Νέα

Οδηγός συμπεριφοράς ζευγαριών μέσα σε τσοντοσινεμά (very very long post)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Fallen1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Fallen1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Μηνύματα
43
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Εισαγωγή

Αυτή η ιστορία είναι φανταστική. Την έγραψα με τρόπο διαφορετικό σε σχέση με τον άλλο οδηγό ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΤΣΟΝΤΟΣΙΝΕΜΑ     με σκοπό να εκπαιδεύσω μέσα από τις γραμμές της αλλά και να διασκεδάσω τους αναγνώστες. Εάν είστε τακτικός θαμώνας σε μέρη σαν αυτό που περιγράφω εδώ, τότε θα γνωρίζετε ότι μερικές φορές ζευγάρια έρχονται σε τέτοιους χώρους και πολλά από αυτά είναι κατατρομαγμένα χωρίς να υπάρχει απολύτως κανένας λόγος. Ή μερικές φορές εμφανίζονται περιμένοντας, εντελώς χαζά, να τους αγνοήσουν. Εάν πάτε τη γυναίκα σας σε ένα τέτοιο σινεμά, το λιγότερο που πρέπει να περιμένει το ζευγάρι είναι να το κοιτούν. Μόνο ένας χαζός θα είχε αυταπάτες για κάτι διαφορετικό.

Σκοπός αυτής της ιστορίας είναι να κάνει μια γυναίκα να ευχαριστηθεί την επίσκεψη της σε ένα τέτοιο χώρο. Επίσης θα είμαι πολύ ευχαριστημένος εάν ανοίξει τους ορίζοντες του μυαλού ενός άντρα που προτίθεται να φέρει την γυναίκα του σε ένα τέτοιο μέρος. Απολαύστε το.


[size=12pt]ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΣΟΝΤΟΣΙΝΕΜΑ[/size]


Ήταν Παρασκευή βράδυ, και δεν είχα κανονίσει κάτι, έτσι για να γλιτώσω την βαρεμάρα, αποφάσισα να επισκεφτώ ένα τσοντοσινεμά που πήγαινα συχνά. Αψηφώντας την βροχή που έριχνε εκείνη την στιγμή μπήκα στο σινεμά και αφού πλήρωσα το εισιτήριο μου, μπήκα στην αίθουσα. Μέσα στην αίθουσα το συνηθισμένο γκρουπ ατόμων είχε καταλάβει την τελευταία σειρά καθώς επίσης και τον ελεύθερο χώρο πίσω από αυτή. Αυτός ο χώρος προσέφερε αρκετή διακριτικότητα καθώς δεν φαινόταν από την είσοδο. Εκεί υπήρχαν δύο ζευγάρια αντρών που μαλακιζόντουσαν εμφανώς, στεκούμενοι όρθιοι πίσω από τα καθίσματα.

Εξέτασα σιγά σιγά το χώρο τριγύρω, καθώς τα μάτια μου προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στο φως από την οθόνη, όπου μία νεαρή ξανθιά γαμιόταν πισωκολητά, βγάζοντας δυνατές κραυγές ηδονής. Προχώρησα μία δύο σειρές και κάθισα σε μια καρέκλα. Μετά από λίγη εξέταση παρατήρησα δύο κεφάλια που βρισκόντουσαν κοντά κοντά, μερικές σειρές πιο κάτω από τη θέση που βρισκόμουν. Η καρδιά μου άρχισε να κτυπά πιο δυνατά και πλησίασα για να τσεκάρω την κατάσταση.

«Αμάν. Ένα ζευγάρι», σκέφτηκα από μέσα μου. Καθόντουσαν στην κλασική θέση, στην αριστερή άκρη της σειράς, με τον άντρα να καταλαμβάνει την θέση που ήταν στην άκρη του διαδρόμου. Έκανα την κίνησή μου και πήγα και κάθισα στην ίδια σειρά αφήνοντας ένα κάθισμα κενό αναμεταξύ μας. Η γυναίκα με κοίταξε φοβισμένα και ο άντρας τράβηξε το χέρι του που βρισκόταν κάτω από την μπλούζα της.  Πήρα την ευκαιρία για να σχηματίσω μια εικόνα τους. Η γυναίκα ήταν γύρω στα σαράντα, λίγο γεματούλα και με γλυκό πρόσωπο. Ο άντρας φαινόταν μεγαλύτερος, γύρω στα σαράντα πέντε και αυτός λίγο γεμάτος. Η γυναίκα με ξανακοίταξε τρομαγμένα, το οποίο ανταπέδωσα αινιγματικά.

«Είμαι αθώος» ψιθύρισα βραχνά, έτσι ώστε να μπορέσουν να με ακούσουν πάνω από τις φωνές ηδονής που έβγαζε η ξανθιά που έπαιζε στην ταινία.

«Μα...θα μας κοιτάς;» αποκρίθηκε.  

Αποφάσισα να πιάσω τον ταύρο από τα κέρατα. «Γλυκεία μου» της είπα, «εάν θέλατε το show να γίνει ιδιωτικά, θα νοικιάζατε μια ταινία από το video club και θα πηγαίνατε σπίτι σας. Ήρθατε εδώ επειδή θέλατε να ζήσετε την εμπειρία του σινεμά και ένα μεγάλο μέρος αυτής περιλαμβάνει και άλλα άτομα. Σωστά;»

Η γυναίκα άλλαξε ματιές με τον συνοδό της και μετά από ένα μικρό διάστημα κούνησε το κεφάλι της καταφατικά.

«Εντάξει τότε», συνέχισα «το έχετε ξανακάνει αυτό ποτέ;» Το κεφάλι της κουνήθηκε αρνητικά.

«Θα θέλατε να σας πω του κανόνες;» είπα χαμογελώντας αινιγματικά. Το ζευγάρι ξανακοιτάχτηκε και ο άντρας έγνεψε καταφατικά. Η γυναίκα με κοίταξε και εκείνη ξανά και συμφώνησε, δείχνοντας ακόμη όμως φοβισμένη. Αποφάσισα να τα παίξω όλα για όλα. «Θα μπορούσα να μιλώ από εδώ, αλλά θα προσκαλούσα λιγότερη φασαρία εάν καθόμουν εκεί» δείχνοντας το κάθισμα που βρισκόταν ενδιάμεσα μας. «Θα κρατήσω τα χέρια μου κοντά και θα γυρίσω πίσω στο κάθισμά μου μετά» είπα χαμογελώντας.

Αυτό πυροδότησε μια ψιθυριστή κουβέντα μεταξύ τους και άρχισα να ανησυχώ ότι το είχα παρατραβήξει, αλλά συμφώνησαν και ο άντρας είπε εντάξει. Πλησίασα πιο κοντά και συνέλαβα την υποψία ενός γυναικείου αρώματος και μια άλλη γνωστή μυρωδιά - γυναικεία διέγερση. Τέλεια.

«Λοιπόν, πρώτα από όλα, γλυκεία μου πρέπει να χαλαρώσεις. Μερικά άτομα από εδώ μέσα ενδιαφέρονται μόνο για αγόρια, αλλά αυτοί που τους αρέσουν οι γυναίκες είναι περήφανοι για σένα και θέλουνε να περάσεις καλά.  Είσαι πολύ γενναία για να έρθεις εδώ και όλοι το χειροκροτούμε αυτό. Για εμάς είσαι η απόδειξη ότι υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσει το sex και είμαστε χαρούμενοι που βρίσκεσαι εδώ».

Την κοίταξα μέσα στα μάτια. Πήρε μια κοφτή ανάσα και είπε «Αλήθεια;»

«Φυσικά, επιπροσθέτως είσαι απολύτως ασφαλής εδώ, κανείς δεν θα κάνει τίποτα που δεν επιτρέπεις. Αν κάποιος προσπαθήσει να κάνει κάτι που δεν θέλεις, πέντε άτομα από δω μέσα θα σηκωθούν από τα καθίσματα τους και θα τον βάλουν στη θέση του. Εγγυημένα. Ο Ιπποτισμός δεν είναι μια έννοια νεκρή, ειδικά σε μέρη σαν και αυτό. Πάρε εμένα σαν παράδειγμα. Πώς μπορώ να παρουσιάσω το εαυτό μου σε σένα σαν ένα πιθανό παρτενέρ, εάν αφήσω κάποιον βλάκα να κάνει χαζομάρες τριγύρω σας. Θα φύγετε και κάθε πιθανότητα θα έχει χαθεί. Ο καθένας που θέλει να βρεθεί κοντά σας – απλώς και μόνο για να σας βλέπει – θα σας προστατέψει εάν τυχόν βρεθείτε σε δύσκολη θέση.»

Από τις εκφράσεις του είδα ότι είχα την πλήρη προσοχή τους. Γυρνώντας την προσοχή μου στο άντρα είπα «Ο έλεγχος της όλης κατάστασης είναι στα δικά σου χέρια»

Με κοίταξε με απορία.

«Λοιπόν μπορεί να έχω τρέξει λίγο τα πράγματα και δεν με καταλαβαίνεις αλλά το σημαντικότερο νόημα είναι ότι εσύ έχεις τον έλεγχο της κατάστασης. Άλλα άτομα από εδώ μέσα θα κοιτούν εσένα για να τους δώσεις οδηγίες για το τι επιτρέπεται και τι όχι. Εγώ επίσης μπορεί να κάθομαι εδώ αλλά θεωρούμαι σαν καλεσμένος. Δεν μπορώ να πω τι επιτρέπεται και τι όχι. Μόνο εσύ μπορείς. Εάν κάνεις νόημα σε κάποιον να απομακρυνθεί, θα το κάνει. Εάν δεν το κάνει και εσύ το κάνεις θέμα, οι υπόλοιποι, ιδιαίτερα αυτοί που είναι κοντά σας, να ξέρεις ότι θα σε υποστηρίξουν.

Συμφώνησε μαζί μου και η γυναίκα έδειχνε πιο ήρεμη και άνετη τώρα.

«Τώρα» συνέχισα «ας μιλήσουμε για την συμπεριφορά. Ακόμη και εάν κάθεστε εδώ, βλέποντας απλώς την ταινία, πρόκειται να προκαλέσετε το ενδιαφέρον αρκετών θαμώνων του σινεμά. Θα προσπαθήσουν να πιάσουν θέσεις τριγύρω σας μόνο και μόνο για να καταλάβουν τι παίζει.»

«Γιατί συμβαίνει αυτό;» ρώτησε η γυναίκα.

«Γιατί το να παρατηρείς το αληθινό, ακόμη και εάν είναι πολύ φτωχό, είναι πολύ καλύτερο από το να παρακολουθείς την ταινία.» αποκρίθηκα. «Πρόσθεσε σε αυτό την πιθανότητα ότι μπορεί να επιτρέψετε και κάποιο είδος συμμετοχής, και το αποτέλεσμα είναι απολύτως ξεκάθαρο.»

«Γουάου!! Και δεν τους νοιάζει ότι είμαι….» και έγνεψε προς το σώμα της.

«’Έχω δει όλες τις ηλικίες και όλα τα σώματα. Πιθανόν κάποιοι νεαροί να μην πλησιάσουν κάποια πολύ μεγάλη σε ηλικία γυναίκα , αλλά εδώ υπάρχουν και μεγάλοι άντρες επίσης. Θα είμαι απολύτως ειλικρινής….» είπα την στιγμή που ένας από τους θεατές του σινεμά ήρθε και κάθισε μπροστά και διαγώνια από την γυναίκα, ακριβώς μπροστά από μένα.

«Βλέπεις» είπα δείχνοντας τον τύπο. «Είμαστε πολύ μακριά ακόμη από εκεί που νομίζετε.»

«Συνέχισε» είπε ο άντρας από το ζευγάρι.

Πήρα μια ανάσα άρχισα ξανά να μιλώ, «Όπως είπα και πριν πρόκειται να προκαλέσουμε προσοχή. Αρχικά ο καθένας θα είναι πολύ προσεκτικός, ειδικά εάν δεν βλέπει ότι γίνεται παιχνίδι και εσείς απλώς κάθεστε εδώ βλέποντας την ταινία. Σχεδόν κανένας δεν θα καθίσει στην θέση ακριβώς δίπλα σας, αν και αυτός είναι ο σκοπός όλων εδώ μέσα.

«Κανένας;» ρώτησε η γυναίκα ανασηκώνοντας τα φρύδια της.

«Κανένας» επιβεβαίωσα. «Θεωρείτε πολύ άσχημη κίνηση. Εγώ σας προσέγγισα ίσως με τον πιο οριακά αποδεκτό τρόπο, σχετικά με αυτά που μπορεί να ανεχτείτε. Δύο ή τρείς θέσεις μακριά για πιο συνεσταλμένους, είναι το σύνηθες αρχικό σημείο. Εγώ ξεκίνησα με μία θέση μακριά, επειδή δύο είναι πολύ μακριά για να σας μιλήσω. Αυτή η θέση,» και έδειξα την θέση που καθόμουν, «είναι η θέση του καλεσμένου. Καλώντας κάποιον να καθίσει εδώ δείχνει ότι είστε προσιτοί. Το ανέφερα και πριν, αυτός είναι ο λόγος που αυτή την στιγμή προκαλείτε περισσότερο ενδιαφέρον. Κάθομαι εδώ, επομένως έχω προσκληθεί. Αυτό σημαίνει ότι δεν θεωρείστε ότι είστε αδιάφοροι στην συντροφιά κάποιου, πράγμα που δημιουργεί προσδοκίες.

Γύρισα προς τον άντρα, και είπα «Εάν  κάποιος έρθει και καθίσει εδώ δίπλα σας χωρίς να έχει πάρει την άδεια από εσάς, σηκωθείτε και αλλάξτε θέση. Θα πάρει το μήνυμα. Εάν  συνεχίσει να σας ακολουθεί, κάντε το θέμα και σίγουρα κάποιος θα σας βοηθήσει να τον αποφύγετε, και όλοι οι υπόλοιποι θα νευριάσουν γιατί θα υποθέσουν ότι αυτός ο βλάκας κατέστρεψε τα πράγματα για όλους. Τα καταλάβατε;»

«Το κατάλαβα» είπε ο άντρας.

Γύρισα την προσοχή μου προς την γυναίκα, «Λοιπόν ας υποθέσουμε ότι αρχίζετε και χαϊδεύεστε μεταξύ σας. Αυτό θα κάνει μερικά άτομα να πλησιάσουν περισσότερο. Θα αρχίσουν να κάθονται, άλλος μπροστά σας, άλλος πίσω σας και άλλος στην ίδια σειρά με εσάς. Σε ένα μέρος σαν και αυτό που υπάρχει διάδρομος και τοίχος δίπλα, κάποιος μπορεί να κάτσει ακόμη και όρθιος και να ακουμπήσει στον τοίχο για να σας βλέπει, αν και συνήθως αυτό είναι απίθανο εκτός και αν τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δραστήρια στις θέσεις σας. Βασικά όσο πιο πολύ δραστηριότητα υπάρχει από την πλευρά σας, τόσο πιο πολύ προσοχή θα προκαλείτε.

Απευθυνόμενος προς τον άντρα είπα, «Για μια ακόμη φορά, εσύ είσαι ο κυρίαρχος της κατάστασης. Εάν τα πράγματα γίνουν πολύ καυτά, εσύ μπορείς ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ να καθορίσεις ποιος μπορεί να μείνει και ποιος να απομακρυνθεί. Εάν κάποιος γίνει πολύ άτσαλος ή περίεργος τον αποβάλεις από το παιχνίδι, ακριβώς όπως κάνει ένας διαιτητής.»

«Αλλά πρόσεχε γιατί υπάρχει και η αντίθετη πλευρά. Εάν δεν σταματήσεις κάτι ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ. Η γυναίκα σίγουρα μπορεί να το σταματήσει, αλλά θα έχει λιγότερο έλεγχο, περισσότερο επειδή αυτή είναι στο κέντρο της προσοχής. Πρέπει να είσαι παραγωγικός στον να διορθώνεις προβλήματα.

«Πόσο μακριά μπορεί να πάει το πράγμα;» ρώτησε η γυναίκα.

«Πολύ μακριά» παραδέχτηκα. «Μου έχει τύχει μια φορά που μια κοκκινομάλλα είχε καβαλήσει τον δικό της πάνω στο κάθισμα, καθώς τσιμπούκωνε έναν άλλο και έπαιζε με το καβλί ενός τρίτου. Βασικά, είχε δημιουργηθεί ένα πλήθος τριγύρω τους, βλέποντας τους και θα μπορούσε να είχε παίξει με όλους εάν δεν το σταματούσε ο φίλος της ακριβώς μόλις έχυσε στο μουνάκι της.»

Η γυναίκα έβγαλε ένα ελαφρύ αναστεναγμό και ξεροκατάπιε.

«Αυτό όμως δεν είναι σύνηθες.» είπα, «Συνήθως ένας ή δύο άντρες παίζουν με το ζευγάρι και μερικές φορές μένουν απλώς σε μερικά χάδια πάνω από τα ρούχα. Ας πούμε ένας να χαϊδεύει το μουνάκι σου και ένας να παίζει με το στήθος σου ή να σου κάνει μασάζ στην πλάτη την στιγμή που ο άντρας σου, γλύφει τις ρόγες σου.
Πιθανόν να παίξεις και με το καβλί κάποιου. Ίσως, εάν είναι τυχεροί να διαλέξετε έναν ή δύο για να τους πάρετε μαζί σπίτι σας ή σε ξενοδοχείο. Αλλά αυτό συμβαίνει πολύ ποιο σπάνια από ότι όλοι θα θέλαμε.

Η σκληρή περιγραφή είχε κάνει την γυναίκα να αναψοκοκκινίσει. «Δεν σε πειράζει που μιλώ τόσο χύμα, έτσι δεν είναι;» ρώτησα ξέροντας όμως από πριν την απάντηση.

«Ο-όχι» απάντησε αδύναμα.

«Λοιπόν» συνέχισα, «ας μιλήσουμε για την προσέγγιση.»

«Την προσέγγιση;» με ρώτησε η γυναίκα με απορία.

«Φυσικά» απάντησα, «όπως ήδη έχω πει, δεν μπορεί κανένας να έρθει να κάτσει έτσι ακριβώς δίπλα σας, πρέπει να σας προσεγγίσει με τρόπο. Εάν κάποιος κάθετε εκεί» και έδειξα την άδεια θέση δίπλα από εμένα, την θέση που αρχικώς είχα πιάσει, «δεν μπορεί να κάνει και πάρα πολλά. Βασικά είναι περιορισμένος στο να κοιτάει απροκάλυπτα και να περιμένει ελπίζοντας σε μια πρόσκληση από εσάς, ή να πλησιάσει ακόμη μια θέση και να προσπαθήσει να πιάσει κουβέντα. Από εδώ» δείχνοντας την θέση που καθόμουν  «το άγγιγμα είναι δυνατόν. Θα προσπαθήσει να το κάνει να φαίνεται εντελώς τυχαίο, έτσι ώστε αν δεν σου αρέσει να πει ότι έγινε κατά λάθος. Αλλά εάν δεν λάβει αρνητική αντίδραση θα γίνεται όλο και πιο τολμηρός ώσπου να τον σταματήσεις είτε λεκτικά είτε με νόημα.»

«Και εάν αποτραβηχτώ;» ρώτησε

«Αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι» είπα «Μπορεί να τον παγώσει εντελώς και να σταματήσει, αλλά εάν δείχνεις σημάδια διέγερσης μάλλον δεν θα σταματήσει. Φυσικά θα κοιτά προς το μέρος του άντρα σου για να δει εάν έχει την αποδοχή του για να συνεχίσει. Εάν τον ενθαρρύνεις θα συνεχίσει και θα βάλει το χέρι του πάνω στο μπράτσο την καρέκλας και μετά θα αρχίσει να το αφήνει να πέφτει σιγά σιγά ώσπου να αγγίξει το εξωτερικό μέρος από το πόδι σου.» είπα ενώ ταυτόχρονα έκανα επίδειξη της κίνησης που περιέγραφα. «Βαθμιαία θα προχωρά όλο και περισσότερο. Αν και τότε δεν κάνεις τίποτα, αυτό συνιστά μια πρόσκληση να συνεχίσει, δεν συμφωνείς;» είπα χαμογελώντας.

«Το επόμενο πράγμα που θα περίμενα, αφού έχουμε φτάσει μέχρι εδώ,  είναι ότι θα χωνόσουν πιο βαθειά στο κάθισμα και θα χαμήλωνες λίγο ανοίγοντας τα πόδια σου.» είπα και εκείνη ακολούθησε ακριβώς τις οδηγίες μου. Εκείνη την στιγμή τράβηξα το χέρι μου πράγμα που την έκανε να τα χάσει για λίγο.

«Αυτή είναι η προσέγγιση» κατέληξα, «Ο ειλικρινής, θα ζητήσει την άδεια για να συνεχίσει σε κάποιο σημείο, αλλά όχι πάντα, γιατί και εμείς είμαστε ντροπαλοί επίσης. Σιγά σιγά θα αποκτούμε περισσότερο θάρρος για να κάνουμε πράγματα για τα οποία δεν θα φέρνεις αντίρρηση.»

Αλλά δεν είχα τελειώσει. «Πάμε στο ντύσιμο τώρα». Η γυναίκα φορούσε τζίν και μια λεύκη μπλούζα με κουμπιά μπροστά που δημιουργούσαν ένα κενό. Την πλησίασα και έβαλα το χέρι μου μέσα από το κενό χαϊδεύοντας το σουτιέν της.


Συνεχίζεται…. Μείνετε κολλημένοι…..
 

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Μηνύματα
5.490
Like
280
Πόντοι
86
Δεν έκατσα να το διαβάσω, αλλά  βάλε να παίζει και το "male tsouli" για ποικιλία.
 

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Μηνύματα
1.230
Κριτικές
32
Like
214
Πόντοι
616
Καθε πονεμενος επιδοξος συγγραφεας εδω μεσα βρισκει βημα.Τωρα αυτο γιατι το εγραψες?
Δεν καταλαβαινω.Δε βαρεθηκες τοση ωρα πληχτρολοι??
 

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Μηνύματα
3.138
Κριτικές
6
Like
61
Πόντοι
16
βλεπω πως η μαλακια εδω μεσα δεν εχει ορια...καθε μερα θα βγει και ενας καινουριος να πει την παπαρια του... :jerking: :jerking: :jerking:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom