You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 697K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Αρχίδαμος ο Μέγας
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
maniouel
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.073
- Πόντοι
- 5.140
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές...εχει βγει ταξίδι για Αθήνα και σκεφτομαι μετά από καιρό να πάω για nuru massage...εχω σταμπάρει Bianca από nuru athens massage και bella από vip ...δεν βρήκα κάτι για αυτές στο νήμα εδώ και θα ήθελα αν υπάρχουν πληροφορίες ή και εναλλακτικές...( προτιμώ τις ποιο 'αγαπησιάρηκες ' γυναίκες )
Αρχίδαμος ο Μέγας
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
έχουμε ξανά ν
για bianca θα σου πω μόνο. για μένα ήταν καλή σε όλα. οχι πολυ αγαπησιαρικια δε ξέρω και πόσο σου αρέσει εσένα. αλλά ήταν καλή δηλαδή και φιλιά επέτρεπε και όταν τελείωσα κατσαμε λίγο αγκαλιά στο τέλος. τώρα δε ξέρω πόσο σου αρέσει εσεναΚαλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές...εχει βγει ταξίδι για Αθήνα και σκεφτομαι μετά από καιρό να πάω για nuru massage...εχω σταμπάρει Bianca από nuru athens massage και bella από vip ...δεν βρήκα κάτι για αυτές στο νήμα εδώ και θα ήθελα αν υπάρχουν πληροφορίες ή και εναλλακτικές...( προτιμώ τις ποιο 'αγαπησιάρηκες ' γυναίκες )
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τώρα τη bella δεν την έχω δοκιμάσειέχουμε ξανά ν
για bianca θα σου πω μόνο. για μένα ήταν καλή σε όλα. οχι πολυ αγαπησιαρικια δε ξέρω και πόσο σου αρέσει εσένα. αλλά ήταν καλή δηλαδή και φιλιά επέτρεπε και όταν τελείωσα κατσαμε λίγο αγκαλιά στο τέλος. τώρα δε ξέρω πόσο σου αρέσει εσενα
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 19
- Like
- 21.048
- Πόντοι
- 3.246
η Βανέσσα είναι η πιο καυλιάραΚανείς γνώμη για Ναομι απο VIP και βανεσσα απο nuruathens?
από όλες όσες δουλεύουν αυτή τη στιγμή σε μασάζ! ξανθιά γαλανομάτα με υπέροχο πρόσωπο και ξέρει ακριβώς που και πως να σε αγγίζει στο
μασάζ για να είσαι συνεχώς
καυλωμένος! ηλικία γύρω στα 25-26 , ο χώρος της είναι σε ενα στενάκι κοντά στο καλλιμάρμαρο, φτάνει μέχρι φραπέ το αξίζει το 100ρικο
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.510
- Πόντοι
- 456
Aν άφηνε και αγγίγματα τολμηρά θα ήταν μέσα στις 3-4 καλύτερες!η Βανέσσα είναι η πιο καυλιάρα
από όλες όσες δουλεύουν αυτή τη στιγμή σε μασάζ! ξανθιά γαλανομάτα με υπέροχο πρόσωπο και ξέρει ακριβώς που και πως να σε αγγίζει στο
καυλωμένος! ηλικία γύρω στα 25-26 , ο χώρος της είναι σε ενα στενάκι κοντά στο καλλιμάρμαρο, φτάνει μέχρι φραπέ το αξίζει το 100ρικο
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 19
- Like
- 21.048
- Πόντοι
- 3.246
αφήνει να πιάνεις βυζιά και κώλο τι άλλο να αφήσει στο nuru?Aν άφηνε και αγγίγματα τολμηρά θα ήταν μέσα στις 3-4 καλύτερες!
Jimmy.D
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2023
- Like
- 144
- Πόντοι
- 0
Στείλε μου dm πληροφορίες αν γίνεται .η Βανέσσα είναι η πιο καυλιάρα
maniouel
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.073
- Πόντοι
- 5.140
Σε ευχαριστώ πολύ...με κάλυψες πλήρως !!!έχουμε ξανά ν
για bianca θα σου πω μόνο. για μένα ήταν καλή σε όλα. οχι πολυ αγαπησιαρικια δε ξέρω και πόσο σου αρέσει εσένα. αλλά ήταν καλή δηλαδή και φιλιά επέτρεπε και όταν τελείωσα κατσαμε λίγο αγκαλιά στο τέλος. τώρα δε ξέρω πόσο σου αρέσει εσενα
τώρα τη bella δεν την έχω δοκιμάσει
Αρχίδαμος ο Μέγας
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
παρακαλώ δε κάνει τίποτα. πάντως αν ρωτουσες εμένα τη προτείνω με τα 1000. δε θα χασειςΣε ευχαριστώ πολύ...με κάλυψες πλήρως !!!
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.510
- Πόντοι
- 456
Bianka -athens και όχι αυτή που δούλευε στο vip και τλωρα σταμάτησε ,σωστά ;έχουμε ξανά ν
τώρα τη bella δεν την έχω δοκιμάσει
καλλιμαρμαρο? για δωσε info αγαπητε αν μπορεις γιατι μενω παρα πολυ κονταη Βανέσσα είναι η πιο καυλιάρα
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.242
- Πόντοι
- 456
Πληροφορίες??η Βανέσσα είναι η πιο καυλιάρα
Αρχίδαμος ο Μέγας
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
ακριβώς φίλε μουBianka -athens και όχι αυτή που δούλευε στο vip και τλωρα σταμάτησε ,σωστά ;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 19
- Like
- 21.048
- Πόντοι
- 3.246
τι άλλεςΣτείλε μου dm πληροφορίες αν γίνεται .
πληροφοριες δλδ
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 516
- Πόντοι
- 81
Έχεις αγγελία φίλε μου?η Βανέσσα είναι η πιο καυλιάρα
Delhaupe
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2023
- Like
- 185
- Πόντοι
- 0
Φίλε, κατά τη διάρκεια του nuru φοράει εσώρουχο, όπως φαίνεται στο site;η Βανέσσα είναι η πιο καυλιάρα
Επίσης, για τον φραπέ πρέπει να το ζητήσεις έξτρα ή πρέπει να είσαι γνωστός στο μαγαζί;
Αρχίδαμος ο Μέγας
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
άντε μάγκες επιτέλους ξαναζωντανεύει το νήμα σιγά σιγά. γράφτε γραφτε. είναι ωραίο να βοηθάμε ο ένας τον άλλον στις σεξοπεριπετειες 

Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 19
- Like
- 21.048
- Πόντοι
- 3.246
φοράει μόνο το κάτω , ένα πολύ λεπτό κορδόνι. φραπέ κάνει ούτως ή άλλωςΦίλε, κατά τη διάρκεια του nuru φοράει εσώρουχο, όπως φαίνεται στο site;
Επίσης, για τον φραπέ πρέπει να το ζητήσεις έξτρα ή πρέπει να είσαι γνωστός στο μαγαζί;
Delhaupe
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2023
- Like
- 185
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό με το κορδόνι παίζει σε όλα τα μασατζίδικα που προσφέρουν nuru ή μπορείς να βρεις και χωρίς;φοράει μόνο το κάτω , ένα πολύ λεπτό κορδόνι. φραπέ κάνει ούτως ή άλλως
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις