ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 13.722
- Πόντοι
- 3.556
Τώρα η Μπάγια που δουλεύει;Εδώ για Παπαδάκη και Μπάγια κολλά άριστα αυτό.
Εχει δικό της σάιτ .Τώρα η Μπάγια που δουλεύει;
Νοικοκυρά έγινε;
Τι ατακα ειπε ο πουστης!! Σε πηρε με στραβά παπούτσια απο την φτώχια!! Χαχαχα!Ο Χίος τα χώνει στο Γιώργο Παπαδάκη.
πηγή παραπληροφόρησης εννοείς μάλλον.πηγή ενημέρωσης
Ωχ...μήπως βλέπεις κι εσύ βιδεακια με γατιά και μωρά και ξεκωλα που ξεκατινιαζονται στα σοσιαλ κρεμμύδια;πηγή παραπληροφόρησης εννοείς μάλλον.
Σε αυτά είναι πρώτος ο Στέφανος Χίος.Τι ατακα ειπε ο πουστης!! Σε πηρε με στραβά παπούτσια απο την φτώχια!! Χαχαχα!
Αν και μη ψεκας κάπου κάπου παίρνω κι εγώ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ".Σε αυτά είναι πρώτος ο Στέφανος Χίος.
Τους ξέρει όλους των ΜΜΕ χρόνια και από μέσα.
Το κακό με το Χίο,παρά το ότι τα χώνει άγρια σε όλους και πάνω από τα όρια, είναι ότι στα πιο πολλά που λέει έχει δίκιο.
Λέει αλήθειες ο Χίος.Αν και μη ψεκας κάπου κάπου παίρνω κι εγώ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ".
Απο το να βλέπεις την ξινή μούρη του Εισαγγελάτου, χίλιες φορές!!! Τέτοια μούρη έχουν οι λατίνες στριπτιτζούδες μόλις κλείσει η κουρτίνα στο πριβέ!!!Ωχ...μήπως βλέπεις κι εσύ βιδεακια με γατιά και μωρά και ξεκωλα που ξεκατινιαζονται στα σοσιαλ κρεμμύδια;
Προτείνει έμμεσα αλλά δεν τη θέτε. Αφού δεν τη θέτε,τρώτε κούλη....Λέει αλήθειες ο Χίος.
Το κακό μόνο είναι ότι τα χώνει και δίκαια σε όλους,αλλά εναλλακτική λύση δεν προτείνει στον κόσμο.
Tώρα κάτι προτείνει ο Χίος είναι αλήθεια.Προτείνει έμμεσα αλλά δεν τη θέτε. Αφού δεν τη θέτε,τρώτε κούλη....
ενας τρελος θα μας σωσει....μονο μην καταληξη σαν τον σωκρατη γκιολια γιατι μια φορα την σκαπουλαρεTώρα κάτι προτείνει ο Χίος είναι αλήθεια.
Αλλά έχει πει ότι δεν έχει ψηφίσει σε Εκλογές από το 2000.
Με την αποχή του ενισχύει τον Κούλη ή τον όποιο Κούλη κυβερνά.
Τυχερός τότε ή απλά ήθελαν μόνο να τον απειλήσουν άγρια.ενας τρελος θα μας σωσει....μονο μην καταληξη σαν τον σωκρατη γκιολια γιατι μια φορα την σκαπουλαρε
ρε τι να τον απειλησουν μιλαμε εστησε στο ραντεβου τον αγιο πετροΤυχερός τότε ή απλά ήθελαν μόνο να τον απειλήσουν άγρια.
Ισχύει.Αλλά αν κάποιος θέλει να σε σκοτώσει το κάνει.ρε τι να τον απειλησουν μιλαμε εστησε στο ραντεβου τον αγιο πετρο
Iσως είχε την τύχη να πέσει σε άσχετους αλμπανηδες...ενας τρελος θα μας σωσει....μονο μην καταληξη σαν τον σωκρατη γκιολια γιατι μια φορα την σκαπουλαρε
Σε αυτούς που τα χώνει δεν είναι τέτοιοι.Iσως είχε την τύχη να πέσει σε άσχετους αλμπανηδες...
τελος παντων τι γινεται με τον χαιλαντερ τελικα πηδηξε καποια?Ισχύει.Αλλά αν κάποιος θέλει να σε σκοτώσει το κάνει.
Εκεί ίσως η τύχη , ίσως να μην το ήθελαν ή να έκαναν λάθος ,τη γλίτωσε.
Δούλευε ο κολλητός μου στο Μακελειο χρόνια και ξέρω καλά τι έστι Χίος. Πουλάει πολλή τρέλα ο τύπος. Πολλά απο αυτά που λέει δεν ισχύουν. Έχει ανέβει σε συγκεκριμένο άρμα για την προστασία του. Καλά κάνει βέβαια. Τώρα εδώ και κάποιο διάστημα δεν βγάζει τόσο πύρηνα αρθρα. Ακούγονται πολλά. Του πρόσφεραν και πολλά για να προσκυνήσει κάποτε....Tώρα κάτι προτείνει ο Χίος είναι αλήθεια.
Αλλά έχει πει ότι δεν έχει ψηφίσει σε Εκλογές από το 2000.
Με την αποχή του ενισχύει τον Κούλη ή τον όποιο Κούλη κυβερνά.