ξεπερνάμε αυτα .
Nikos34@
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2017
- Like
- 160
- Πόντοι
- 0
Μιλάς με γρίφους γέροντα!Συνάντηση με την Mistress Olga σε ξενοδοχείο αν και το ραντεβου πήγαινε καλά ( έχω κάνει και άλλα ραντεβού μαζί της ) στο τέλος χάλασε . Προσωπικά δεν θα ξανα κάνω ραντεβού μαζί της . υπάρχουν και κάποια όρια και δεν πρέπει να τα ξεπερνάμε αυτα .
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 964
- Πόντοι
- 86
Τα όρια ειναι για να σπανε οπως και οι παραδόσεις στην μπαλαΣυνάντηση με την Mistress Olga σε ξενοδοχείο αν και το ραντεβου πήγαινε καλά ( έχω κάνει και άλλα ραντεβού μαζί της ) στο τέλος χάλασε . Προσωπικά δεν θα ξανα κάνω ραντεβού μαζί της . υπάρχουν και κάποια όρια και δεν πρέπει να τα ξεπερνάμε αυτα .
KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.005
- Πόντοι
- 6.727
Επανήλθε η Μπέτυ στο 104;
Διαγραμμένο μέλος 224178
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2022
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Για εμένα το όρια είναι όρια και τα ορίζει ο πελάτης κανείς άλλοςΤα όρια ειναι για να σπανε οπως και οι παραδόσεις στην μπαλαΑλλα μας το κέντρισες το ενδιαφέρον ριξε και το μετά
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.501
- Πόντοι
- 206
Συμφωνω μαζι σου..Εννοεις οτι της ειπες οτι δεν θελεις κατι και παρολα αυτα το εκανε?Για εμένα το όρια είναι όρια και τα ορίζει ο πελάτης κανείς άλλος
Tom lelample
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Συνάντηση με την Mistress Olga σε ξενοδοχείο αν και το ραντεβου πήγαινε καλά ( έχω κάνει και άλλα ραντεβού μαζί της ) στο τέλος χάλασε . Προσωπικά δεν θα ξανα κάνω ραντεβού μαζί της . υπάρχουν και κάποια όρια και δεν πρέπει να τα ξεπερνάμε αυτα τι
Φίλε μας έχεις εξάψει την περιέργεια..πες μας τι έγινε;σε σουφλισε χωρίς να το θέλεις;Συνάντηση με την Mistress Olga σε ξενοδοχείο αν και το ραντεβου πήγαινε καλά ( έχω κάνει και άλλα ραντεβού μαζί της ) στο τέλος χάλασε . Προσωπικά δεν θα ξανα κάνω ραντεβού μαζί της . υπάρχουν και κάποια όρια και δεν πρέπει να τα ξεπερνάμε αυτα .
Διαγραμμένο μέλος 224178
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2022
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Ε μα κι εσύ εύκολο challenge μου έβαλες. Το δάχτυλό μου το τρυπάω και μόνος μου δεν χρειάζομαι βοήθειαΔεν σε πιστεύουμε φίλε.
Αν θες να σε πιστέψουμε την επόμενη φορά να σου βάλει βελόνα στο δάχτυλο και μόνο αν δούμε ότι πληκτρολογείς με διαλείψεις και κάνεις λάθη και χάνεις γράμματα, θα σε πιστέψουμε.
Nikos34@
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2017
- Like
- 160
- Πόντοι
- 0
φιλαράκι όλο υπονοούμενα είσαι αλλά δεν μπαίνεις στο ψητό να μας πεις τι έγινε.....
Διαγραμμένο μέλος 224178
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2022
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Δεν έχουν μάθει να τους λένε όχι και εδω μου είπε οτι έχω φοβίες και ανασφάλειες . Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω .φιλαράκι όλο υπονοούμενα είσαι αλλά δεν μπαίνεις στο ψητό να μας πεις τι έγινε.....
Nikos34@
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2017
- Like
- 160
- Πόντοι
- 0
αδερφέ το "όχι" σε bdsm session λέγεται safe word.....Δεν έχουν μάθει να τους λένε όχι και εδω μου είπε οτι έχω φοβίες και ανασφάλειες . Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω .
όταν ξέρεις ότι δεν θα μπορέσεις εσύ να επιβληθείς αν πάει η αφέντρα να σου κάνει κάτι που δεν θέλεις.... τότε ορίζεις εξαρχής ένα safe word από κοινού με την αφέντρα....
αυτά που σου λέω είναι elementary που λένε και στην Αγγλία!!
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 964
- Πόντοι
- 86
Οσο πας και μας μπερδευεις ακομα περισσότερο και πολυ σωστα σου ειπαν υπαρχει και to safe word και οχι μονο ενα αλλα καποιες βαζουν και δυο ενα για οταν πλησιαζεις στα ορια και ένα όταν πρεπει να σταμτησουν.Δεν έχουν μάθει να τους λένε όχι και εδω μου είπε οτι έχω φοβίες και ανασφάλειες . Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω .
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 188
- Εμφανίσεις
- 76K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις