You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
[size=15pt]FREE SEX 1 ΩΡΑ ΓΙΑ 1 ΤΥΧΕΡΟ[/size]
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=282687.msg8578827#msg8578827] Παράθεση[/url] από www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=171517] dreamgirls.gr[/url] (18/10/18, 20:54)
Θα κληρωθεί 1 ΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΞ !
Ποια διαλέγετε από τις κοπέλες που βρίσκονται Αθήνα?
Να δω σχόλια. Σημ: Περιμένουμε νέες αφίξεις!
[/url]
Δηλώστε την συμμετοχή σαςwww.bourdela.com/forum/index.php?topic=282687.msg8578827#msg8578827] εδώ[/url]
• Ανοιχτές συμμετοχές γιά όλους
χωρίς κανέναν περιορισμό
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
[size=20pt] FreeFuck...[/size]
[size=20pt] ...σύντομα[/size]
Stay tunedwww.bourdela.com/forum/index.php?topic=251178.msg8576492#msg8576492] here
Με αφορμη μια κριτικη που διαβασα εδω για τη Liah Palad, επικοινωνησα μαζι της για πληροφοριες, φωτογραφιες κλπ. με σκοπο να προσπαθησω να την πεισω να κατεβει (ειχα ηδη ακουσει απο γνωστο μου [οχι εδω μεσα] οτι την εχει παρει με πολυ καλες εντυπωσεις)... Μου ειπε λοιπον οτι:
- μαλλον δε θα ερθει στα Χανια τωρα, εκτος κι αν ειναι σιγουρη οτι θα εχει δουλεια (ειδε 5 κοπελες εδω και τρομαξε)
- θα ξαναερθει Ελλαδα το Νοεμβριο, ισως τοτε να κατεβει Χανια
- οι τιμες ειναι αυτες που φαινονται στο προφιλ της παρακατω
- κανει cif και cim εξτρα με +50€ (και τα δυο μαζι μαλλον)
- δινει κωλο εξτρα με +50€, ανεξαρτητως μεγεθους (μου το ειπε και με χαρα, μαλλον της αρεσει το ξεκωλιασμα!)
- κανει ντουο με τη φιλη της την Angel (επισης βραζιλιανα)
- στο ντουο περιλαμβανονται ολα (παιζουν μεταξυ τους, φιλιουνται, γλειφονται, κανουν διπλη πιπα κλπ.)
- για 1 ωρα ντουο θελουν 300€ (χωρις τα εξτρα φυσικα)
Τα προφιλ των κοριτσιων ειναι τα παρακατω:
Μου εστειλε και μερικες φωτογραφιες της και τις επισυναπτω παρακατω (θα προσπαθησω να παρω κι αλλες στην πορεια)...
Απλα γραφω εδω μηπως καποιος θελει να της στειλει στο Whatsapp, μπας και την πεισουμε να ερθει. Εμπιστευομαι πολυ την κριση του φιλου μου, μου αρεσει αυτο που βλεπω στις φωτογραφιες και η τελευταια της κριτικη ειναι θετικη. Εγω προσωπικα θα ηθελα πολυ να τη δω στα Χανια. Οποιος αλλος θελει, ας συμβαλλει στην προσπαθεια (μου ειπε οτι αν εχει δουλεια θα ερθει, οποτε αν δει ενδιαφερον, θα καταλαβει οτι θα εχει δουλεια).
Αυτα. Ευχαριστω πολυ... Ακολουθουν οι φωτογραφιες...
- μαλλον δε θα ερθει στα Χανια τωρα, εκτος κι αν ειναι σιγουρη οτι θα εχει δουλεια (ειδε 5 κοπελες εδω και τρομαξε)
- θα ξαναερθει Ελλαδα το Νοεμβριο, ισως τοτε να κατεβει Χανια
- οι τιμες ειναι αυτες που φαινονται στο προφιλ της παρακατω
- κανει cif και cim εξτρα με +50€ (και τα δυο μαζι μαλλον)
- δινει κωλο εξτρα με +50€, ανεξαρτητως μεγεθους (μου το ειπε και με χαρα, μαλλον της αρεσει το ξεκωλιασμα!)
- κανει ντουο με τη φιλη της την Angel (επισης βραζιλιανα)
- στο ντουο περιλαμβανονται ολα (παιζουν μεταξυ τους, φιλιουνται, γλειφονται, κανουν διπλη πιπα κλπ.)
- για 1 ωρα ντουο θελουν 300€ (χωρις τα εξτρα φυσικα)
Τα προφιλ των κοριτσιων ειναι τα παρακατω:
Μου εστειλε και μερικες φωτογραφιες της και τις επισυναπτω παρακατω (θα προσπαθησω να παρω κι αλλες στην πορεια)...
Απλα γραφω εδω μηπως καποιος θελει να της στειλει στο Whatsapp, μπας και την πεισουμε να ερθει. Εμπιστευομαι πολυ την κριση του φιλου μου, μου αρεσει αυτο που βλεπω στις φωτογραφιες και η τελευταια της κριτικη ειναι θετικη. Εγω προσωπικα θα ηθελα πολυ να τη δω στα Χανια. Οποιος αλλος θελει, ας συμβαλλει στην προσπαθεια (μου ειπε οτι αν εχει δουλεια θα ερθει, οποτε αν δει ενδιαφερον, θα καταλαβει οτι θα εχει δουλεια).
Αυτα. Ευχαριστω πολυ... Ακολουθουν οι φωτογραφιες...
Συνημμένα
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
http://[URL unfurl="true"]www.belltreeforums.com/attachment.php?attachmentid=185392&d=1475943023[/img[/URL]]
[size=20pt][color=black]- Τ Ω Ρ Α -[/color][/size]
[size=15pt][color=red] Πάροδος Μίνωος 7[/color] Όλγα[/size]
[size=15pt][color=red] Πάροδος Μίνωος 10[/color][/size]
[size=15pt][color=red] Πάροδος Μίνωος 13[/color] Σοφάκι[/size]
[size=15pt][color=red] Πάροδος Μίνωος 17[/color] Μαρία[/size]
[img]https://wijkanders.se/wp-content/uploads/2017/09/closed.jpg
Παρεμπιπτοντως, η Fernanda εχει ψευτικες φωτογραφιες. Οι φωτο ανηκουν στη Cintia Vallentim, μοντελο απο τη Βραζιλια. Ακομα και οι σελφι που στελνει ανηκουν στην εν λογω κοπελα. Δε στελνει πραγματικες, δε δεχεται βιντεοκληση... Οταν της τα εγραψα, σταματησε να μου απανταει στα μηνυματα οποτε δε θα τη δω...
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Παρεμπιπτοντως, η Fernanda εχει ψευτικες φωτογραφιες. Οι φωτο ανηκουν στη Cintia Vallentim, μοντελο απο τη Βραζιλια. Ακομα και οι σελφι που στελνει ανηκουν στην εν λογω κοπελα. Δε στελνει πραγματικες, δε δεχεται βιντεοκληση... Οταν της τα εγραψα, σταματησε να μου απανταει στα μηνυματα οποτε δε θα τη δω...
Μπορεί να είναι η ίδια και να ένιωσε αμήχανα που την αναγνώρισες. Σου κάνει εντύπωση που ένα μοντέλο εκδίδεται;
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Δείτε ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στα Χανιά
για τον σημερινό Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επιφέρει ο Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά το Σάββατο 20 Οκτωβρίου. Θα υπάρξουν διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας για τις διαδρομές των:
10 χιλιομέτρων:
Διακοπή/ρύθμιση της κυκλοφορίας από τις 18.30 έως τις 20:30 του Σαββάτου (έναρξη στην Χερσαϊα ζώνη ενετικού Λιμένα-Γιαλί Τζαμί, Ακτή Τομπάζη-Ακτή Ενώσεως και εν συνεχεία στην οδό Δευκαλίωνος) στις οδούς Δευκαλίωνος, Ακτή Μιαούλη, Μαριδάκη, Κοκότση, Τσιλιβάκη, Ελ.Βενιζέλου(αριστερά), Δαγκλή, Κ. Μητσοτάκη δεξιά (πρώην Ακρωτηρίου δεξιά), Ηρ. Πολυτεχνείου αριστερά, Πλ. Ελευθερίας-Α. Παπανδρέου δεξιά, Χ. Γιάνναρη αριστερά, Πλ. Δημοτικής Αγοράς, Σκαλίδη, Κισάμου, Κλαδισσός, Γεωργιακάκηδων, Σελίνου, Μονής Γωνιάς αριστερά, Ακτή Παπανικολή, Ακτή Κανάρη, Ακτή Κουντουριώτη-Τερματισμός στο σημείο εκκίνησης.
5 χιλιομέτρων:
Διακοπή/ρύθμιση της κυκλοφορίας από τις 18.30 έως τις 20:30 του Σαββάτου (έναρξη στην Χερσαϊα ζώνη ενετικού Λιμένα-Γιαλί Τζαμί, Ακτή Τομπάζη-Ακτή Ενώσεως και εν συνεχεία στην οδό Δευκαλίωνος) στις οδούς Δευκαλίωνος, Ακτή Μιαούλη, Μαριδάκη, Κοκότση, Ηρ. Πολυτεχνείου δεξιά, Πλ. Ελευθερίας-Α. Παπανδρέου δεξιά, Χ. Γιάνναρη αριστερά, Πλ. Δημοτικής Αγοράς, Σκαλίδη, Πειραιώς δεξιά, Ακτή Κανάρη, Ακτή Κουντουριώτη – Τερματισμός στο σημείο εκκίνησης.
Θα υπάρχουν τροχονόμοι και δικυκλιστές στα σημεία, παρόδους και κόμβους που απαιτείται για την πρόληψη και αποφυγή ατυχημάτων.
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Άλλα λόγια για να αγαποιομασται , εδώ ο κόσμος καίγεται και οι αγώνες δρόμου και οι κάθε είδους αγώνες μας μάραναν ΔΕΝ έχουν να δείξουν κάποιο άλλο έργο ζωής , νομίζουν ότι ο κόσμος ασχολείται μαζί τους .
Δείτε ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στα Χανιά
για τον σημερινό Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επιφέρει ο Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά το Σάββατο 20 Οκτωβρίου. Θα υπάρξουν διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας για τις διαδρομές των:
10 χιλιομέτρων:
Διακοπή/ρύθμιση της κυκλοφορίας από τις 18.30 έως τις 20:30 του Σαββάτου (έναρξη στην Χερσαϊα ζώνη ενετικού Λιμένα-Γιαλί Τζαμί, Ακτή Τομπάζη-Ακτή Ενώσεως και εν συνεχεία στην οδό Δευκαλίωνος) στις οδούς Δευκαλίωνος, Ακτή Μιαούλη, Μαριδάκη, Κοκότση, Τσιλιβάκη, Ελ.Βενιζέλου(αριστερά), Δαγκλή, Κ. Μητσοτάκη δεξιά (πρώην Ακρωτηρίου δεξιά), Ηρ. Πολυτεχνείου αριστερά, Πλ. Ελευθερίας-Α. Παπανδρέου δεξιά, Χ. Γιάνναρη αριστερά, Πλ. Δημοτικής Αγοράς, Σκαλίδη, Κισάμου, Κλαδισσός, Γεωργιακάκηδων, Σελίνου, Μονής Γωνιάς αριστερά, Ακτή Παπανικολή, Ακτή Κανάρη, Ακτή Κουντουριώτη-Τερματισμός στο σημείο εκκίνησης.
5 χιλιομέτρων:
Διακοπή/ρύθμιση της κυκλοφορίας από τις 18.30 έως τις 20:30 του Σαββάτου (έναρξη στην Χερσαϊα ζώνη ενετικού Λιμένα-Γιαλί Τζαμί, Ακτή Τομπάζη-Ακτή Ενώσεως και εν συνεχεία στην οδό Δευκαλίωνος) στις οδούς Δευκαλίωνος, Ακτή Μιαούλη, Μαριδάκη, Κοκότση, Ηρ. Πολυτεχνείου δεξιά, Πλ. Ελευθερίας-Α. Παπανδρέου δεξιά, Χ. Γιάνναρη αριστερά, Πλ. Δημοτικής Αγοράς, Σκαλίδη, Πειραιώς δεξιά, Ακτή Κανάρη, Ακτή Κουντουριώτη – Τερματισμός στο σημείο εκκίνησης.
Θα υπάρχουν τροχονόμοι και δικυκλιστές στα σημεία, παρόδους και κόμβους που απαιτείται για την πρόληψη και αποφυγή ατυχημάτων.
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Περασα απο τα μπορδελα αλεξια-βικυ-ολγα-μαρια ειναι κλειστα.
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
την ειδα πριν λιγο αρκετα ανανεωμενη βολταρε στη περιοχη.
Μπορεί να είναι η ίδια και να ένιωσε αμήχανα που την αναγνώρισες. Σου κάνει εντύπωση που ένα μοντέλο εκδίδεται;
Εσυ τη συναντησες; Γιατι φιλος που την ειδε μου ειπε οτι δεν εχει καμια σχεση με τις φωτογραφιες...
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Εσυ τη συναντησες; Γιατι φιλος που την ειδε μου ειπε οτι δεν εχει καμια σχεση με τις φωτογραφιες...
Όχι. Αφού υπήρξε συνάντηση, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον ότι δεν είναι η κοπέλα που απεικονίζεται στις φωτογραφίες στο προφίλ της :S
Δεν είναι η μοναδική περίπτωση, αλλά το έχει πάει ένα βήμα παραπέρα
με τις σέλφι που στέλνει :-(
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K