πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.311
- Πόντοι
- 15.931
τα εχουμε πει και οφ μια ημερα μαζι της και μετα ας με κλειναν στο dafni collegeΟταν θυμάμαι νεαρή Τατιάνα στο Καλημέρα Ελλάδα ήταν κόλαση.
τα εχουμε πει και οφ μια ημερα μαζι της και μετα ας με κλειναν στο dafni collegeΟταν θυμάμαι νεαρή Τατιάνα στο Καλημέρα Ελλάδα ήταν κόλαση.
Στο Καλημέρα Ελλάδα ήταν σε φάση διαζυγίου με τον πρώτο σύζυγο η Τατιάνα.τα εχουμε πει και οφ μια ημερα μαζι της και μετα ας με κλειναν στο dafni college
Ισχύει.Δύο Κυριάκοι λέγονται Κούληδες στη χώρα από το λαό.
Ο Μητσοτάκης και ο Καραταΐδης.
Ο Βελόπουλος τουλάχιστον αυτό το απέφυγε.
ζωη ολα τα λεφταΤότε προτιμούσα Σοφια Τσιλιγιαννη ΑΒΛΕΠΙ....πιο γλυκειά και κυριλέ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για ποια λες;
Και πάλι...ποια;ζωη ολα τα λεφτα![]()
Εχει πολλούς κλώνους και απογόνους αυτό το σόι.Και πάλι...ποια;
ναι αλλα πηρε τον αλλονΣτο Καλημέρα Ελλάδα ήταν σε φάση διαζυγίου με τον πρώτο σύζυγο η Τατιάνα.
Πολύ τυχερός ο Νικολάκης με την Τατιανάρα.ναι αλλα πηρε τον αλλον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κωνσταντοπουλου το μωρο η γλυκα![]()
μια ημερα αν τον τρακαρω θα τον ρωτησω τι νουμερο παντοφλα φοραει η τατιΠολύ τυχερός ο Νικολάκης με την Τατιανάρα.
Σε αυτό να μην αμφιβάλλομε.
Γυναικάρα.
Αποκλείεται να το ξέρει αυτό ο Νίκος.μια ημερα αν τον τρακαρω θα τον ρωτησω τι νουμερο παντοφλα φοραει η τατι
σωστα με τα πεδιλα του σκι τον δερνει τα εχει σπασει στην πλατη τουΑποκλείεται να το ξέρει αυτό ο Νίκος.
ο μανεσης σαν μουστογρια εχει γινειΣυλλεκτική Τατιάνα από το 95 στο Καλημέρα Ελλάδα.
Μικρός ήταν εκεί.Η Τατιάνα δυνατή 25άρα πάντως,ο μανεσης σαν μουστογρια εχει γινει
ακομη ειναι δυναμηΜικρός ήταν εκεί.Η Τατιάνα δυνατή 25άρα πάντως,
Εγώ τον θυμάμαι που έλεγε τα αθλητικά στις ειδήσειςΑπό το 90 με Κορομηλά ξεκίνησε τηλεόραση ο Χίος.
Στάνταρ αυτή κάνει κουμάντο στο σπίτι και όχι ο Νίκος.ακομη ειναι δυναμη
Βίντεο με Χίο αθλητικά.Εγώ τον θυμάμαι που έλεγε τα αθλητικά στις ειδήσεις
η πιο καλη γκαρσονα ειμαι εγω λεει ο νικΣτάνταρ αυτή κάνει κουμάντο στο σπίτι και όχι ο Νίκος.