Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 724K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

NewEra21

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστές , είμαι νέος στο άθλημα έχω περάσει ήδη απο κάποια μασατζίδικα με βάση τα σχόλια σας και θα ήθελα να δοκιμάσω και το Nuru Massage . Είδα από φωτογραφίες ένα ωραίο σώμα (καινούργια μάλλον) Amanda στο Vip . Έχει κάποιος εμπειρία; Επίσης κλείνω από πριν το όνομα που θέλω η πάω εκεί και ανάλογα ποιες είναι διαθέσιμες; Ρίξτε τις απόψεις σας κατα προτίμηση θα ήθελα ( σουλουπωμένο κορμάκι με ώραιο κωλαράκι και πόδια , το στήθος έρχεται μετά)

omegistosalex

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
181
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστές , είμαι νέος στο άθλημα έχω περάσει ήδη απο κάποια μασατζίδικα με βάση τα σχόλια σας και θα ήθελα να δοκιμάσω και το Nuru Massage . Είδα από φωτογραφίες ένα ωραίο σώμα (καινούργια μάλλον) Amanda στο Vip . Έχει κάποιος εμπειρία; Επίσης κλείνω από πριν το όνομα που θέλω η πάω εκεί και ανάλογα ποιες είναι διαθέσιμες; Ρίξτε τις απόψεις σας κατα προτίμηση θα ήθελα ( σουλουπωμένο κορμάκι με ώραιο κωλαράκι και πόδια , το στήθος έρχεται μετά)
Κλείνεις από πριν αδερφέ

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
172
Πόντοι
0
ωραία φαίνεται η amanda. θέλω κι εγώ δοκιμή

NewEra21

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Πρώτη μου φορά και εγώ λοιπόν Nuru Massage με Vanessa . Άλλη μια φορά που σας άκουσα και δε έχασα . Πολύ όμορφο κορίτσι με ωραίο σώμα τώρα για το Nuru χωρίς να έχω ιδιαίτερη εμπειρία μου φάνηκε καλό. Η μόνη απορία μου είναι ότι είχαμε ραντεβού 5 , το μασαζ ξεκίνησε 5:10 και με τελείωσε 5 : 40 . Μου έκανε ενα 5λεπτο μασαζ να ηρεμήσω και μετά μου είπε να μπω για μπάνιο . 17:55 είχα ήδη φύγει και τώρα ιδού η ερώτηση μου. Σε όλους σας συμβαίνει αυτό αν τελειωσετε νωρίτερα ή την πάτησα σαν νέος πρώτη μου φορά φταίω εγώ που ήμουν μαγκωμένος και δεν μιλούσα πολύ και δεν ζήτησα και άλλο μέχρι να κλείσει η 1 ώρα ακριβώς; (Πλήρωσα 100 με φραπέ )

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.596
Πόντοι
5.595
Πρώτη μου φορά και εγώ λοιπόν Nuru Massage με Vanessa . Άλλη μια φορά που σας άκουσα και δε έχασα . Πολύ όμορφο κορίτσι με ωραίο σώμα τώρα για το Nuru χωρίς να έχω ιδιαίτερη εμπειρία μου φάνηκε καλό. Η μόνη απορία μου είναι ότι είχαμε ραντεβού 5 , το μασαζ ξεκίνησε 5:10 και με τελείωσε 5 : 40 . Μου έκανε ενα 5λεπτο μασαζ να ηρεμήσω και μετά μου είπε να μπω για μπάνιο . 17:55 είχα ήδη φύγει και τώρα ιδού η ερώτηση μου. Σε όλους σας συμβαίνει αυτό αν τελειωσετε νωρίτερα ή την πάτησα σαν νέος πρώτη μου φορά φταίω εγώ που ήμουν μαγκωμένος και δεν μιλούσα πολύ και δεν ζήτησα και άλλο μέχρι να κλείσει η 1 ώρα ακριβώς; (Πλήρωσα 100 με φραπέ )
Όχι δεν φταις εσύ. Δυστυχώς το κάνουν οι περισσότερες. Άμα βλέπετε βιασύνες να τις λέτε να φρενάρουν.. βέβαια εκείνη την ώρα εγώ προσωπικά χαλιεμαι να κάνω παρατηρήσεις, αλλά κακώς δεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές

Narrator

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2025
Κριτικές
6
Like
331
Πόντοι
280
Βερόνικα από Μιχαλακοπούλου.
Πρώτη φορά στο χώρο αυτό
Οκ γενικά στο να κλείσουμε το ραντεβού και χωρος συμπαθητικός.
Βερόνικα περίμενα περισσότερα πράγματα με βάση τα γραφόμενα.Ενα απλό τυπικό πρόγραμμα κάνει και είναι και κάπως ψυχρή θα την χαρακτήριζα.

Kostas M

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2023
Like
118
Πόντοι
0
Πρώτη φορά στο χώρο αυτό
Βερόνικα περίμενα περισσότερα πράγματα με βάση τα γραφόμενα.Ενα απλό τυπικό πρόγραμμα κάνει και είναι και κάπως ψυχρή θα την χαρακτήριζα.

Πρώτη φορά στο χώρο αυτό
Το απλό τυπικό πρόγραμμα φίλε μου, είναι αυτό που προσφέρει το μαγαζί. Αυτά που γράφονται από μερικούς , περί πίπας,σεξ,χουφτωματα φουλ κτλ, μην τα πιστεύεις.. Όλοι οι γαμιαδες εδώ μαζεύτηκαν.. Όταν πας για νουρου, νουρου θα κάνεις.. Άποψη μου..

DonaldTrump

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Ποια κορασίδα προσφέρει το καλύτερο Νούρου αυτές τις ημέρες στην Αθήνα; Δε με ενδιαφέρει το full service απλά να είναι ωραίο χώρος και να ξέρει η κοπέλα τη τέχνη

akosdi

Ανώτατος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
77
Like
10.696
Πόντοι
13.970
Το απλό τυπικό πρόγραμμα φίλε μου, είναι αυτό που προσφέρει το μαγαζί. Αυτά που γράφονται από μερικούς , περί πίπας,σεξ,χουφτωματα φουλ κτλ, μην τα πιστεύεις.. Όλοι οι γαμιαδες εδώ μαζεύτηκαν.. Όταν πας για νουρου, νουρου θα κάνεις.. Άποψη μου..

Σόρυ αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Σεξ δεν έχω κάνει με καμία αλλά χουφτώματα και πίπες δεν είναι καθόλου σπάνιο. Ανάλογα με την κοπέλα. Πρόσφατη εμπειρία με κοπέλα που για ευνόητους λόγους δεν θα πω το όνομα της, έπαιζε 69 για πολύ ώρα. Στην συζήτηση που κάναμε όταν τελειώσαμε μου έλεγε φτάνει μέχρι εκεί που νιώθει άνετα, ενίοτε καυλώνει κι αυτή και θέλει περισσότερα. Όχι σεξ, αλλά περισσότερα. Αν είστε καθαροί, τις σέβεστε και δεν είστε κάφροι πολλά μπορούν να συμβούν

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
55
Like
5.759
Πόντοι
11.836
Σόρυ αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Σεξ δεν έχω κάνει με καμία αλλά χουφτώματα και πίπες δεν είναι καθόλου σπάνιο. Ανάλογα με την κοπέλα. Πρόσφατη εμπειρία με κοπέλα που για ευνόητους λόγους δεν θα πω το όνομα της, έπαιζε 69 για πολύ ώρα. Στην συζήτηση που κάναμε όταν τελειώσαμε μου έλεγε φτάνει μέχρι εκεί που νιώθει άνετα, ενίοτε καυλώνει κι αυτή και θέλει περισσότερα. Όχι σεξ, αλλά περισσότερα. Αν είστε καθαροί, τις σέβεστε και δεν είστε κάφροι πολλά μπορούν να συμβούν
Σωστό τίποτα δεν είναι σίγουρο.

• Like
Αντιδράσεις: akosdi

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.596
Πόντοι
5.595

Τύπε κόψε τη παραπληροφόρηση. Επειδή εσύ το έχεις ρίξει στο διάβασμα και από κοκό τίποτα, δεν σημαίνει ότι ξέρεις και τι γίνετε. Η πίπα είναι αρκετά συνηθισμένη και σιγά το πράγμα κιόλας. Ότι είπε ο akosdi για να μην λέω τα ίδια

cryptohandfly

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
255
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους έκανα τις παρακάτω δοκίμασιες στο NURU VIP δεν θα γράψω πολλά
- Ναταλια : αξίζει πολύ θερμή και ερωτική και γούσταραμε και οι δύο
- Ισαμπελα : επίσης πέρασα καλά μαζί της θα έλεγα λίγο πιο αυστηρό στυλ αλλά περάσαμε καλα
- Αμαντα : Σωματότυπος όχι του στυλ μου καμια σχέση με φωτό και δεν το έχει με το Nuru οπως οι αλλεσ Δύο δεν αξίζει.

Αυτά

Τελευταία τροποποίηση:

lakis mamoulakis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.303
Πόντοι
2.420