πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.234
- Πόντοι
- 15.931
το εγραψα πιο πισω που ρωταγεςH Κωνσταντοπούλου ρε παικτη;
το εγραψα πιο πισω που ρωταγεςH Κωνσταντοπούλου ρε παικτη;
Δεν τα ρωτάνε αυτά,H Κωνσταντοπούλου ρε παικτη;
μην δινεις σημασια φιλεΔεν τα ρωτάνε αυτά,
Με μπερδεψες με αυτό που είπες για κόρη Δρακουμέλ κι ακόμα μπερδεμένος είμαι...το εγραψα πιο πισω που ρωταγες
μην δινεις σημασια φιλεπολυ απο αυτους δεν εχουν βρεθει τετ α τετ με τον αποστολη σουγκλακο
![]()
Καρφωσες αθλήτρια σουμο ρε παίκτη;μην δινεις σημασια φιλεπολυ απο αυτους δεν εχουν βρεθει τετ α τετ με τον αποστολη σουγκλακο
![]()
συγνωμη επρεπε να γραψω φρανκεσταινΜε μπερδεψες με αυτό που είπες για κόρη Δρακουμέλ κι ακόμα μπερδεμένος είμαι...
Δηλαδή όπως λένε κάτι για Τερρη Χρυσό υπάρχει σενάριο για εμπλοκή του ψηλού ώστε να προκύψει η Ζωίτσα;;;μην δινεις σημασια φιλεπολυ απο αυτους δεν εχουν βρεθει τετ α τετ με τον αποστολη σουγκλακο
![]()
Εγώ φταίω που μπερδεύτηκα;συγνωμη επρεπε να γραψω φρανκεσταιν
ομορφοσογο η ζωη τους λειπει για μια οικογενειακη φωτογραφιαΔηλαδή όπως λένε κάτι για Τερρη Χρυσό υπάρχει σενάριο για εμπλοκή του ψηλού ώστε να προκύψει η Ζωίτσα;;;![]()
...γιαυτο ενιωθα κεναααα......Αποχωρεί ο Γιώργος Παπαδάκης.
![]()
Ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε το τέλος από το «Καλημέρα Ελλάδα» – Μετά από 34 χρόνια λέει το «αντίο»
Με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το «Καλημέρα Ελλάδα» προκειμένου να αναλάβουν νεότεροι δημοσιογράφοι. «Σας θεωρώ οικογένειά μου και αυτό που θα σας πω τώρα το συζήτησα πριν και με τη φυσική μου οικογένεια, τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Αυτή είναι η τελευταία...www.makeleio.gr
σου έχω εδώ κάτι του γούστου σου. Για πες άποψη....Όλα τα κανάλια ήταν υπέρ του εμβολιασμού για την κινεζική πανούκλα...από τότε όλοι σιχαθηκαν την τηλεόραση και είναι σαν τα μωρά στο κινητό βλέποντας ΜykonosTV ολημερις-ολονυχτις;
Ο Παπαδάκης τι έπρεπε να κάνει;Να λέει"μην το κάνετε;"
Είδε τι έπαθε ο αρχι-αρνητης Τραγκας...οι λοιποί ψεκες το είδαν;
Και τώρα οι "επαναστάτες" ψεκες που έγιναν βδελλες στα σόγια γιατι έμειναν χωρίς δουλειά βγαίνουν και τον κράζουν;
Μην του κάνεις τέτοια , θα φωνάξει το 166.σου έχω εδώ κάτι του γούστου σου. Για πες άποψη....
H Ρία Ελληνιδου ερμηνεύοντας το τραγούδι τίτλων στην "Κυριακή στο χωριό ξανά" ξέπλυνε ο,τι γυφτολα'ι'κη μαλακια έχει τραγουδήσει για να βγάλει τα προς το ζην...με την ποιότητα μόνο ,θα έψαχνε καμμία θέση συμβασιούχου στο Δημόσιο.σου έχω εδώ κάτι του γούστου σου. Για πες άποψη....
Σε αυτό διαφωνώ.Καλλιτέχνις με ρεπερτόριο.H Ρία Ελληνιδου ερμηνεύοντας το τραγούδι τίτλων στην "Κυριακή στο χωριό ξανά" ξέπλυνε ο,τι γυφτολα'ι'κη μαλακια έχει τραγουδήσει για να βγάλει τα προς το ζην...με την ποιότητα μόνο ,θα έψαχνε καμμία θέση συμβασιούχου στο Δημόσιο.
Ανακατεύτηκα λίγο μόνο..ευτυχώς στο μισό λεπτό το έκλεισα .Μην του κάνεις τέτοια , θα φωνάξει το 166.
Βεβαίως και έχει..αλλά όπως είπα αν πάει στην ποιότητα ..ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ .Σε αυτό διαφωνώ.Καλλιτέχνις με ρεπερτόριο.
H Ρία Ελληνιδου ερμηνεύοντας το τραγούδι τίτλων στην "Κυριακή στο χωριό ξανά" ξέπλυνε ο,τι γυφτολα'ι'κη μαλακια έχει τραγουδήσει για να βγάλει τα προς το ζην...με την ποιότητα μόνο ,θα έψαχνε καμμία θέση συμβασιούχου στο Δημόσιο.
Από το να την ξέρει μέχρι να τη συμπαθεί φωνητικά απέχει όσο η Γη από τη Σελήνη.αυτή την ξέρεις όμως, Ε?
Κι όμως είμαι κοντά στην Σελήνη...την συμπαθώ φωνητικά αν και ως γυναίκα προτιμώ το άλλο φρούτο που δειγματισε έτερο εκλεκτό μέλος...μια Ανδρομάχη αν ενθυμουμαι καλως.Από το να την ξέρει μέχρι να τη συμπαθεί φωνητικά απέχει όσο η Γη από τη Σελήνη.
Αυτή θα κάνει εμφάνιση και Μέγαρο Μουσικής.Κι όμως είμαι κοντά στην Σελήνη...την συμπαθώ φωνητικά αν και ως γυναίκα προτιμώ το άλλο φρούτο που δειγματισε έτερο εκλεκτό μέλος...μια Ανδρομάχη αν ενθυμουμαι καλως.