Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

  • Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

    Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

    Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

    Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

    Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

    Ψήφοι: 54 10,4%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
185
Like
0
Πόντοι
1

Hλια Κασιδιαρη..Πριν παραδοθεις στο στημενο σκηνικο που σου στεινουν, υπαρχει αλλη μια δουλιτσα στην Πατρα..!

"Ωχ μανουλα μου" φωναζε ο γυιος της συγχωρεμενης, και ο αρχηγος της Αστυνομιας, πιθανως ακομα να ξυνει τα αρχιδια του.

ΥΓ - Η δικαιοσυνη ουδεποτε κινηθηκε μεσα σε τοσο λιγο χρονο..Υποπτον.

Στις πολυετεις φραστικες επιθεσεις της λεσβιας τηλε-κουμουνιστριας της Εκαλης σε οποιον ειχε αντιθετη αποψη με το ΚΚΕ, ποτε θα κινηθει η δικαιοσυνη ?
 

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Μηνύματα
1.676
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

MB C 200

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Μηνύματα
374
Like
0
Πόντοι
1
Τσούζει μικρό μου!?

ΕΣΥ και οι ΟΜΟΙΟΙ σου εκθρέψατε φαινόμενα τύπου Κασιδίαρη - από τους τραμπουκισμούς στα αμφιθέατρα και το χτίσιμο πρυτανικών γραφείων, μέχρι τις παραστάσεις συμπαράστασης στην δίκη της 17Ν και την υπόθαλψη ενός καθεστώτος γενικευμένης ανομίας υπό το πρόσχημα της "κοινωνικής έκρηξης" (Δεκέμβρης 2008 κτλ) ...

Η ώρα της πληρωμής φτάνει ... ακολουθεί αυτή της λογοδοσίας.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
300
Πόντοι
386
Το θετικό με τον Κασιδάρη είναι ότι αποκάλυψε τι εστί Χρυσή Αυγή. Πρέπει να του γίνει εκτός από ψυχιατρική εξέταση και εύφημο μνεία για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην χώρα.
Υπάρχει και το άλλο σενάριο: Μήπως ο Κασιδάρης πληρώθηκε να τα κάνει μπάχαλο για να μην μπει η Χρυσή Αυγή στην Βουλή;;;

Δε καταλαβες... αυτο ακριβως θελει ο κοσμος απο τη χρυση αυγη, μη σου πω οτι ο κοσμος που ψηφισε θα υπερκερνουσε σε βια και τσαμπουκα τα στελεχη.

Και κατι που θα ειχε ενδιαφερον. Παλια στη δεκαετια του 20 και του 30 ο κλασικος φασισμος ,αποτελουταν απο τα ατομα, τους μικροαστους που ηθελαν να διατηρησουν τα κεκτημενα τους. Απεναντι η αριστερα που αποτελουταν απο ριζοσπαστικες δυναμεις που ηθελαν να ανατρεψουν και δεν ειχαν τι αλλο να χασουν , αφου τα ειχαν χασει ολα.

Αληθεια απο τι συστατικα στοιχεια αποτελειται αραγε η σημερινη εκλογικη βαση της χρυσης αυγης? Εν σχεση με την Αριστερα?
Θα ελεγα πως τα πραγματα ειναι αντιθετα ( παντα μιλαμε για ψηφοφορους και οχι στελεχη ή βουλευτες).Δηλαδη η αριστερα εν πολλοις αποτελειται απο μικροαστικη βαση που ενδιαφερεται να μην χασει τα οποια κεκτημενα τους ή προνομια. πχ μισθους, συνταξεις , θεσεις στο δημοσιο κλπ.
Και η εκλογικη βαση της χρυσης αυγης αποτελειται απο ατομα που  καθε αλλο παρα προνομιουχα ειναι. Αυτο δειχνουν με μια πρωτη ματια οι στατιστικες. Δηλαδη οι περιοχες αλλα και οι ηλικιες των ψηφοφορων. Αποτελειται απο αυτους που - συμφωνα με καποια ρηση " εχουν να χασουν μονο τις αλυσιδες τους".
Και μαλιστα προβλεπω το εξης. Το αγριεμενο αυτο εκλογικο σωμα να μη μπορει καν να συγκρατηθει και απο ενα τοσο ακραιο κομμα οπως η χρυση αυγη. Το τμημα αυτο πλεον τα εχασε ολα, ειναι η τεραστια δεξαμενη ανεργων, δεν εχει να περιμενει τιποτα απο κανεναν και το πρωτο που θελει ειναι εκδικηση και βια. Τολμω να πω πως θα προσπαθησει να σπρωξει τη χρυση αυγη και ακομη πιο πολυ στα ακρα απο οσο θελουν τα ιδια τα στελεχη της και η χρυση αυτη ισως αντιμετωπισει και προβλημα απο αυτο. Πλεον εχει να παρει απο τεραστιες δεξαμενες ΝΕΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ.
Το συστημα αντι να κλαιγεται σα πουτανα που της σκιστηκε το καλσον, ας αντιληφθει τι εχει κανει. Εχει δημιουργησει , καταστρεφοντας την παιδεια και την οικονομια ΜΑΖΕΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ και μαλιστα ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ. Στα πιο κορυφαια νιατα τους, παιδια που βραζει το αιμια τους για δημιουργια και διψα για ζωη, νοιωθουν να πνιγονται απο κατεστημενα συμφεροντα και θεσεις κομπλεξικων γερων που κατεστρεψαν τη χωρα και νοιαζονται μονο για την παρτη τους και την τσεπουλα τους.
Οχι μονο επικροτειται η βια της χρυσης αυγης απο αυτο το τμημα - το οποιο ολο και θα μεγαλωνει. Αλλα και αν υπηρχε στην Ελλαδα μια Χεζμπολαχ η Χαμας που θα ανατιναζοταν η θα εκανε ενοπλες επιθεσεις, θα ειχε μεγαλη επιτηυχια και με χαρα θα στρατολογουταν κοσμος.
Ειναι οπως ο Λενιν στην Ρωσια του 17. Λενε οτι εκανε πραξικοπημα. Τριχες κατσαρες. Υπηρχε ενα τεραστιο λαικο επαναστατικο κυμα , το οποιο απλως ο Λενιν με την ευφυια του αντιληφθηκε και εκατσε πανω. Το πιο δυσκολο για τον Λενιν ηταν οχι να κανει την επανασταση, αυτη ειχε ηδη γινει απο μονη της. Απλως εσκυψε και μαζεψε το ωριμο φρουτο. Η πιο δυσκολη φαση της επαναστασης του Οκτωβριου ηταν να ελεγξει το επαναστατικο αυτο κυμα επειτα και να οργωανωσει τα Σοβιετ και τη χωρα ( για αυτο και συνεπραξε με στελεχη του παλαιου τσαρικου κρατους, αξιωματικους του στρατου, οχρανα κλπ )
Φυσικα αντιστοιχος Λενιν δε μπορει να ειναι ο Μιχαλολιακος ουτε τα στελεχη της Χ.Α. ΩΣΤΟΣΟ ΟΥΤΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ "ΚΑΘΙΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΧΟΥΝ ΤΟ ΚΥΜΑ ΑΥΤΟ!Ισα ισα , η αριστερα δειχνει μαλλον πως βρισκεται απεναντι! Οταν υποστηριζει το κρατος και τα κατεστημενα συμφεροντα βολεμενων υψηλομισθων του δημοσιου! Και οταν πολλα απο τα στελεχη της ειναι παμπλουτοι και διαμενουν σε ακριβες περιοχες που ουτα κανα διανοια ενας ανεργος μπορει να προσεγγισει.
Να ειστε σιγουροι οτι αν καποιος ηγετης βρεθει που να συμβαδισει με αυτο το ρευμα εκδικησης και μισους ( που ολα δειχνουν θα ανεβαινει και δεν θα ανακοπει) τοτε τα πραγματα θα αλλαξουν ριζικα.
Μπορει τωρα η Χ.Α. εκλογικα να πεσει να μεινει σταθερη κλπ. Δεν εχει σημασια αυτο. Το ρευμα υπαρχει η κρισιμη μαζα υπαρχει. Και το κρισιμο αυτο κομματι οχι μονο δεν ειναι εναντια στη Χ.Α. αλλα υπερθεματιζει κιολας κατα πολυ.
 

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
916
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Συγγενής του Λιάκου ?

 

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
559
Like
0
Πόντοι
6

Έχουμε 2 χρόνια που μιλάμε για προδότες, κρεμάλες, Γουδί, Πινοσέτ, Ταχρίρ ,για ελικόπτερα και άλλα ωραία.
Έχουμε 2 χρόνια με γιαούρτια, πέτρες, τσαμπουκάδες.
Με όλα αυτά καλλιεργήσαμε την ψυχολογία του όχλου και την στρέψαμε στη βία. Τρανό παράδειγμα οι παραλάσεις στις 28/10 και οι συναυλίες του Νταλάρα.

Ποιος τα έκανε αυτά; Η ΧΑ; Όχι είναι η απάντηση. Η ΧΑ μέχρι πρόσφατα ήταν γραφική οργάνωση και η δράση της εξαντλούνταν στο να πλακώνεται με αναρχικούς σε πορείες, να κυνηγάει μαύρους, άντε και στον Άγιο Παντελεήμονα και να βριζει τους εβραίους. Αυτή τη βία στο πολιτικό σκηνικό την έφερε η Αριστερά πλην του ΚΚΕ το οποιο αν χρειαστει να κυβερνησει θα διαλυθει σε μία νυχτα.Όχι οτι ο συριζα θ ααντέξει περισσότερο με τέτιο συνοθήλευμα ιδεών που υπάρχει εκεί μέσα....

Όταν λοιπόν 2 χρόνια καλλιεργείς τη βία, πρέπει να είσαι χαζός για να πιστεύεις ότι μπορείς να την ελέγξεις. Δεν μπορείς, δεν ξέρεις που θα στραφεί αύριο. Λογικό λοιπόν δεν είναι ο λαός να εκλέξει βουλευτές που εκφράζουν αυτή τη λογική; Από πότε είναι αυτονόητο ότι βουλευτές δεν κάνουν αυτό που κάνει ένας απλός πολίτης στη μέση του όχλου;

Σήμερα λοιπόν που ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται συστημικό κόμμα και μάλλον θα κυβερνήσει, θα υποστεί αυτό που καλλιέργησε.


Ξέρετε πόσοι λένε "καλά της έκανε"; Πάρα πολλοί. Η βία βγήκε από το περιθώριο και μπήκε στο κέντρο της πολιτικής, αυτό είναι οριστικό πλέον. Σήμερα με όσους μίλησα που δεν ειναι ενταγμένοι πολιτικά μου λέγανε καλά τις έκανε-ενα σκαμπιλι για να στρώσει.

Τώρα για το αν δέρνουμε γυναίκες ή όχι, είναι μεγάλη κουβέντα. Η Κανέλη που είναι γυναίκα δεν τραμπουκίζει αβέρτα; Η Δούρου δεν κάνει το ίδιο; Η Γκερέκου που της πετάγανε πέτρες από βάρκες πέρυσι το καλοκαίρι τι είναι; Ποιος τα έκανε αυτά, η ΧΑ; καταδίκασε κανεις δήθεν δημοσιογραφός αυτές τις συμπεριφορές;
Και τέλος, ναι αυτό που έκανε ο Κασιδιάρης είναι λάθος και καταδικαστέο. Όπως όμως και πολλά άλλα που γίνανε τελευταία και δεν σας είδα να ιδρώνετε. Θυμίζω τον Χατζηδάκη, τον Παπαγόπουλο της ΓΣΕΕ και τον Πολυζωγόπουλο, τις αντισυγκεντρώσεις στην Αργυρούπολη που μίλαγε ο Πεταλωτής, το πρόσφατο δρόσισμα του Ευθυμίου που πέρασε αβαβά κλπ. Τότε χαίρονταν οι ΣΥΡΙΖαιοι, άρα δεν έχουν πρόβλημα με τη βία αλλά με το γεγονός ότι δεν τους εξυπηρέτησε αυτή τη φορά.


ΥΓ.1. οποιος πιστεύει οτι με αυτό το γεγονός χάνει η χρυση αυγή ειναι γελασμένος!! Δεν έχουν λυσσαξει τυχαία τα νταβατζοκάναλα απο χθες ;)
2. διαβασα οτι εχει δικη ο κασιδιάρης για κακούργημα τη Δευτέρα για παλιά του υπόθεση! ΔΕν ξέρω αν είναι ένοχος ή αθώος και ουτε με ενδιαφέρει αλλα σε περίπτωση καταδίκης του ετοιμαστειτε για τρελλό ποσοστο της Κυριακή. Θα συσπειρωσει κοσμο που ζηταει καταδική των πολιτικων για την κατασταση μας και βλεπει οτι για τα μάτια του κοσμου δικάζουν και τιμωρουν περιθωριακα στοιχεια για να δείξουν οτι κάνουν έργο. Ήδη κυκλοφορεί ανέκδοτο στο φβ '' ενταλμα για τον κασιδιαρη σε 5 λεπτά, για τον τσοχατζόπουλο όμως έκανε 10 χρόνια''!!!
 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.742
Κριτικές
183
Like
3.104
Πόντοι
8.535
Λοιπον επειδη ακουγονται πολλα αρνητικα για τον Κασιδιαρη,τυχαινει να τον γνωριζει προσωπικα ο θειος μου απο παλιοτερα (λογω επαγγελματος)....
σημερα που μιλαγαμε μου ειπε τα καλυτερα για το παλικαρι,ανεξαρτητα απο το χθεσινο συμβαν...κ δεν εχω λογους να μην το πιστεψω... πολιτικα τουλαχιστον ο θειος μου δεν εχει καμμια σχεση με την Χ.Α,ουτε καν την ψηφισε....
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
300
Πόντοι
386
Eντωμεταξυ οι βλακες λενε το αλλο " α ηταν γυναικες χτυπησε γυναικες" . Αυτο ηταν το προβλημα δηλαδη, ενω αν ηταν αντρες καλα θα ειχε κανει να τους χτυπησει ε?
 

Επισκέπτης
Λοιπον επειδη ακουγονται πολλα αρνητικα για τον Κασιδιαρη,τυχαινει να τον γνωριζει προσωπικα ο θειος μου απο παλιοτερα (λογω επαγγελματος)....
σημερα που μιλαγαμε μου ειπε τα καλυτερα για το παλικαρι,ανεξαρτητα απο το χθεσινο συμβαν...κ δεν εχω λογους να μην το πιστεψω... πολιτικα τουλαχιστον ο θειος μου δεν εχει καμμια σχεση με την Χ.Α,ουτε καν την ψηφισε....

Θεος ειναι το παλικαρι ρεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Γουσταρα απιστευτα οπως σηκωθηκε χθες και πλακωσε το κουμμουνιστικο λειψανο το βρωμοκατεστημενο του κρατους!
Εχει αρχιδια το παλικαρι και ολοι το βουλωσανε!
χαχα εχει να πεσει πολυ σκατο στην καλτσα!
 

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Μηνύματα
1.676
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ο ηλιας ηταν και στα ΟΥΚ, να κατσει τωρα καμια στον παγκαλο να γκαυλαντισουμε...
 

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Μηνύματα
23.433
Κριτικές
14
Like
97
Πόντοι
376


Από την τηλεοπτική εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου,"Στην υγειά μας". (!9/11/2011)Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στον αξέχαστο Μάνο Λοϊζο!!

Ας συμφωνήσουμε όλοι στο ελάχιστο.
Μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο,
ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΑΥΤΌΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.
 

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Μηνύματα
23.433
Κριτικές
14
Like
97
Πόντοι
376

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Αρχίζω να πιστεύω τον Πλεύρη που ισχυρίζεται οτι ο Κασιδιάρης πλάκωσε το γιο του,τον Άδωνι και το Ζαφειρόπουλο όλους μαζί.
 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.263
Like
20
Πόντοι
366
εν τω μεταξύ μετά το χθεσινό σκηνικό παρατήρησα το εξής:

όταν είχε γίνει η φάση του "εγέρθητο", οι περισσότεροι αρχικά είχαν παγώσει, στην συνέχεια όμως όταν ξεκίνησε σύσσωμο το σάπιο πολιτικό κατεστημένο (ΜΜΕ, πολιτικοί, αριστεροί κτλ) να κράζει μέρα-νύχτα πολλοί ήταν αυτοί που αηδίασαν με τους δεύτερους και άλλαξαν στάση απέναντι στο γεγονός

έχω την εντύπωση ότι το ίδιο ακριβώς έχει αρχίσει να συμβαίνει και τώρα


το συμπέρασμα είναι διπλό: α) ότι ο κόσμος έχει πάθει ανοσία στην βία και β) ότι γουστάρει να την πληρώσει το κατεστημένο με κάθε τρόπο αλλά και με κάθε κόστος (το κόστος μεταφράζεται στους ενδεχόμενους κινδύνους από την είσοδο της ΧΑ στο κοινοβουλευτικό σύστημα)
 

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Μηνύματα
23.433
Κριτικές
14
Like
97
Πόντοι
376
Τις προάλλες ήταν ένας φοιτητής που δεν συμφωνούσε με τα παιδιά που φόραγαν μαύρες μπλούζες και πίστευαν στον Φύρερ. Προχτές ήταν ένας μετανάστης που έπεφτε νεκρός στον ηλεκτρικό, μόνο και μόνο επειδή τον πρόδωσε το χρώμα του δέρματός του. Χτες ήταν μία βουλευτής που γρονθοκοπήθηκε. Σήμερα, μήπως είναι η σειρά σου;

Όχι! Ο Έλληνας δεν είναι ρατσιστής. Ό,τι βλέπετε και ακούτε είναι προϊόν της κρίσης. Είναι η «δίκαιη αγανάκτηση» ενός αγανακτισμένου πλήθους. Αγανακτισμένοι, σαν κι εκείνοι που κατέβαιναν στις παρελάσεις και προπηλάκιζαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Σαν κι εκείνοι που πήγαιναν στις συναυλίες του Νταλάρα και πέταγαν γιαούρτια.

Χτες ήταν γιαούρτια. Σήμερα είναι οι γροθιές και τα αιματοβαμμένα στιλέτα. Αύριο; Όχι! Να μην το ξαναπείτε, σας παρακαλώ. Ο Έλληνας δεν είναι ρατσιστής. Τον κάνουν ρατσιστή. Ούτε και ο Γερμανός του μεσοπολέμου, όμως,  ήταν ρατσιστής. Κι εκείνον τον έκαναν...



Πηγή:
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
300
Πόντοι
386
Ρε λεμεδες του συστηματος! Κλαιγεστε και κατηγορειτε το φασισμο και την αυτοδικια... Εχετε καταστρεψει την κοινωνια και τωρα τα υπολειμματα και τα απομειναρια σας εκδικουνται.
Οταν περιχαρακωνεσαι εσυ και οι δικοι σου σε ενα κοσμο κρατικοδιαιτου βολεματος και τον αλλο τον αφηνεις στην απεξω τι περιμενεις μετα? Να σου πει ευχαριστω?
Βρειτε δουλεια στον κοσμακη, δωστε του παιδεια, και θα σταματησουν και οι χρυσες αυγες και οι αυτοδικιες.
Και ξαναλεω, ο κοσμος υπερθεματιζει τη χρυση αυγη. Και  light   του φαινεται ηδη. Και ουτε τον νοιαζει η ιδεολογια κλπ. Ο κοσμος μπαινοντας στη Χ.Α. θα την ανατρεψει εκ των εσω. Απλως βρισκει ενα οχημα για να βγαλει αυτο που αυτος θελει και οχι η Χ.Α.
Ο κασιδιαρης τωρα με την κανελλη τι εκανε? Τους απομυθοποιησε. Εδειξε οτι και αυτοι ανθρωποι ειναι που μπορουν να φανε και μπατσες.
Και εδοσε το συνθημα " βαρατε τους δεν ειναι τιποτα, ο βασιλιας ειναι γυμνος". Ετσι το βλεπει ο απελπισμενος.

Και τωρα το εξης. Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνηση αντε να τους ελεγξει. Οχι μονο δε θα καταργησει τα ΜΑΤ αλλα θα πρεπει να κανει στρατοχωροφυλακη για να τη βγαλει...
 

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.086
Like
6
Πόντοι
16
Τα ποσοστά της ΧΑ μέχρι και εχθές πριν το επεισόδιο ήταν μεταξύ 4,5-5%
Από εχθές πρέπει να έχουν φτάσει κάτω από 3% και δεν θα μείνουν εκεί.
Δέχονται πλέον επίθεση από όλα τα ΜΜΕ και με κάθε τρόπο. Και φυσικά επειδή το κόλπο το γνωρίζουν καλά κάνουν αυτό που πρέπει. Προβάλλουν συνέχεια στοιχεία. Και δεν θα σταματήσουν μέχρι και την Κυριακή.


[size=10pt]Ντοκουμέντο για Χρυσή Αυγή!

Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα, αλλά και γενικά το τελευταίο διάστημα, το gazzetta PLUS έψαξε και βρήκε ένα πολύ παλιό δημοσίευμα που δείχνει, κατά κάποιον τρόπο, αρκετά επίκαιρο κι ενδιαφέρον.

Είναι από την εφημερίδα «Τα Νέα», την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 1991. Περίπου 21 χρόνια πριν! Με τίτλο στο δισέλιδο «Οι μικροί ναζί ανάμεσά μας».

Το ρεπορτάζ επιμελήθηκαν οι Καμπύλης, Μπαστέα, Τζαννάκης και θεωρήθηκε δημοσιογραφική επιτυχία για την εποχή, αφού υπήρχε και η φωτογραφία - ντοκουμέντο με την λεζάντα: «Για πρώτη φορά φωτογραφίζονται τα γραφεία της «εθνικοσοσιαλιστικής» οργάνωσης του «Λαϊκού Συνδέσμου», που εκδίδει από το 1980 το περιοδικό Χρυσή Αυγή».

Μπορείτε να διαβάσετε αρκετά ενδεικτικά αποσπάσματα από εκείνο το ρεπορτάζ, στο οποίο φιγουράρουν δηλώσεις του Μιχαλολιάκου. Μια, μάλιστα, μπορεί να θεωρηθεί και. προφητική, με όσα βλέπουμε σήμερα: «Όταν εμείς ασκήσουμε πολιτική, αυτό θα γίνει με άλλο τρόπο»!

Δείτε εκείνο το δημοσίευμα και μερικά αποσπάσματά του. Και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
[/size]

http://www.gazzetta.gr/politiki/article/296201-ntokoymento-gia-xrysi-aygi-pics] [/url]

http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/multimedia_normal/article/2012_06/Untitled_kentriki.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/article/2012_06/Untitled1.jpg[/img[/URL]]

Κάηκε το χαρτί, δεν θα έχουν ούτε 2%.
 

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Μηνύματα
23.433
Κριτικές
14
Like
97
Πόντοι
376
Ο φόβος των άλλων μεγαλώνει και τον δικό σου φόβο Chevalier Fidèle.

Πρέπει όλοι να συστρατευτούμε και εσύ μαζί Chevalier Fidèle,
για να ΝΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
300
Πόντοι
386
Εσυ δηλαδη seihis  εχεις την εντυπωση οτι αυτος που ψωμολυσαει ακι υποφερει καηκε η καρδια του αν ειναι ναζι η οτιδηποτε αλλο.
Τι κακο του εκαναν? Αυτουνου κακο του εκαναν τα λαμογια που κυβερνουν. Λαθος το πανε το καραβι ετσι, πολυ πολυ λαθος... Λυστε τα προβληματα και η Χ.Α. μηδενιζεται.
 

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Μηνύματα
23.433
Κριτικές
14
Like
97
Πόντοι
376
Σκεφτήτε την αντίδραση του κου Κασιδιάρη μόλις τον αποκάλεσε Φασίστα η Κανέλη,
ούτε ο ίδιος μπορεί να δεχτεί αυτό που είναι.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom