Νέα

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (6 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
28.645
Πόντοι
6.236

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.289
Πόντοι
3.786
Φίλοι μου οι γυναίκες δεν είναι σαν τα τρόλεϊ που έλεγαν παλιά "αν δεν κάτσει αυτό, παίρνεις το επόμενο" ή καλύτερα δεν είναι όλες οι γυναίκες αυτή η περίπτωση.

Υπάρχουν και γυναίκες που είναι σαν τα ταξίδια στο εξωτερικό. Προετοιμάζεσαι καιρό, κάνεις θυσίες και ίσως κάποιες φορές σου αλλάζουν τη ζωή.

Μόνο βαριά φιλοσοφία στο νήμα του ΚΕ.
Να τα λέμε αυτά!

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
28.645
Πόντοι
6.236

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.289
Πόντοι
3.786
Καπετάνιε, ετοιμάζομαι να μπαρκάρω. Έχω πάρει μαρκαδόρους για να κάνω τατουάζ.
Θέλεις να γίνεις ναυτικός ή να γίνεις ρεζίλι; Τι μαρκαδόρους; Τί το πέρασες; παιδικό πάρτι; Πρέπει να πονέσεις Ωρίων. Θα κάνεις κανονικό τατου.

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
28.645
Πόντοι
6.236
Θέλεις να γίνεις ναυτικός ή να γίνεις ρεζίλι; Τι μαρκαδόρους; Τί το πέρασες; παιδικό πάρτι; Πρέπει να πονέσεις Ωρίων. Θα κάνεις κανονικό τατου.
Ε όχι και να πονέσω για να ρίξω έναν πούτσο, Καπετάνιε.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.289
Πόντοι
3.786
Ε όχι και να πονέσω για να ρίξω έναν πούτσο, Καπετάνιε.
Δεν έχεις τον πυρετό της αναχώρησης, Ρίο. Φοβούμαι ότι θα μείνεις σκυφτός σ' ένα γραφείο με χάρτες ναυτικούς, να κάνεις αθροίσεις σε χοντρά λογιστικά βιβλία, χωρίς να σχίσεις τη θολή γραμμή των οριζόντων.

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
28.645
Πόντοι
6.236
Δεν έχεις τον πυρετό της αναχώρησης, Ρίο. Φοβούμαι ότι θα μείνεις σκυφτός σ' ένα γραφείο με χάρτες ναυτικούς, να κάνεις αθροίσεις σε χοντρά λογιστικά βιβλία, χωρίς να σχίσεις τη θολή γραμμή των οριζόντων.
Ούτε με το δικό μου πλοίο δε θα μπορέσω να μπαρκάρω. Ούτε το προσωπικό μου δε με εμπιστεύεται.
Κάτι δεν κάνω καλά...
i hate everything fml GIF by funk

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
17.076
Πόντοι
3.556
Ναι να κάθεσε σε μια καρέκλα με τις ώρες και να σε τρυπούν με την βελόνα...:confused: Δεν μου φαίνεται και τόσο καλή ιδέα..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
17.076
Πόντοι
3.556
Ούτε με το δικό μου πλοίο δε θα μπορέσω να μπαρκάρω. Ούτε το προσωπικό μου δε με εμπιστεύεται.
Κάτι δεν κάνω καλά...
Μα τι είναι αυτά που λες Ωρίων !!
Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο προσωπό σου !! :wink:

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
28.645
Πόντοι
6.236
Ναι να κάθεσε σε μια καρέκλα με τις ώρες και να σε τρυπούν με την βελόνα...:confused: Δεν μου φαίνεται και τόσο καλή ιδέα..
Φίλε μου, εμείς οι δυο θα μπαρκάρουμε με άλλο πλοίο. Μαζί ένα container μαρκαδόρους Carioca.
set-markadoroi-me-muti-pineloy-carioca-super-brush---10-xromata-30.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.289
Πόντοι
3.786
Κάτι δεν κάνω καλά...
Έλα ρε Ρίο! Σε πείραζα. Κάπου μέσα σου κρύβεται ένας θαλασσόλυκος

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
12.022
Πόντοι
3.506
Κάτι δεν κάνω καλά...
Πάντως δεν κατάλαβα Ωρίων λογιστής είσαι η υιός εφοπλιστή :think: πάντως αν είσαι λογιστής Ωρίων μήν μπαρκάρεις οι δουλειές μόλις άνοιξαν - δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται με αυτή τη μαλάκια την ψηφιακή κάρτα στην εστίαση - έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια IMG_20250427_114116.jpg

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
28.645
Πόντοι
6.236
Πάντως δεν κατάλαβα Ωρίων λογιστής είσαι η υιός εφοπλιστή :think:
Πρώτον, το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
Δεύτερον, τι τους πέρασες τους υιούς εφοπλιστή; Τίποτα αμόρφωτους. Έχω σπουδάσει Οικονομικά στο LSE.

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
12.022
Πόντοι
3.506
Πρώτον, το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
Δεύτερον, τι τους πέρασες τους υιούς εφοπλιστή; Τίποτα αμόρφωτους. Έχω σπουδάσει Οικονομικά στο LSE.
Δεν ξέρω από οικονομικά εγώ και πανεπιστήμια μου φαίνονται εξωγήινα αυτά με τα οικονομικά :smiling-face-with-heart-eyes: στο πανεπιστήμιο μέσα έχω πάει καμία καμία δεκαριά φορές με μια παλιά γκομενουλα την πενυ της φιλοσοφικής ήταν- καθόμασταν και στο ίδιο θρανίο και οι καθηγητές ποτέ δεν με ρώτησαν ποιος είμαι - εκεί κόλλησα και το μικρόβιο της φιλοσοφίας - πάντως Ωρίων έκανα και μία βόλτα από το ράδιο μπου - να ξέρεις είναι πάρα πολύ εκνευριστικο Ωρίων να έχεις τις περισσότερες φορές δίκαιο στο τέλος :angel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom