gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 366
Γιατί να στεναχωρηθεί?Άγαλμα θα κάνουν στον Ρίσε που τους γλυτώνει από την ψωλιά του τελικού! ;)Άστα αυτά!
Στεναχωρήθηκες χθες αγόρι μου?
Πόνεσε πολύ στο 95'?![]()
Γιατί να στεναχωρηθεί?Άγαλμα θα κάνουν στον Ρίσε που τους γλυτώνει από την ψωλιά του τελικού! ;)Άστα αυτά!
Στεναχωρήθηκες χθες αγόρι μου?
Πόνεσε πολύ στο 95'?![]()
Με πείραξε το χθεσινό, ειλικρινά!Γιατί να στεναχωρηθεί?Άγαλμα θα κάνουν στον Ρίσε που τους γλυτώνει από την ψωλιά του τελικού! ;)
Μωρή καριόλα εσύ.... Εχε χάρη που είμαι περισσότερο Μπάρτσα από Λιβερπουλ.....Με πείραξε το χθεσινό, ειλικρινά!
Τους θέλω στον τελικό απεγνωσμένα!
Ο Τορες ξέρει τι λέει που θα ήθελε την Μπαρτσα στον τελικο!
20 χρόνια στις πίπες είναι!
Φοβούνται!
[youtube=425,350]4OUM4-t3Pv4[/youtube]Μωρή καριόλα εσύ.... Εχε χάρη που είμαι περισσότερο Μπάρτσα από Λιβερπουλ.....
either way την ψωλιά θα στη ρίξω παλιοκουφάλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ελα με τον κωλο γιατι βαρεθηκαμε τις πιπες..Μωρή καριόλα εσύ.... Εχε χάρη που είμαι περισσότερο Μπάρτσα από Λιβερπουλ.....
either way την ψωλιά θα στη ρίξω παλιοκουφάλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ερχεται ο Μέσι σήμερα καριόληδες......ελα με τον κωλο γιατι βαρεθηκαμε τις πιπες..
Με πείραξε το χθεσινό, ειλικρινά!
Τους θέλω στον τελικό απεγνωσμένα!
Ο Τορες ξέρει τι λέει που θα ήθελε την Μπαρτσα στον τελικο!
20 χρόνια στις πίπες είναι!
Φοβούνται!
[move][size=18pt]Γιατί να στεναχωρηθεί?Άγαλμα θα κάνουν στον Ρίσε που τους γλυτώνει από την ψωλιά του τελικού! ;)
Ξεκίνα το κολύμπι μωρή Ρωξάννη να κάνεις δίαιτα από σήμερα.......
μωρή λουμπίνα ξέρω ότι βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου κι αυτό είναι μείον μου....[move]ΤΖΙΓΚΕΡ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!!!
[/move]
κοιτα ποιος θα σου σκισει την σουφρα..ερχεται ο Μέσι σήμερα καριόληδες......
Καλά...πές του να πάρει φόρα και να έρθει με τη όπισθεν...κοιτα ποιος θα σου σκισει την σουφρα..
[youtube=425,350]OL5cSfxV5Gs[/youtube]
κιασος ολε,ολε ολε..Καλά...πές του να πάρει φόρα και να έρθει με τη όπισθεν...![]()
[move][move]ΕΥΗ ΒΑΤΙΔΟΥ
[/move]
Ουστ ρε ΧΑΡΤΙΝΕ...κιασος ολε,ολε ολε..