Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.141
Πόντοι
86
Αστέρι η μικρή.
Προσεχει πολύ την εμφανιση τής.
Βγαίνει γυμνη στο σαλονι και σε μαγνητιζει με το βλέμμα τής.
Εκπέμπει φουλ ερωτισμό..

Εγω λεω να της βάλουμε τα εισιτήρια και να της δώσω το τριάρι που εχω ανοικιαστο στα Μελίσσια και να το φέρουμε αθηνα το μωρό. :rockon::hi:
Ανοικιαστο Μελισσια !!!!!!!!!!!!! Η Ζητας Πολλα !! Η Θελει Ανακαινιση ?????????????????

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.141
Πόντοι
86
Αστέρι η μικρή.
Προσεχει πολύ την εμφανιση τής.
Βγαίνει γυμνη στο σαλονι και σε μαγνητιζει με το βλέμμα τής.
Εκπέμπει φουλ ερωτισμό..

Εγω λεω να της βάλουμε τα εισιτήρια και να της δώσω το τριάρι που εχω ανοικιαστο στα Μελίσσια και να το φέρουμε αθηνα το μωρό. :rockon::hi:
Παντως ΝΑΙ !!! Πρεπει να Ερθει Αθηνα Το κορμακι αυτο !!!!!!!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
88.575
Πόντοι
47.129

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.141
Πόντοι
86
ΛΙΟΣΙΩΝ !!!!!!!!!!! Στα Μελισσια Δεν ειπαμε ??? Αααα ΔΕ μας τα λες ΚΑΛΑ !! χαχαχαχα !!!! Ευχαριστω για το Ινφο !!!!

Dimitris zx

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2019
Κριτικές
2
Like
127
Πόντοι
1
Ποσ
Τυπε, όταν είπα να πάω πρώτη φορά μου ζήτησε 130 ευρώ για γαμησι. Εμφανισιακά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (πολλές μπορείς να βρεις με φουσκωμένα βυζια) και δεν ήταν και κάτι το ιδιαιτερο και στην πράξη. Κρατάει σταθερή πελατεία βέβαια και εφόσον τα τσεπώνει καλά κανει. Απλα σε τέτοια πόσα πιστεύω ότι με ένα 20ρικο αντε 50ρικο παραπάνω μπορείς να παίξεις μπάλα με εσκορτς που και καθαρές ειναι και σε περιποιουνται. Τωρα με χαμηλότερο μπάτζετ καλύτερα να παίξεις μπάλα σε ρδελομπου πάρα στις ψευτιες του κανεσεξ. Εκτός αν γουστάρεις
Πόσα σου ζήτησε 130
Τυπε, όταν είπα να πάω πρώτη φορά μου ζήτησε 130 ευρώ για γαμησι. Εμφανισιακά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (πολλές μπορείς να βρεις με φουσκωμένα βυζια) και δεν ήταν και κάτι το ιδιαιτερο και στην πράξη. Κρατάει σταθερή πελατεία βέβαια και εφόσον τα τσεπώνει καλά κανει. Απλα σε τέτοια πόσα πιστεύω ότι με ένα 20ρικο αντε 50ρικο παραπάνω μπορείς να παίξεις μπάλα με εσκορτς που και καθαρές ειναι και σε περιποιουνται. Τωρα με χαμηλότερο μπάτζετ καλύτερα να παίξεις μπάλα σε ρδελομπου πάρα στις ψευτιες του κανεσεξ. Εκτός αν γουστάρεις τραβελοκατασταση.
Δεν πάμε καλά εγώ την γαμουσα πριν 3 χρόνια με 50 και στο τέλος που μου είχε μάθει μου έδινε και κωλο με τα ίδια λεφτά

Nikolas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Κριτικές
2
Like
347
Πόντοι
21
Στην πάροδο Μίνωος 11 η Μάργκο.

IMG_20250430_102426.jpg
Έρωτας!!!!!!

Billabong678

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2024
Like
50
Πόντοι
0
Ποσ

Πόσα σου ζήτησε 130

Δεν πάμε καλά εγώ την γαμουσα πριν 3 χρόνια με 50 και στο τέλος που μου είχε μάθει μου έδινε και κωλο με τα ίδια λεφτά
50 ευρω; Για την ίδια μιλάμε; μαζί με κωλο ήταν 130 για πρώτη φορά. Μου είπε ότι μετά κάνει καλύτερη τιμή αν ξαναπάω αλλά είναι η επιτομή της μετριότητας. Δεν ξέρω τι ταρίφα έχει. Αλλά ρε τύπε ζητάει 70 για μασάζ με χάπι εντ και εσύ γαμουσες με 50 και κωλο όλα μαζί;

Dimitris zx

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2019
Κριτικές
2
Like
127
Πόντοι
1
50 ευρω; Για την ίδια μιλάμε; μαζί με κωλο ήταν 130 για πρώτη φορά. Μου είπε ότι μετά κάνει καλύτερη τιμή αν ξαναπάω αλλά είναι η επιτομή της μετριότητας. Δεν ξέρω τι ταρίφα έχει. Αλλά ρε τύπε ζητάει 70 για μασάζ με χάπι εντ και εσύ γαμουσες με 50 και κωλο όλα μ
50 ευρω; Για την ίδια μιλάμε; μαζί με κωλο ήταν 130 για πρώτη φορά. Μου είπε ότι μετά κάνει καλύτερη τιμή αν ξαναπάω αλλά είναι η επιτομή της μετριότητας. Δεν ξέρω τι ταρίφα έχει. Αλλά ρε τύπε ζητάει 70 για μασάζ με χάπι εντ και εσύ γαμουσες με 50 και κωλο όλα μαζί;
Ναι αλλά πριν 3 χρόνια από τότε έχω να πάω με το που έκανε τα tattoo και έβαλε και τα βυζιά δεν ξαναπήγα με ξενερώνε η όλη φάση επίσης το. Σέρβις πολύ μέτριο πλεον

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.872
Πόντοι
3.406
Μεταξύ Ντανιέλα Μάργκο η Μαρίνας ποια προτείνετε
Μαργκο δεν έχω δοκινασει
Μαρίνα εχει πιο γυναικείο σώμα, όχι τόσο skinny όσο η Ντανιελα. Αν είσαι καθαρός, ευγενικός και όχι κανένα ζώο, θα περάσεις καλά, και ενίοτε κάνει και κανένα εξτραδακι. Κινείται σε GFE επίπεδα. Δεν είναι για αγριαδες
Η Ντανιελα είναι πολύ αδύνατη, με πλαστικά βυζιά, γενικά η εικόνα βγάζει πιο άγρια αισθήματα. Άριστο τσιμπούκι, όχι τόσο GFE αλλά όχι και τελείως τσόντα. Ορεξάτη είναι πάντως και αυτή

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
84
Like
1.829
Πόντοι
3.247
Μεταξύ Ντανιέλα Μάργκο η Μαρίνας ποια προτείνετε
Να συμπληρώσω σ αυτά που έγραψε ο Giocha ότι η Μαργό είναι πιτσιρίκα κ φρέσκια . Η Μαρίνα έχει μεγάλη εμπειρία. Ε¨χω πάει μία φορά με τη Μαργώ κ 3-4 με τη Μαρίνα. Για μένα η Μαρίνα κάνει πιο καλό σεξ. Τώρα μπορεί κ να μην πέτυχα την Μαργώ σε καλή φάση. Πάντως δεν ελιχα την εμπειρία που έγραψε πιο πάνω ο DmtrsxXx .
Η Ντανιέλα είναι ειδική περίπτωση . Κ αυτή κάνει καλό σεξ , ιδίως το στομαστικό της . ¨Ομως είναι πολύ αδύνατη κ αυτό χαλάει κάποιους .

Mario Vargas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2024
Κριτικές
12
Like
582
Πόντοι
990

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
283
Πόντοι
21
Ποσ

Πόσα σου ζήτησε 130

Και εμένα το ίδιο. Τόσο αξίζει. 50€ με κώλο. Τίποτα παραπάνω.

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
49.317
Πάροδος Μίνωος σήμερα Τρίτη.

2 - Μαρίνα
3 - Μαίρη
6 - Λίζα
9 - Τζασμίν
11 - Μάργκο
14 - Ντανιέλα
14 όροφος - Χριστίνα
15 - Αλεξάνδρα
17 - Σοφάκι

Πίνακας αξιολογήσεων για όλες τις κοπέλες στην πάροδο Μίνωος.
Το τέλειο after-party
IMG_20250708_172352.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
49.317
Ettore θέλω να κλείσω Μαργκό για μία ωρίτσα μία από τις επόμενες ημέρες, εάν γίνεται στείλε info για τα διαδικαστικά, ευχαριστώ!
Γεια σου! Φυσικά, μπορείς να κλείσεις τη Μαργκό για μία ώρα όποια από τις επόμενες μέρες σε βολεύει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να περάσεις από το studio 11 για να κάνεις την πληρωμή. Tόσο απλά! :upsidedown:

trelokomio81

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
73
Πόντοι
1
Γεια σου! Φυσικά, μπορείς να κλείσεις τη Μαργκό για μία ώρα όποια από τις επόμενες μέρες σε βολεύει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να περάσεις από το studio 11 για να κάνεις την πληρωμή. Tόσο απλά! :upsidedown:
Σήμερα περνώντας από το στενό, ρώτησα την κυρία της υποδοχής αν μπορώ να κλείσω μια ώρα με την Μάργκο και μου είπε ότι δεν γίνεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom