Νέα

Ο φεμινισμός καταστρεφει τις γυναικες? Γνωμες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ParisPapis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνωμη σας για το φεμινισμο?

  • Μπλιαχ, ψοφο στις απλυτες

    Ψήφοι: 42 75,0%
  • Ειμαι φεμινιστριος

    Ψήφοι: 3 5,4%
  • Γουσταρω τον Λιλα

    Ψήφοι: 2 3,6%
  • Ειμαι δροσερο αγορι

    Ψήφοι: 1 1,8%
  • Ζητω ο Νωντας

    Ψήφοι: 8 14,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    56

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
4.333
Κριτικές
8
Like
10.991
Πόντοι
3.786
Συναγωνιστές το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε να κάνουμε με αγώνα για την ισότητα αλλά αγώνα για την εξουσία. Άγγλος δημοσιογράφος ρώτησε τον Κούλη στην πρώτη παρουσίαση του υπουργικού συμβουλίου για ποιο λόγο δεν έχει πολλές γυναίκες (δηλαδή δε με νοιάζει ποιος είναι πιο ικανός ή πιο έντιμος με νοιάζει πόσες είναι οι γυναίκες). Κατεβαίνουν γυναίκες στην πολιτική με σύνθημα "ψηφίστε με, είμαι γυναίκα". Αμερικανίδες σταρ του κινηματογράφου διαμαρτύρονται επειδή υπάρχουν άντρες ηθοποιοί που παίρνουν περισσότερα και αυτό το θεωρούν αδικία, ναι μιλάμε για τις πάμπλουτες που έχουν ένα αυτοκίνητο για κάθε ταγιεράκι.

Πέσαμε τώρα στο μίσος για τους straight. Ολοι οι στρέιτ είναι φαλοκράτες, βιαστές (ρωτήστε μία φεμινίστρια πόσες φορές την έχουν παρενοχλήσει συνήθως καμία ως ελάχιστες) και εκμεταλλεύονται τα τίμια κορίτσια. Προσέξτε ότι σκάνδαλα με γυναίκα να παρενοχλεί άντρα υπάλληλο ,γυναίκα γυναίκα ή άντρας άντρα στη δουλειά δε γίνονται ποτέ είδηση. Καλός άντρας ο ανίκανος άντρας και ο γκέι και τέτοια.

Ειδικά αν συνομιλήσεις με λεσβίες φεμινίστριες θα σου πουν ότι ιδανική κοινωνία είναι όλοι οι άντρες να γίνουν γκέι (έτσι και αλλιώς δεν πάνε με άντρες) και τα παιδιά να γεννιούνται με σωλήνα ή υιοθεσία από τα παιδιά των τριτοκοσμικών στρέιτ. Εδώ προσέξτε μια λεπτομέρεια σημαντική: Δεν τους ενδιαφέρουν τα δικαιώματα των γυναικών σε Αφρική και Μέση Ανατολή (που πραγματικά οι γυναίκες είναι πιο κάτω από τα ζώα) αλλά μόνο τι γίνεται στις χώρες τους.

Και έχουμε και τη μαλακία τη χοντρή την πατσαβούρα πρέπει να την αποδεχτούμε τύπου κάτι χοντρά μοντέλα που κατεβαίνουν σε καλλιστεία για να δείξει η επιτροπή το προοδευτικό της πνεύμα. Αποκλειστικά για ηλίθιες αφού πάντα οι άνθρωποι είχαν την επιλογή να τρώνε όσο θέλουν και να έχουν τις συνέπειες. Δηλαδή αν μια γυναίκα θέλει να τρώει τον αγλέωρα τι να κάνουμε να βγει ένας νόμος να την πηδάνε οι παίδαροι υποχρεωτικά;

Αλάνια ευτυχώς οι στρέιτ γυναίκες που αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι μια μέρα όλοι οι Έλληνες θα έχουν παντρευτεί Ρωσίες, Κολομβιανές και Γκανέζες αρχίζουν και ξυπνάνε και καταλαβαίνουν ότι το αρσενικό είναι το άλλο μισό και όχι ο εχθρός.

 

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Μηνύματα
503
Κριτικές
2
Like
630
Πόντοι
86
Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει διάκριση εναντίον των αντρών σήμερον. Και στο θέμα της διατροφής όταν χωρίσεις και στο θέμα της εργασίας όπου όλοι θα προτιμήσουν υπάλληλο μια γυναίκα από εναν μαντραχαλο.
Έχεις δίκιο. Αν ανοίξεις μια εφημερίδα με αγγελίες εργασίας θα δεις αρκετές αγγελίες που ξεκινάνε λέγοντας «Ζητείται κοπέλα», αντίθετα ούτε δεν θα δεις ούτε μία που να λέει «Ζητείται άντρας» γιατί θα θεωρηθεί σεξιστικό. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε χειρωνακτικές βαριές εργασίες, οδηγούς, διανομείς κτλ που έτσι κι αλλιώς δεν τις ζητάνε γυναίκες, αναφέρομαι σε δουλειές γραφείου.

Έχει τύχει να ακούσω σε συζητήσεις απόψεις του τύπου «Οι γυναίκες είναι πιο καλές υπάλληλοι», «Αν προσλάμβανα υπάλληλο θα προσλάμβανα γυναίκα» και άλλα τέτοια ωραία. Βέβαια όταν κάποιος λέει κάτι τέτοιο κανείς δεν τον κατηγορεί για σεξισμό, σεξισμός υφίσταται μόνο όταν υπάρχει διάκριση εις βάρος των γυναικών.
 

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Μηνύματα
247
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Ο φεμινισμός δε καταστρέφει τις γυναίκες.
Οι γυναίκες είναι κατεστραμμένες από τη φύση τους.
 

pokahontas

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.106
Κριτικές
16
Like
1.725
Πόντοι
3.425
μονο μαλακες προτιμανε γυναικα. Εξαρταται απο τη δουλεια βεβαια, αλλα η γυναικα εχει πολλα περισσοτερα μειονεκτηματα:
- λειπουν απο τη δουλεια περισσοτερες μερες
- κινδυνευεις απο εγκυμοσυνες (ως εργοδοτης)
- κινδυνευεις απο μαλακιες "παρενοχλησης" πλεον
- ειναι τεμπελες
- στατιστικα τους κοβει λιγοτερο απ'ό,τι  στους ανδρες, ειδικα σε θετικες επιστημες
- ειναι παθητικες δεν παιρνουν πρωτοβουλιες
- δεν τα πανε καλα με αναληψη ευθυνης
- οταν κανουν μαλακιες πανε να τα κουκουλωσουν αντι να δεχτουν οτι εκαναν μαλακια πραγμα τρομερα εκνευριστικο
- φορτωνουν τη δουλεια τους σε πιρφορους μαλακες
- πρεπει να προσεχεις πώς τους μιλας
- καυλαντιζουν με την πρωτη ευκαιρια. Ειδικα αν εχουν προσβαση σε pc γινεται του μουνιου το πανηγυρι

στα καλα:
- δεν παιρνουν ρισκα αρα δε ζητανε ευκολα αυξησεις κλπ αλλα τελικα βγαινεις χαμενος απο τα παραπανω
- καποιοι τις γαμανε κιολας

Προφανώς και δουλεύεις σε καφετέρια, φίλος, διότι αυτά που λες είναι μπούρδες

Π
 

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Μηνύματα
421
Like
727
Πόντοι
81
Φεμινισμος. Η μεγαλύτερη ταξική απάτη στην ιστορία του ανθρώπου εις βάρος των φτωχών. Περισσότερα και φθηνότερα εργατικά χέρια προς όφελος των λίγων. Και διάλυση της οικογένειας προς παραγωγή νέων σκλαβων. Απλά πράγματα
 

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Μηνύματα
1.105
Κριτικές
12
Like
1.674
Πόντοι
4.655
σε διασκεδαστηρια βεβαια αναγκαστικα θα παρεις γυναικες. εκει που παω για καφε εχει σερβιτόρες μονο γυναικες μονο κατω των 25 χρονων καμμια δεκαρια στον αριθμο.

Σε χαλαρά διασκεδαστήρια....Γιατί έχω αρκετό καιρό να δω γυναίκα με παραμάνα, σωστή γυναίκα maitre και όχι απλα δημόσιες σχέσεις, σωστή coctails master και όχι παραγωγή στα πετρέλαια κλπ.

Την καλημέρα μου
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
821
Πόντοι
146
Σε χαλαρά διασκεδαστήρια....Γιατί έχω αρκετό καιρό να δω γυναίκα με παραμάνα, σωστή γυναίκα maitre και όχι απλα δημόσιες σχέσεις, σωστή coctails master και όχι παραγωγή στα πετρέλαια κλπ.

Την καλημέρα μου

Εχει αλλα ειναι σπανιες οι περιπτωσεις. Εως τωρα εχω πετυχει μονο μια, πισω απο το Χιλτον.

 
Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Μηνύματα
418
Like
611
Πόντοι
81
Ο φεμινισμος αγαπητοι μου φιλοι εχει κανει και το αλλο. Αποδεχεται στην σεξεργασια. Με αλλα λογια αντι να ειστε νταβαδες, πληρωνετε απευθειας την κυρια πολλα περισσοτερα χρηματα για να γαμησετε αυτα που η ιδια η πατριαρχια σας εχει αποκλεισει να πλησιαζετε. Ετσι η γυναικες αποκτουν πολυ περισσοτερη κυριαρχια σε ολες τις πτυχες της ζωης σας, δεν ειναι οι αναπαραγωγηκες σας μηχανες για να σας κανουν παιδια και ειναι πιο ελευθερες. Το τριτο κυμα φεμινισμου ειναι ενα ακραιο κυμα, ομως πλεον ειμαστε στο 4ο. Σε γενικες γραμμες οσοι φοβουνται τους κομμουνιστες, τις φεμινιστριες κλπ απλα ειναι εκπροσωποι ενος παλιοτερου καθεστους που τεινει προς εξαφανησει. Σαν το γαλα που μετα απο μερες απλα παει στα σκουπιδια. Γενικα μην ειστε φοβικοι προς τον κοσμο και το νεο.
 

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Μηνύματα
423
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Η σημερινή  κουλτούρα, έχει αλλοιώσει το ένστικτο κυριαρχίας που παράγουν οι όρχεις μας, στον μέγιστο βαθμό. Η ανυπόστατη φεμινιστική ρητορική περί δήθεν καταπιεσμένων γυναικών, θέλει τις γυναίκες ανεξάρτητες και ελεύθερες, ώστε η καταναλωτική τους δράση να είναι μεγαλύτερη. Που σημαίνει μεγαλύτερα κέρδη για τους επιχειρηματίες. Γι αυτό και δεν πρόκειται να πειραχτούν τα γυναικεία δικαιώματα, διότι θα υπάρξει μεγάλη χασούρα στα έσοδα. Με λίγα λόγια όποιος θέλει να ανέβει στην ιεραρχία της καπιταλιστικής ελεύθερης αγοράς, θα υποστηρίξει τα γυναικεία δικαιώματα, για να έχει περισσότερο κέρδος.

Το γυναικείο στοιχείο αποσκοπεί σε ένα και μόνο πράγμα. Την υποταγή και εξολόθρευση του ανδρικού στοιχείου. Το αντρικό στοιχείο πλέον δεν υπάρχει, επειδή υπηρετεί το γυναικείο για μεγαλύτερο κέρδος.

Στην ουσία δηλαδή ο φεμινισμός είναι μια επιθυμία ιεραρχικής ανάδυσης χωρίς ιδρώτα και κόπο. Κάτι σαν τον κομμουνισμό δηλαδή υποβοηθούμενο από τον καπιταλισμό. Αυτή η επιθυμία εκδηλώνεται από τις γυναίκες χρησιμοποιώντας οι ίδιες το δήθεν αδικημένο χρονολογικά φύλο τους, ως αιτιολογία, ώστε να καταλαμβάνουν καλύτερες επαγγελματικές θέσεις, ή απλά να λαμβάνουν κρατικές παροχές από το πουθενά.


Οι γυναίκες είναι όπως οι βδέλλες που απορροφούν αίμα. Απλώς αυτές απορροφούν πόρους. Αν έχεις πόρους, έχεις και γυναίκες. Να έχεις πόρους όμως χωρίς να τους ξοδεύεις σε αυτές.

Και τελειώνοντας να θυμάστε μάγκες μου αυτό. Αν οι άντρες αποφασίσουν να πάρουν την κατάσταση των πραγμάτων στα χέρια τους, οι γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Να ξέρετε πως η ελευθερία που βιώνουν οι γυναίκες, είναι μια ψευδαίσθηση, την οποία οι ίδιες δεν μπορούν να αντιληφθούν. Οι άντρες τις έδωσαν ελευθερία και οι άντρες μπορούν να τους την πάρουν πίσω και αυτές δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γι αυτό. Εκτός από το να το παίζουν θύματα όλη την ώρα. -Κλαψ, μπου, χου, χου, τα δικαιώματά μου. Γιατί είστε τόσο πρωτόγονοι μαλάκες? -Βάστα κυρά μου. Αφού είστε δυναμικές και ανεξάρτητες. Άρα τις ανδρικές τεχνολογικές επινοήσεις, πρέπει να τις απαρνηθείτε και να δημιουργήσετε δικές σας. Διότι είστε εξελιγμένες και όχι πρωτόγονες σαν εμάς. Ανέκδοτα λέω τώρα έτσι?

Το μέλλον προβλέπεται ζοφερό μάγκες μου. Διότι οι άντρες έχουν μπουχτίσει, έχουν σιχαθεί, τις άκαρπες προσπάθειές τους να παλεύουν για λίγο σεξ, πόσο μάλλον για να βρουν σωστές γυναίκες. Αυτή είναι η έκβαση του φεμινισμού φίλοι μου. Η κακομάθεια και η ματαιοδοξία των γυναικών. Οι γυναίκες δεν το κρύβουν πλέον και δεν θέλουν οι άντρες να έχουν καμιά σχέση με αυτές. Αυτή η αποχή από το σεξ και το φλερτ θα εντατικοποιηθεί στα επόμενα χρόνια και σωτηρία δεν θα υπάρχει.

Φεμινισμός kiss my ass.
 
Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Μηνύματα
418
Like
611
Πόντοι
81
Η σημερινή  κουλτούρα, έχει αλλοιώσει το ένστικτο κυριαρχίας που παράγουν οι όρχεις μας, στον μέγιστο βαθμό. Η ανυπόστατη φεμινιστική ρητορική περί δήθεν καταπιεσμένων γυναικών, θέλει τις γυναίκες ανεξάρτητες και ελεύθερες, ώστε η καταναλωτική τους δράση να είναι μεγαλύτερη. Που σημαίνει μεγαλύτερα κέρδη για τους επιχειρηματίες. Γι αυτό και δεν πρόκειται να πειραχτούν τα γυναικεία δικαιώματα, διότι θα υπάρξει μεγάλη χασούρα στα έσοδα. Με λίγα λόγια όποιος θέλει να ανέβει στην ιεραρχία της καπιταλιστικής ελεύθερης αγοράς, θα υποστηρίξει τα γυναικεία δικαιώματα, για να έχει περισσότερο κέρδος.

Το γυναικείο στοιχείο αποσκοπεί σε ένα και μόνο πράγμα. Την υποταγή και εξολόθρευση του ανδρικού στοιχείου. Το αντρικό στοιχείο πλέον δεν υπάρχει, επειδή υπηρετεί το γυναικείο για μεγαλύτερο κέρδος.

Στην ουσία δηλαδή ο φεμινισμός είναι μια επιθυμία ιεραρχικής ανάδυσης χωρίς ιδρώτα και κόπο. Κάτι σαν τον κομμουνισμό δηλαδή υποβοηθούμενο από τον καπιταλισμό. Αυτή η επιθυμία εκδηλώνεται από τις γυναίκες χρησιμοποιώντας οι ίδιες το δήθεν αδικημένο χρονολογικά φύλο τους, ως αιτιολογία, ώστε να καταλαμβάνουν καλύτερες επαγγελματικές θέσεις, ή απλά να λαμβάνουν κρατικές παροχές από το πουθενά.


Οι γυναίκες είναι όπως οι βδέλλες που απορροφούν αίμα. Απλώς αυτές απορροφούν πόρους. Αν έχεις πόρους, έχεις και γυναίκες. Να έχεις πόρους όμως χωρίς να τους ξοδεύεις σε αυτές.

Και τελειώνοντας να θυμάστε μάγκες μου αυτό. Αν οι άντρες αποφασίσουν να πάρουν την κατάσταση των πραγμάτων στα χέρια τους, οι γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Να ξέρετε πως η ελευθερία που βιώνουν οι γυναίκες, είναι μια ψευδαίσθηση, την οποία οι ίδιες δεν μπορούν να αντιληφθούν. Οι άντρες τις έδωσαν ελευθερία και οι άντρες μπορούν να τους την πάρουν πίσω και αυτές δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γι αυτό. Εκτός από το να το παίζουν θύματα όλη την ώρα. -Κλαψ, μπου, χου, χου, τα δικαιώματά μου. Γιατί είστε τόσο πρωτόγονοι μαλάκες? -Βάστα κυρά μου. Αφού είστε δυναμικές και ανεξάρτητες. Άρα τις ανδρικές τεχνολογικές επινοήσεις, πρέπει να τις απαρνηθείτε και να δημιουργήσετε δικές σας. Διότι είστε εξελιγμένες και όχι πρωτόγονες σαν εμάς. Ανέκδοτα λέω τώρα έτσι?

Το μέλλον προβλέπεται ζοφερό μάγκες μου. Διότι οι άντρες έχουν μπουχτίσει, έχουν σιχαθεί, τις άκαρπες προσπάθειές τους να παλεύουν για λίγο σεξ, πόσο μάλλον για να βρουν σωστές γυναίκες. Αυτή είναι η έκβαση του φεμινισμού φίλοι μου. Η κακομάθεια και η ματαιοδοξία των γυναικών. Οι γυναίκες δεν το κρύβουν πλέον και δεν θέλουν οι άντρες να έχουν καμιά σχέση με αυτές. Αυτή η αποχή από το σεξ και το φλερτ θα εντατικοποιηθεί στα επόμενα χρόνια και σωτηρία δεν θα υπάρχει.

Φεμινισμός kiss my ass.

Ντραμα κουιν με ορχεις. Εγω βλεπω απλα τη θεση σου να δουλευεις σαν σκυλι στις επιχειρησεις της αρχουσας ταξης, ωστε να βγαζουμε εμεις λεφτα και στη συνεχεια να σου γαμαω ως αφεντικο σου γυναικα, κορη, μανα και γκομενα γιατι μπορω και ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ χωρις να σε ρωτησουν υποτακτικο σκουλικακι. Και αυτος ειναι ο λογος που θελω φεμινισμο. Οι κυριες να μπουν μπροστα και να διαλυσουν τον καθε τελειομενο μπουρδελιαρη εργατη του σεξ σαν και εσενα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom