Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αμε αμε![]()
εγω τις παρακαλαω και δεν θελουνμε εκπλήσεις. Συνήθως υπάρχει ένας φόβος να δώσουμε το αυτοκίνητό μας να το οδηγήσει γυναίκα....
μαρόκκο να δεις γλέντια.......Γενικά είμαστε λαός χωρίς παιδεία, αλλά ειδικά στο δρόμο είμαστε το κάτι άλλο...
Μόνο με βούρδουλα μπορεί να γίνει κάτι. Βλέπω τώρα με τα νέα πρόστιμα ότι η πλειοψηφία φορά κράνος...
Πάντως υπάρχουν και χειρότερα. Αν πάτε να οδηγήσετε στην Κων/πολη ή στο Καϊρο θα καταλάβετε τι θα πει αναρχία![]()
εγω τις παρακαλαω και δεν θελουν![]()
![]()
![]()

οποτε θεςεγώ πάντως θέλω... Άντε να δούμε και το cupra πώς είναι ;)
περιμένω τον pol με τη Veyron
Μην εισαι ανυπομονη. Σήμερα συμπλήρωσα τα λεφτά για το μπρελόκ. Σιγά σιγά θα μαζέψω και για το αυτοκίνητο.
μα ειμαι συντηρητικος οδηγος φιλε gushalloΌποιος μπει συνοδηγός στο αμάξι του ΣΚΡΟΥΝΤΖ να το σκεφτεί καλά πριν
@alphonso: απίστευτο βιντεο....
εγω προσφερω απο το υστερημα μου και τα καπακια για τις βαλβιδες στα λαστιχα της bugattiΜην εισαι ανυπομονη. Σήμερα συμπλήρωσα τα λεφτά για το μπρελόκ. Σιγά σιγά θα μαζέψω και για το αυτοκίνητο.
Πάντως υπάρχουν και χειρότερα. Αν πάτε να οδηγήσετε στην Κων/πολη ή στο Καϊρο θα καταλάβετε τι θα πει αναρχία![]()