Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 697K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Alexander131979

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2025
Like
28
Πόντοι
0
Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
Ε...δεν θα σε έπαιρνε...
ναι ρε το ξέρω για αυτό δεν είπα τίποτα. αν ήξερα ότι είχα έστω 10% ελπίδα θα το προχωρούσα. καλά όχι ότι και η κοπέλα που έκανα ήταν άσχημη απλά είναι όντως όμορφη. αυτό...

KaraiKavlis

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
92
Πόντοι
0
Δεν ξερω.. Όσο καλά ξεκίνησε η εμπειρία μου με το νουρουVIP Όσο πάει και χειροτερεύει

Πέρασμα με Αλιάνα έπειτα από τα πάρα πολύ καλά σχόλια που είχα δει εδώ

Εμφάνιση σώμα βαρια 4/10
Διαθεση 8/10
Φραπες με αεροκάλαμο 6/10

Ωρα συνεδριας 45λεπτα αντι για μια ωρα..γενικα πολυ μετριο μασαζ για ασιατισσα

Απο την Εμπειρία μου ως τωρα με το Ίδρυμα

AAAAAX BIANCA που σε χασαμε..
Sara δαγκωτο..
Ναταλια μασαζαρα

Δεν θεωρω πως υπαρχει κατι αλλο που να αξιζει το παραβολο

Παρεπιπτόντως με παρέπεμψαν σε άλλο οίκημα και όχι το γνωστό του Μάθιου Μάκκα

Οπότε μάλλον πάνε καλά οι δουλειές και επεκτείνονται.. Μακάρι να φέρουν και κανένα κορίτσι που να έχει όλο το πακέτο.. Διότι πλέον τα 100 έχω αρχίσει και τα λυπάμαι

Αυτα απο μενα προς το παρων
Drop The Mic GIF

omegistosalex

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
Δεν ξερω.. Όσο καλά ξεκίνησε η εμπειρία μου με το νουρουVIP Όσο πάει και χειροτερεύει

Πέρασμα με Αλιάνα έπειτα από τα πάρα πολύ καλά σχόλια που είχα δει εδώ

Εμφάνιση σώμα βαρια 4/10
Διαθεση 8/10
Φραπες με αεροκάλαμο 6/10

Ωρα συνεδριας 45λεπτα αντι για μια ωρα..γενικα πολυ μετριο μασαζ για ασιατισσα

Απο την Εμπειρία μου ως τωρα με το Ίδρυμα

AAAAAX BIANCA που σε χασαμε..
Sara δαγκωτο..
Ναταλια μασαζαρα

Δεν θεωρω πως υπαρχει κατι αλλο που να αξιζει το παραβολο

Παρεπιπτόντως με παρέπεμψαν σε άλλο οίκημα και όχι το γνωστό του Μάθιου Μάκκα

Οπότε μάλλον πάνε καλά οι δουλειές και επεκτείνονται.. Μακάρι να φέρουν και κανένα κορίτσι που να έχει όλο το πακέτο.. Διότι πλέον τα 100 έχω αρχίσει και τα λυπάμαι

Αυτα απο μενα προς το παρων
Drop The Mic GIF
Η Bianca ήταν πολύ δυνατή οντως δυστυχώς μόνο μια φορά την πρόλαβα…

Όσο για Βανέσσα από το άλλο ίδρυμα είναι πολύ ωραίο μουνι απλά κάνει το φουλ τυπικό νουρου. Και 100€ για φραπέ μόνο είναι κάπως πολλά. Θα ξαναπάω απλά όχι τόσο σύντομα…

Στο vip έχω πάει 10+ φορές γενικά επειδή έχει και τα τυχερά του που όταν και αν γίνουν περνάς πολύ ωραία, είναι σαν κιντερ έκπληξη η φάση τι θα σου τύχει. Μερικοί πάνε πάντως και παρακαλάνε να γαμησουν… λες και δεν υπάρχουν άλλα ιδρύματα που προσφέρουν το γαμησι στο πιάτο…

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
Η Bianca ήταν πολύ δυνατή οντως δυστυχώς μόνο μια φορά την πρόλαβα…

Όσο για Βανέσσα από το άλλο ίδρυμα είναι πολύ ωραίο μουνι απλά κάνει το φουλ τυπικό νουρου. Και 100€ για φραπέ μόνο είναι κάπως πολλά. Θα ξαναπάω απλά όχι τόσο σύντομα…

Στο vip έχω πάει 10+ φορές γενικά επειδή έχει και τα τυχερά του που όταν και αν γίνουν περνάς πολύ ωραία, είναι σαν κιντερ έκπληξη η φάση τι θα σου τύχει. Μερικοί πάνε πάντως και παρακαλάνε να γαμησουν… λες και δεν υπάρχουν άλλα ιδρύματα που προσφέρουν το γαμησι στο πιάτο…
συμφωνώ σε αυτό φίλε.
εγώ μόνο μέχρι Καλαμάκι έχω πάρει στα συγκεκριμένα ιδρύματα αλλά δε με πειράζει γιατί και το καλαμάκι υποτίθεται απαγορεύεται. αλλά στα άλλα μασάζ που σου λέει ότι όντως μπορείς να γαμησεις έχω πάει και έχω κάνει και μασαζακι και σεξ. και μάλιστα πολλές σε ρωτάνε τι θες πρώτα σε αυτά τα μασάζ. σεξ ή μασάζ. οπότε δε βλέπω το λόγο να πρηζουμε τις κοπέλες να τις γαμησουμε ενώ υπάρχουν και τα μασάζ που γαμάς. ναι ωραία φάση άμα κάτσει απλά δε βλέπω το λόγο να γίνεσαι πρηχτης. είναι σαν να πηγαίνεις σε σουβλατζίδικο και να ζητάς φασολάδα :zfuck::hmm::jade:

omegistosalex

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
Olivia έκλεισα σήμερα! Πάμε για καταδρομική, θα επανέλθω με ενημέρωση από το μέτωπο

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.442
Πόντοι
5.595

omegistosalex

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
H παναγιά μαζί σου και μακριά από φόλες :priest:
Δυστυχώς η Παναγία δεν μας βοήθησε, μεγάλη φόλα τα πιο πεταμένα 100€.

Εμφανισιακά πολύ καλή αλλά δεν ξέρει τι θα πει νουρου, μου βάρεσε μια μαλακια και μετά μου έτριβε το ξεκάβλωτο πουλί. Πόλη αγχωμένη γενικά και όλα από απόσταση ούτε βυζι πιάσαμε ούτε τπτ.

Προς το παρόν μόνο σαρα που δεν την βρίσκεις ποτέ διάθεσιμη και Αλιάνα αξίζουν.

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
24
Like
2.888
Πόντοι
1.196
Isabela η Αλιάνα προτείνετε για πρώτη φορά ;; Ποια μπορεί να παίξει πέραν του φραπέ;

omegistosalex

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
Αλιάνα για καλαμάκι λοιπόν ! Είναι στην ευχέρεια τη δική της ;; Πόσο λες να ζητήσει ;;
εγώ δεν έχω δώσει ποτέ κάτι παραπάνω από το νορμαλ, είναι στην ευχέρεια της , απλά γενικά είναι ευδιάθετη και κάνει ωραίο μασάζ από τις καλύτερες επιλογές του μαγαζιού

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
24
Like
2.888
Πόντοι
1.196
εγώ δεν έχω δώσει ποτέ κάτι παραπάνω από το νορμαλ, είναι στην ευχέρεια της , απλά γενικά είναι ευδιάθετη και κάνει ωραίο μασάζ από τις καλύτερες επιλογές του μαγαζιού
Ωραίος

akispa1988

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
52
Πόντοι
0
Ρε αντε παγενε απο εδω, προμοτορα της κακιας ωρας. Με 19 μηνυματα ολα για το νουρου vip μασαζ και μας γραφεις θα γραψω κριτικη την 2η φορα που θα παω με την Εμμυ και 2 μηνες πριν μας εχεις γραψει μουφα πως ειχες ξαναπαει μαζι της. Αποφασισε ή μια ή 2 φορες εχεις παει τελικα; Γραψτε ρε αντρικια αν ειστε του μαγαζιου 5 κουβεντεσ τι παιζει, προγραμματα κτλ και αφηστε τις δηθεν κριτικες... να ενημερωθουμε κανονικα... εσυ γραφεις οτι να ναι, στο σαιτ ανεβαζουν φωτος απο το printerest και περιμενετε εμπιστοσυνη
Μαλλον εσυ είσαι από κάποιο μαγαζί γιατί εγώ εγώ κανει κακές κριτικες στο vip lexi k Linda και εχω πει οτι εχω περάσει καλά και στη μιχαλακοπουλου . Οποτε ξεκόλλα και πήγαινε να κανεις ένα μασαζάκι να χαλαρώσεις όπου θες .....

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
963
Πόντοι
81
Μαλλον εσυ είσαι από κάποιο μαγαζί γιατί εγώ εγώ κανει κακές κριτικες στο vip lexi k Linda και εχω πει οτι εχω περάσει καλά και στη μιχαλακοπουλου . Οποτε ξεκόλλα και πήγαινε να κανεις ένα μασαζάκι να χαλαρώσεις όπου θες .....
Ρε παπατζη Δεν θα ασχοληθω αλλο με την παρτυ σου.. 20 μηνυματα εχεις και αν καποιος πατησει πανω στο ονομα σου μπορει να τα διαβασει ολα, δεν ειναι και πολλα... μονο για Lexι εχεις γραψει πως ηταν αγενης και ολως τυχαιος δεν εργαζεται στο μαγαζι... Για μιχαλακοπουλου απλα εγραψες οτι εχει καλες κοπελες αλλα πεταξες ταυτοχρονα σποντες για κοκκινιλες που ειδαν καποιοι (αναμεσα τους και εγω ) οποτε ασε το αν ειμαι απο καποιο μαγαζι , μην πετας λασπη στον ανεμιστηρα γιατι ολα καταγραφονται. 12 χρονια εδω μεσα ξερουμε τι ρολο βαρανε οι πιο πολλοι και πως ξεχωριζουμε τα

nik.the.master

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
97
Πόντοι
0
Ρε παίδες.
Σκέφτομαι να κάνω nuru καθώς θα ήθελα την εμπηρια, αλλά είμαι καπος διστακτικός καθώς σκέφτομαι το στρώμα και το πόσα άτομα έχουν βρεθεί πάνω γυμνά, και αν τα καθαρίζουν μετά....
Από θέμα καθαριότητα, πως είναι ρε παιδιά σε τέτοια μαγαζια..? Έχει κάποιος κάποιο feedback?

A_WiseMan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παίδες.
Σκέφτομαι να κάνω nuru καθώς θα ήθελα την εμπηρια, αλλά είμαι καπος διστακτικός καθώς σκέφτομαι το στρώμα και το πόσα άτομα έχουν βρεθεί πάνω γυμνά, και αν τα καθαρίζουν μετά....
Από θέμα καθαριότητα, πως είναι ρε παιδιά σε τέτοια μαγαζια..? Έχει κάποιος κάποιο feedback?
Πηγαίνω αρκετά συχνά γιατί το nuru έχει κάτι που με εξιτάρει. Την τελευταία φορά μάλιστα η φάση ήταν για γέλια γιατί την τώρα που σηκώθηκα να κάνω ντους, η κοπέλα έβαλε μπρος να καθαρίζει μπροστά μου το στρώμα. Είχε λοιπόν ένα μπουκάλι με σπρέι και ψέκαζε το στρώμα και το έτριβε με κάτι πανιά. Καθώς ήμασταν στο παρά 5, υπέθεσα ότι βιάζεται για τον επόμενο που θα ήταν σε 5 λεπτά. Έτριβε λοιπόν με μανία και περισσότερο αναρωτήθηκα, καλά αυτή δε θα κάνει μπάνιο;;; Βέβαια το πρώτο που σκέφτηκα έτσι όπως είχε τουρλωσει μπροστά μου και καθάριζε στα 4 ήταν άλλο αλλά τέλος πάντων. Οπότε ναι καθαρίζουν, τώρα τι έχει αυτό το μπουκάλι μέσα, μια άλλη κοπέλα μου είχε πει ότι είναι ήπιο αντισηπτικό. Αλλά ποιος ξέρει....

omegistosalex

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
Ρε παίδες.
Εντάξει τα καθαρίζουν αλλά σκέψου ότι ποτίζουν τα στρώματα χυσια και λάδια…. Αν είσαι σιχασιάρης άστο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom