Επισκέφτηκα την προηγούμενη εβδομάδα την Αφέντρα ericca,το session μαζί της μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις,πριν το session είχα μιλήσει μαζί της στο τηλέφωνο άλλες 2 φορές,με είχε ρωτήσει τι εμπειρίες έχω η αν είμαι πρωτάρης,τι με εξιτάρει και τι φαντασιώσεις έχω,έχω εμπειρίες αλλά λίγες φαντασιώσεις πολλές,πήγα λοιπόν την συνάντησα,δυναμική γυναίκα αλλά ταυτόχρονα και ευγενική,πριν αρχίσει το session μιλήσαμε περίπου στα 10 λεπτά,καθαρή,όμορφη και περιποιημένη,σε όλη την διάρκεια του session μου μιλούσε και με καθοδηγούσε,στα συν ότι είχα την αίσθηση ότι ήμουν με την βιτσιόζα κοπέλα μου και όχι σε πληρωμένο session,δεν είχε ρολόι να μετράει την ώρα,κατέχει γνώσεις πάνω στο αυταρχικό αλλά και φαντασία,απο αυτά που της είχα πει ότι με εξιτάρουν τα κάναμε όλα,άριστη στα mind games,strap έκανα πρώτη φορά και δεν το μετάνοιωσα,είχα κάποιους ενδοιασμούς αλλά η ίδια δεν ξέρω πως αλλά το κατάφερε,της είχα πει ότι ήθελα να το δοκιμάσω αλλά θα το βλέπαμε την ώρα του session,επίσης ακόμα και στην ποδολαγνεία έδινε εντολές,δεν λούφαρε,μου μιλούσε λες και περίμενε να κάνω κάτι λάθος για να μου δώσει και τα χαστούκια που τελικά έφαγα,στα μείον πολύ δύσκολα την πετυχαίνεις στο τηλέφωνο,της το είπα,εφόσον δεν έχει χρόνο και προτιμά να βλέπει τους ήδη γνωστούς της,ας βγάλει τις αγγελίες η ας τις περιορίσει.