Αρχίδαμος ο Μέγας
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
στο site έχουν τις κοπέλες. εντάξει μια φωτο και όνομα έχουν στη κάθε μία.Στο site τους δε διαφημίζουν τις κοπέλες. Τις διαφημίζουν μέσω viber/WhatsApp?
στο site έχουν τις κοπέλες. εντάξει μια φωτο και όνομα έχουν στη κάθε μία.Στο site τους δε διαφημίζουν τις κοπέλες. Τις διαφημίζουν μέσω viber/WhatsApp?
το απλό, το κανονικό πρόγραμμα των 100€Ψήθηκα. Για πλύσιμο μαζί (γυμνοί φαντάζομαι) είναι το VIP πρόγραμμα ή το απλό;
ναι όντως, μια φωτογραφία έχουν στο site τους που δε νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις πολλά, γιαυτό χρειάζεται περιγραφή εδώ από αυτούς που πηγαίνουν, δοκιμάζουν και μπορούν να πουν κάτι παραπάνω ώστε να αποφεύγουμε τις φόλεςστο site έχουν τις κοπέλες. εντάξει μια φωτο και όνομα έχουν στη κάθε μία.
σωστοοοςναι όντως, μια φωτογραφία έχουν στο site τους που δε νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις πολλά, γιαυτό χρειάζεται περιγραφή εδώ από αυτούς που πηγαίνουν, δοκιμάζουν και μπορούν να πουν κάτι παραπάνω ώστε να αποφεύγουμε τις φόλες
προσπαθησα να σε γλιτωσω απο ξεπαραδιασμα αλλα μαλλον δεν το γλιτωνεις..πηρα με σκοπο να κανω κασκαντεριλικι με τις νεες αφιξεις αλλα την ωρα που μπορουσα ηταν μονο ιζαμπελλα...εχει γραφτει κριτικη..το αξιζει το 100αρικο...φευγεις χαρουμενος με αισθησιακο φραπεδακι που το σερβιρει με καλαμακι...καλο τυπακι..το νεο ειναι οτι με εστειλε ο κυριος στο τηλεφωνο στον νεο τους χωρο στην τριφυλιας...απλωνεται η επιχειρηση..πλεον λειτουργουν και τα 2...Κανένας νέος να δοκιμάσει τα καινούργια τεμάχια; Ξεπαραδιαστικαμε τα γεροντια του μπου![]()
Πώς γίνεται ρε φίλε εμάς να μας έχουν πεθάνει στην μαλάκια και εσένα στην πίπα? Έχεις ξαναγράψει για καλαμάκια. Πες μας το μυστικοπροσπαθησα να σε γλιτωσω απο ξεπαραδιασμα αλλα μαλλον δεν το γλιτωνεις..πηρα με σκοπο να κανω κασκαντεριλικι με τις νεες αφιξεις αλλα την ωρα που μπορουσα ηταν μονο ιζαμπελλα...εχει γραφτει κριτικη..το αξιζει το 100αρικο...φευγεις χαρουμενος με αισθησιακο φραπεδακι που το σερβιρει με καλαμακι...καλο τυπακι..το νεο ειναι οτι με εστειλε ο κυριος στο τηλεφωνο στον νεο τους χωρο στην τριφυλιας...απλωνεται η επιχειρηση..πλεον λειτουργουν και τα 2...
Δοκιμάστηκε προσφτα η Μαρια....τι γνωριζουμε για GULIA και ΜΑΡΙΑ ???
Το σάιτ να υποθέσω είναι ένα και ανάλογα σε στέλνουνε ,όπως κάνει και το άλλο στην Μιχαλακοπούλου με ΠαγκράτιΧθεσινή συνάντηση μεσημέρι στο νέο χώρο του nuru vip. Συνεύρεση με Ναταλία. Εκπληκτική κοπέλα με άψογο κορμί, πολύ όμορφη και χαρούμενη. Νοιάζεται να περάσει καλά ο πελάτης και περνάει και εκείνη το ίδιο. Στα πλαίσια και τα όρια του nuru προσφέρει απλόχερα και με χαρά τις υπηρεσίες της. Μέχρι χέρι εννοείται. Θα ξαναβρεθούμε σίγουρα!!!
Aν διάβαζες πιό πίσω θα ήξερες τι να περιμένεις,ναι μεν είναι από τις πιό ωραίες και των δύο μαγαζιών αλλά από αισθησιασμό μηδέν!Δοκιμάστηκε προσφτα η Μαρια....
Την περιμενα μικρουλα.... αλλα δεν ειναι... 35+ με ωραιο σωματάκι(που δεν αφηνει χουφτώματα),εχει προιστορια και σε αλα μαγαζια μασαζ... Μιχαλακοπουλου κλπ...
Στα του αγωνα.. βαρετο μασαζ... χωρις ίχνος αισθησιασμού...
ολη την ωρα ηταν σε θεση τετοια που δεν μπορουσα να την χαϊδέψω... πονηρή... το εκανε επίτηδες... Καποια στιγμη στο μισαωρο.. αφου με γυρισε.. εκανε ενα περιτεχνο παιξιμο στο πουτσοκεφαλο... μαστορισα μεν... αλλα σε 2λεπτα με ξεπεταξε....ειπαμε πονηρη...!
1η φολα για εμενα στο συγκεκριμένο μαγαζι.... ευτυχώς που τα υπολοιπα κορίτσια εκει ειναι πιο ερωτικα.. και σώζουν την κατασταση....
για αλιανα κ ιζαμπελα εχουν γραψει και αλλοι...τι να σου πω δεν υπαρχει μυστικο ουτε ζητησα εγω κατι..ισως το κανουν επιλεκτικα δεν ξερω...για ναταλια κ βικτωρια ας πουμε δεν παιζει κατι...Πώς γίνεται ρε φίλε εμάς να μας έχουν πεθάνει στην μαλάκια και εσένα στην πίπα? Έχεις ξαναγράψει για καλαμάκια. Πες μας το μυστικο
προσπαθησα να σε γλιτωσω απο ξεπαραδιασμα αλλα μαλλον δεν το γλιτωνεις..πηρα με σκοπο να κανω κασκαντεριλικι με τις νεες αφιξεις αλλα την ωρα που μπορουσα ηταν μονο ιζαμπελλα...εχει γραφτει κριτικη..το αξιζει το 100αρικο...φευγεις χαρουμενος με αισθησιακο φραπεδακι που το σερβιρει με καλαμακι...καλο τυπακι..το νεο ειναι οτι με εστειλε ο κυριος στο τηλεφωνο στον νεο τους χωρο στην τριφυλιας...απλωνεται η επιχειρηση..πλεον λειτουργουν και τα 2...
Μια από τα ίδια μαν, δεν είχε διαθέσιμη ούτε μια καινούρια.. μυρίζομαι μοναχοφάηδες alert
λεω να ξανακανω αποπειρα παρασκευη η σαββατο...εχει 4 καινουργιες...σαν ανωτερος πορνος που εισαι διαλεξε 2 κ δωσε σε μενα τις αλλες 2 να εστιασω και οποια ειναι ελευθερη...το λεω για να μην παρουμε την ιδια και φαμε φολα κ γινουμε γραφικοιΜια από τα ίδια μαν, δεν είχε διαθέσιμη ούτε μια καινούρια.. μυρίζομαι μοναχοφάηδες alert
τι γκινια ρε συναγωνιστη...εκανα και εγω τον κασκαντερ σε αυτην...ρε πουστη μου την ιδια μερα και οι 2ρε μαγκες.. τι θα γινει..??
θα κανει και κανενας αλλος τον κασκαντερ...???!!!
2η φολα στην σειρα..
Δοκιμαστικε το νεο φρουτο.... Νταιζυ.... απο Ιταλια ''λεει''...
Χοντρουλα... με μεγαλη περιφερεια... και μεγαλο στηθος...
Ευγενικη.. με ωραιο χαμογελο..... αλλα και πολλους 'κοφτες'...
Μασαζ μετριο.. ατσουμπαλο... Δεν αφηνει αγγιγματα πονηρα.... και προσφερει αυστηρα ΜΟΝΟ φραπε....
άστα να πάνε εδώ μια λεπτή μου είχε πέσει εμένα επειδή γλίστρησε από το λάδι και εγώ είχα ανοιχτά τα ποδια για να μου κάνει ότι θέλει ελεύθερα και μου τα έκανε ομελέτα. αφού μου είπε συγγνώμη με γλυκό γελακι και της είπα άστο τώρα πάμε με φιλιά μόνο γιατί ο Περικλής εκεί κάτω πάει. φαντάσου αν είναι μια βαρέων βαρών αχχαχαχτι γκινια ρε συναγωνιστη...εκανα και εγω τον κασκαντερ σε αυτην...ρε πουστη μου την ιδια μερα και οι 226 χρονων απο ιταλια δηλωσε...πρεπει να μοιραζουμε τα τεμαχια εμεις οι πορνοι μην παιρνουμε τις ιδιες...και να ανταλασουμε μετα πορνοαποψεις!!!!παντως για 1 φορα καλη ειναι.δεν το εκλαψα το 100ρικο δεν ζητησα κατι εξτρα.σε ολη την συνεδρια με κρατησε καβλομενο κ εχυσα οταν επρεπε προς το τελος...μου εφερε κ βυζαρες στη μαπα κ εγλειφα.να τονισουμε βεβαια οτι ειναι για τους λατρειςτων βαρεων βαρων..αν εκανε στιβο θα ηταν ακοντιστρια η δισκοβολος...κατι σαν Βερουλη αν θυμουνται οι παλιοι πορνοι
και προσοχη στο γλιστριμα μην πεσει αγαρμπα πανωσε κανα αρχιδι
Επομενος στοχος.. Ηλεκτρα...? Ριτα..? Ναομι...?τι γκινια ρε συναγωνιστη...εκανα και εγω τον κασκαντερ σε αυτην...ρε πουστη μου την ιδια μερα και οι 226 χρονων απο ιταλια δηλωσε...πρεπει να μοιραζουμε τα τεμαχια εμεις οι πορνοι μην παιρνουμε τις ιδιες...και να ανταλασουμε μετα πορνοαποψεις!!!!παντως για 1 φορα καλη ειναι.δεν το εκλαψα το 100ρικο δεν ζητησα κατι εξτρα.σε ολη την συνεδρια με κρατησε καβλομενο κ εχυσα οταν επρεπε προς το τελος...μου εφερε κ βυζαρες στη μαπα κ εγλειφα.να τονισουμε βεβαια οτι ειναι για τους λατρειςτων βαρεων βαρων..αν εκανε στιβο θα ηταν ακοντιστρια η δισκοβολος...κατι σαν Βερουλη αν θυμουνται οι παλιοι πορνοι
και προσοχη στο γλιστριμα μην πεσει αγαρμπα πανωσε κανα αρχιδι
αν καταφερω κ ξεφυγω απο γυναικα νομιμη κ παρανομη θα θυσιαστω στο βωμο της πορνειαςΕπομενος στοχος.. Ηλεκτρα...? Ριτα..? Ναομι...?
Ζητειται εμπειρος κομαντο.. να κανει τον κασκαντερ...!!!
Για παμε παλικαρια....
οχι μονο διαβαζουμε...
Δοκιμαζουμε κιολας.. και γραφουμε δυο λογακια εδω μεσα....
Ωραιος ο κομαντο...αν καταφερω κ ξεφυγω απο γυναικα νομιμη κ παρανομη θα θυσιαστω στο βωμο της πορνειαςπαρασκευη η σαββατο...θα τα φαμε στις πουτανες ολα...σαν εμπειρος κομαντο θα αναλαβω την αποστολη με το ονομα ηλεκτρα κ plan b ριτα...κατι σαν μυστικος πρακτωρ ΘΒ με τις αποστολες που του ειχαν αναθεσει.επιχειρηση γης μαδιαμ λοιπον..συντομα θα υπαρξει κριτικη