Νέα

•Δωρακι στην Γυναίκα μου,Μασάζ αισθησιακό**Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PetrosMarianna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

parisgeorgi

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Τι σε ενδιαφέρει ακριβώς να ενημερωθείς. Μην γράφουμε τσάμπα. Ρώτησε τι θες τι σκέφτεσαι να κάνεις

Lakiskom

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2025
Like
7
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιος εδώ και θα ήθελα να μου πει κάποιος αν έχει βρει έναν επαγγελματία μασέρ σε δικό του χώρο ώστε να πάω με την γυναίκα μου για να της κάνει μασάζ. αρχικά δεν θέλουμε να προχωρήσει σε κάτι επιπλέον, αλλά να δούμε πώς θα είναι. Ίσως να της κάνουμε και μαζί μασάζ.

• Like
Αντιδράσεις: Rene90

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.438
Πόντοι
7.095
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιος εδώ και θα ήθελα να μου πει κάποιος αν έχει βρει έναν επαγγελματία μασέρ σε δικό του χώρο ώστε να πάω με την γυναίκα μου για να της κάνει μασάζ. αρχικά δεν θέλουμε να προχωρήσει σε κάτι επιπλέον, αλλά να δούμε πώς θα είναι. Ίσως να της κάνουμε και μαζί μασάζ.
Φίλε εγώ κάνω τα πάντα εκτός από μασάζ....

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
43
Like
46.098
Πόντοι
11.146
...αρχοντα, αν ψαχνεις αποκλειστικα για μασερ δν ξερω, αλλα εαν το'χεις ανοιχτο και για μασεζ, υπαρχει μια κοπελα που το κανει (μασαζ+αισθησιακο/ερωτικο) με τελειωμα. Ειτε σε ανδρα, ειτε σε γυναικα.

Lakiskom

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2025
Like
7
Πόντοι
0
...αρχοντα, αν ψαχνεις αποκλειστικα για μασερ δν ξερω, αλλα εαν το'χεις ανοιχτο και για μασεζ, υπαρχει μια κοπελα που το κανει (μασαζ+αισθησιακο/ερωτικο) με τελειωμα. Ειτε σε ανδρα, ειτε σε γυναικα.
Ευχαριστώ για το μήνυμα. Ψάχνω για μασέρ και μου έστειλε ένας φίλος που έμεινε ικανοποιημένος από κάπου που πήγε. Θα κλείσω ραντεβού αυτές τις μέρες και θα ενημερώσω για την εμπειρία, μήπως ενδιαφέρει και άλλους.

George_Yamaha

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2023
Like
142
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για το μήνυμα. Ψάχνω για μασέρ και μου έστειλε ένας φίλος που έμεινε ικανοποιημένος από κάπου που πήγε. Θα κλείσω ραντεβού αυτές τις μέρες και θα ενημερώσω για την εμπειρία, μήπως ενδιαφέρει και άλλους.
Στείλε με ενδιαφέρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom