Είσαι fun και εσύ! Τι χαρά! Εμένα, το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το "γιάμι γιάμι". Εσένα;και λίγες είναι για τον κωνσταντίνο μας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 88K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (6 μέλη και 4 επισκέπτες)
pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 24
- Like
- 14.576
- Πόντοι
- 5.946
Είσαι fun και εσύ! Τι χαρά! Εμένα, το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το "γιάμι γιάμι". Εσένα;
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 24.316
- Πόντοι
- 15.446
Κι έμενα μου άρεσε ο Νότης, τον είχα δει λαιβ
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14.289
- Πόντοι
- 3.786
Να τα λέμε αυτά!Φίλοι μου οι γυναίκες δεν είναι σαν τα τρόλεϊ που έλεγαν παλιά "αν δεν κάτσει αυτό, παίρνεις το επόμενο" ή καλύτερα δεν είναι όλες οι γυναίκες αυτή η περίπτωση.
Υπάρχουν και γυναίκες που είναι σαν τα ταξίδια στο εξωτερικό. Προετοιμάζεσαι καιρό, κάνεις θυσίες και ίσως κάποιες φορές σου αλλάζουν τη ζωή.
Μόνο βαριά φιλοσοφία στο νήμα του ΚΕ.
Καπετάνιε, ετοιμάζομαι να μπαρκάρω. Έχω πάρει μαρκαδόρους για να κάνω τατουάζ.Να τα λέμε αυτά!
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14.289
- Πόντοι
- 3.786
Θέλεις να γίνεις ναυτικός ή να γίνεις ρεζίλι; Τι μαρκαδόρους; Τί το πέρασες; παιδικό πάρτι; Πρέπει να πονέσεις Ωρίων. Θα κάνεις κανονικό τατου.Καπετάνιε, ετοιμάζομαι να μπαρκάρω. Έχω πάρει μαρκαδόρους για να κάνω τατουάζ.
Ε όχι και να πονέσω για να ρίξω έναν πούτσο, Καπετάνιε.Θέλεις να γίνεις ναυτικός ή να γίνεις ρεζίλι; Τι μαρκαδόρους; Τί το πέρασες; παιδικό πάρτι; Πρέπει να πονέσεις Ωρίων. Θα κάνεις κανονικό τατου.
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14.289
- Πόντοι
- 3.786
Δεν έχεις τον πυρετό της αναχώρησης, Ρίο. Φοβούμαι ότι θα μείνεις σκυφτός σ' ένα γραφείο με χάρτες ναυτικούς, να κάνεις αθροίσεις σε χοντρά λογιστικά βιβλία, χωρίς να σχίσεις τη θολή γραμμή των οριζόντων.Ε όχι και να πονέσω για να ρίξω έναν πούτσο, Καπετάνιε.
Ούτε με το δικό μου πλοίο δε θα μπορέσω να μπαρκάρω. Ούτε το προσωπικό μου δε με εμπιστεύεται.Δεν έχεις τον πυρετό της αναχώρησης, Ρίο. Φοβούμαι ότι θα μείνεις σκυφτός σ' ένα γραφείο με χάρτες ναυτικούς, να κάνεις αθροίσεις σε χοντρά λογιστικά βιβλία, χωρίς να σχίσεις τη θολή γραμμή των οριζόντων.
Κάτι δεν κάνω καλά...

Διαγραμμένο μέλος 210382
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 17.076
- Πόντοι
- 3.556
Ναι να κάθεσε σε μια καρέκλα με τις ώρες και να σε τρυπούν με την βελόνα...Θέλεις να γίνεις ναυτικός ή να γίνεις ρεζίλι; Τι μαρκαδόρους; Τί το πέρασες; παιδικό πάρτι; Πρέπει να πονέσεις Ωρίων. Θα κάνεις κανονικό τατου.
Διαγραμμένο μέλος 210382
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 17.076
- Πόντοι
- 3.556
Μα τι είναι αυτά που λες Ωρίων !!Ούτε με το δικό μου πλοίο δε θα μπορέσω να μπαρκάρω. Ούτε το προσωπικό μου δε με εμπιστεύεται.
Κάτι δεν κάνω καλά...![]()
Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο προσωπό σου !!
Φίλε μου, εμείς οι δυο θα μπαρκάρουμε με άλλο πλοίο. Μαζί ένα container μαρκαδόρους Carioca.Ναι να κάθεσε σε μια καρέκλα με τις ώρες και να σε τρυπούν με την βελόνα...Δεν μου φαίνεται και τόσο καλή ιδέα..
Τελευταία τροποποίηση:
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14.289
- Πόντοι
- 3.786
Έλα ρε Ρίο! Σε πείραζα. Κάπου μέσα σου κρύβεται ένας θαλασσόλυκοςΟύτε με το δικό μου πλοίο δε θα μπορέσω να μπαρκάρω. Ούτε το προσωπικό μου δε με εμπιστεύεται.
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 12.022
- Πόντοι
- 3.506
Πάντως δεν κατάλαβα Ωρίων λογιστής είσαι η υιός εφοπλιστήΟύτε με το δικό μου πλοίο δε θα μπορέσω να μπαρκάρω. Ούτε το προσωπικό μου δε με εμπιστεύεται.

Ναι, αυτός είμαιΚάπου μέσα σου κρύβεται ένας θαλασσόλυκος

Ουπς! Μισό, μπήκε πελάτης.
Τελικά όχι αλλά με αυτόν τον τρόπο έγινε διάσημος.τελικα παντρευτηκε?
Πρώτον, το ένα δεν αποκλείει το άλλο.Πάντως δεν κατάλαβα Ωρίων λογιστής είσαι η υιός εφοπλιστή![]()
Δεύτερον, τι τους πέρασες τους υιούς εφοπλιστή; Τίποτα αμόρφωτους. Έχω σπουδάσει Οικονομικά στο LSE.
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 12.022
- Πόντοι
- 3.506
Δεν ξέρω από οικονομικά εγώ και πανεπιστήμια μου φαίνονται εξωγήινα αυτά με τα οικονομικάΠρώτον, το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
Δεύτερον, τι τους πέρασες τους υιούς εφοπλιστή; Τίποτα αμόρφωτους. Έχω σπουδάσει Οικονομικά στο LSE.