Νέα

Ο γείτονας, το παρκάρισμα και η γάτα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
16.904
Πόντοι
2.606
Έχω έναν γείτονα, περίπου 30-32, ψηλός, λεβέντης, που εργάζεται σε πολυεθνική κάπου στο δαχτυλίδι Αμαρουσίου.
Μένει με τους γονείς του φυσικά ... (όπως και τα δύο μικρότερα αδέρφια...) και φυσικά έχει και SUV. Στην δουλεια πηγαίνει με τα μέσα βέβαια...:confused:
Η οικογένεια γενικώς έχει ένα θέμα με το παρκάρισμα και τους δρόμους που θεωρούν ότι πρέπει να παρκάρουν. Παλαιότερα είχαν γίνει άπειροι καυγάδες, τώρα έχουμε κάπως ηρεμήσει.

Ο τύπος λοιπόν, που έχει SUV και πηγαίνει με τα μέσα στην εργασία του, παρκάρει το αυτοκίνητο ακριβώς απέναντι από την οικεία του, μπροστά σε εγκαταλελειμμένο οίκημα.
Ο γείτονας έχει και μία σχέση τα τελευταία 2-3 χρόνια...

Το αυτοκίνητο το ξεπαρκάρει κάθε Σ ή Κ ή ΣΚ ή σε διακοπές με τον εξής τρόπο: για να μην χάσει την θέση που παρκάρει έρχεται η κοπέλα του, παρκάρει το δικό της στην θέση του και όταν επιστρέφουν, από το Σ ή το Κ ή το ΣΚ ή τις διακοπές..., κάνουν την αντίστροφη διαδικασία.

Το ερώτημα είναι... ποιος έχει σκίσει την γάτα? :coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
12.596
Πόντοι
2.256
Έχω έναν γείτονα, περίπου 30-32, ψηλός, λεβέντης, που εργάζεται σε πολυεθνική κάπου στο δαχτυλίδι Αμαρουσίου.
Μένει με τους γονείς του φυσικά ... (όπως και τα μικρότερα δύο αδέρφια...) και φυσικά έχει και SUV. Στην δουλεια πηγαίνει με τα μέσα βέβαια...:confused:
Η οικογένεια γενικώς έχει ένα θέμα με το παρκάρισμα και τους δρόμους που θεωρούν ότι πρέπει να παρκάρουν. Παλαιότερα είχαν γίνει άπειροι καυγάδες, τώρα έχουμε κάπως ηρεμήσει.

Ο τύπος λοιπόν, που έχει SUV και πηγαίνει με τα μέσα στην εργασία του, παρκάρει το αυτοκίνητο ακριβώς απέναντι από την οικεία του, μπροστά σε εγκαταλελειμμένο οίκημα.

Το αυτοκίνητο το ξεπαρκάρει κάθε Σ ή Κ ή ΣΚ ή σε διακοπές με τον εξής τρόπο: για να μην χάσει την θέση που παρκάρει έρχεται η κοπέλα του, παρκάρει το δικό της στην θέση του και όταν επιστρέφουν από το Σ ή το Κ ή το ΣΚ ή τις διακοπές κάνουν την ανάποδη διαδικασία.

Το ερώτημα είναι... ποιος έχει σκίσει την γάτα? :coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:
Επιτέλους :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.457
Πόντοι
12.756
μαμακιας,καταπτυστος,ουτιδανος:coffee:
αν ειχες εσυ suv και θεση παρκινγκ μπορει και να εβαζες την αρραβωνιαστικια σου να ξαπλωσει στην θεση και να έφευγες μονος σου για ΣΚ :coffee::coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
72.945
Πόντοι
12.756
αν ειχες εσυ suv και θεση παρκινγκ μπορει και να εβαζες την αρραβωνιαστικια σου να ξαπλωσει στην θεση και να έφευγες μονος σου για ΣΚ :coffee::coffee:
ΔΕΝ ξερεις ΠΡΩΤΟΝ τι αμαξι εχω,δευτερον εχω θεση παργκιγκ 2 οχηματων,τριτον παρε τα αρχιδια μου ΙΣΟΒΙΤΗ του Αρκα:coffee:

ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.189
Πόντοι
361
Δηλώνω αναρμόδιος να εκδώσω πόρισμα. Οι εμπλεκόμενοι να παραπεμφθούν στον φυσικό δικαστή. Ωραίο αυτό το τελευταίο, της μόδας..

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
12.596
Πόντοι
2.256
Μένει με τους γονείς του φυσικά ... (όπως και τα μικρότερα δύο αδέρφια...) και φυσικά έχει και SUV. Στην δουλεια πηγαίνει με τα μέσα βέβαια...:confused:

Το αυτοκίνητο το ξεπαρκάρει κάθε Σ ή Κ ή ΣΚ ή σε διακοπές με τον εξής τρόπο: για να μην χάσει την θέση που παρκάρει έρχεται η κοπέλα του, παρκάρει το δικό της στην θέση του και όταν επιστρέφουν, από το Σ ή το Κ ή το ΣΚ ή τις διακοπές..., κάνουν την ανάποδη διαδικασία.

Μήπως να του φας την γκόμενα,να μην έχει εναλλακτική λύση;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.457
Πόντοι
12.756
ΔΕΝ ξερεις ΠΡΩΤΟΝ τι αμαξι εχω,δευτερον εχω θεση παργκιγκ 2 οχηματων,τριτον παρε τα αρχιδια μου ΙΣΟΒΙΤΗ του Αρκα:coffee:

δεν μου ειπες αν ημουν γρηγορος στην διαγραφη του νηματος σου :coffee::coffee: :birdman::birdman::birdman:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.001
Πόντοι
15.446
30-32 και μένει με τη μαμά του ; Θέλει και ερώτημα για τη γάτα;

The Saint*