Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 697K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0

Geox_pad

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
184
Πόντοι
0
στο site έχουν τις κοπέλες. εντάξει μια φωτο και όνομα έχουν στη κάθε μία.
ναι όντως, μια φωτογραφία έχουν στο site τους που δε νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις πολλά, γιαυτό χρειάζεται περιγραφή εδώ από αυτούς που πηγαίνουν, δοκιμάζουν και μπορούν να πουν κάτι παραπάνω ώστε να αποφεύγουμε τις φόλες

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
ναι όντως, μια φωτογραφία έχουν στο site τους που δε νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις πολλά, γιαυτό χρειάζεται περιγραφή εδώ από αυτούς που πηγαίνουν, δοκιμάζουν και μπορούν να πουν κάτι παραπάνω ώστε να αποφεύγουμε τις φόλες
σωστοοος

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
Κανένας νέος να δοκιμάσει τα καινούργια τεμάχια; Ξεπαραδιαστικαμε τα γεροντια του μπου :woldman:
προσπαθησα να σε γλιτωσω απο ξεπαραδιασμα αλλα μαλλον δεν το γλιτωνεις..πηρα με σκοπο να κανω κασκαντεριλικι με τις νεες αφιξεις αλλα την ωρα που μπορουσα ηταν μονο ιζαμπελλα...εχει γραφτει κριτικη..το αξιζει το 100αρικο...φευγεις χαρουμενος με αισθησιακο φραπεδακι που το σερβιρει με καλαμακι...καλο τυπακι..το νεο ειναι οτι με εστειλε ο κυριος στο τηλεφωνο στον νεο τους χωρο στην τριφυλιας...απλωνεται η επιχειρηση..πλεον λειτουργουν και τα 2...

Artemidoros

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2025
Like
16
Πόντοι
0
προσπαθησα να σε γλιτωσω απο ξεπαραδιασμα αλλα μαλλον δεν το γλιτωνεις..πηρα με σκοπο να κανω κασκαντεριλικι με τις νεες αφιξεις αλλα την ωρα που μπορουσα ηταν μονο ιζαμπελλα...εχει γραφτει κριτικη..το αξιζει το 100αρικο...φευγεις χαρουμενος με αισθησιακο φραπεδακι που το σερβιρει με καλαμακι...καλο τυπακι..το νεο ειναι οτι με εστειλε ο κυριος στο τηλεφωνο στον νεο τους χωρο στην τριφυλιας...απλωνεται η επιχειρηση..πλεον λειτουργουν και τα 2...
Πώς γίνεται ρε φίλε εμάς να μας έχουν πεθάνει στην μαλάκια και εσένα στην πίπα? Έχεις ξαναγράψει για καλαμάκια. Πες μας το μυστικο

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
5.086
Πόντοι
5.595
τι γνωριζουμε για GULIA και ΜΑΡΙΑ ???
Δοκιμάστηκε προσφτα η Μαρια....
Την περιμενα μικρουλα.... αλλα δεν ειναι... 35+ με ωραιο σωματάκι(που δεν αφηνει χουφτώματα),εχει προιστορια και σε αλα μαγαζια μασαζ... Μιχαλακοπουλου κλπ...
Στα του αγωνα.. βαρετο μασαζ... χωρις ίχνος αισθησιασμού...
ολη την ωρα ηταν σε θεση τετοια που δεν μπορουσα να την χαϊδέψω... πονηρή... το εκανε επίτηδες... Καποια στιγμη στο μισαωρο.. αφου με γυρισε.. εκανε ενα περιτεχνο παιξιμο στο πουτσοκεφαλο... μαστορισα μεν... αλλα σε 2λεπτα με ξεπεταξε....ειπαμε πονηρη...!
1η φολα για εμενα στο συγκεκριμένο μαγαζι.... ευτυχώς που τα υπολοιπα κορίτσια εκει ειναι πιο ερωτικα.. και σώζουν την κατασταση....

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.512
Πόντοι
456
Χθεσινή συνάντηση μεσημέρι στο νέο χώρο του nuru vip. Συνεύρεση με Ναταλία. Εκπληκτική κοπέλα με άψογο κορμί, πολύ όμορφη και χαρούμενη. Νοιάζεται να περάσει καλά ο πελάτης και περνάει και εκείνη το ίδιο. Στα πλαίσια και τα όρια του nuru προσφέρει απλόχερα και με χαρά τις υπηρεσίες της. Μέχρι χέρι εννοείται. Θα ξαναβρεθούμε σίγουρα!!!
Το σάιτ να υποθέσω είναι ένα και ανάλογα σε στέλνουνε ,όπως κάνει και το άλλο στην Μιχαλακοπούλου με Παγκράτι
Δοκιμάστηκε προσφτα η Μαρια....
Την περιμενα μικρουλα.... αλλα δεν ειναι... 35+ με ωραιο σωματάκι(που δεν αφηνει χουφτώματα),εχει προιστορια και σε αλα μαγαζια μασαζ... Μιχαλακοπουλου κλπ...
Στα του αγωνα.. βαρετο μασαζ... χωρις ίχνος αισθησιασμού...
ολη την ωρα ηταν σε θεση τετοια που δεν μπορουσα να την χαϊδέψω... πονηρή... το εκανε επίτηδες... Καποια στιγμη στο μισαωρο.. αφου με γυρισε.. εκανε ενα περιτεχνο παιξιμο στο πουτσοκεφαλο... μαστορισα μεν... αλλα σε 2λεπτα με ξεπεταξε....ειπαμε πονηρη...!
1η φολα για εμενα στο συγκεκριμένο μαγαζι.... ευτυχώς που τα υπολοιπα κορίτσια εκει ειναι πιο ερωτικα.. και σώζουν την κατασταση....
Aν διάβαζες πιό πίσω θα ήξερες τι να περιμένεις,ναι μεν είναι από τις πιό ωραίες και των δύο μαγαζιών αλλά από αισθησιασμό μηδέν!

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
Πώς γίνεται ρε φίλε εμάς να μας έχουν πεθάνει στην μαλάκια και εσένα στην πίπα? Έχεις ξαναγράψει για καλαμάκια. Πες μας το μυστικο
για αλιανα κ ιζαμπελα εχουν γραψει και αλλοι...τι να σου πω δεν υπαρχει μυστικο ουτε ζητησα εγω κατι..ισως το κανουν επιλεκτικα δεν ξερω...για ναταλια κ βικτωρια ας πουμε δεν παιζει κατι...

• Like
Αντιδράσεις: Josex

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.442
Πόντοι
5.595

Μια από τα ίδια μαν, δεν είχε διαθέσιμη ούτε μια καινούρια.. μυρίζομαι μοναχοφάηδες alert

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
Μια από τα ίδια μαν, δεν είχε διαθέσιμη ούτε μια καινούρια.. μυρίζομαι μοναχοφάηδες alert

λεω να ξανακανω αποπειρα παρασκευη η σαββατο...εχει 4 καινουργιες...σαν ανωτερος πορνος που εισαι διαλεξε 2 κ δωσε σε μενα τις αλλες 2 να εστιασω και οποια ειναι ελευθερη...το λεω για να μην παρουμε την ιδια και φαμε φολα κ γινουμε γραφικοι:rockon::rockon:και περιγραφουμε τα ιδια πραγματα...γιατι απο αλλους δεν βλεπω φως...τρωνε αρνακι του γαλακτος μονοι τους:cheesy:...πρεπει να γινει πορνοσυνεργασια

Lion19

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2025
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα και απο εμενα. Λοιπόν διάλεξα ISABELA και μπορω νανπω ότι ήταν πολυ τίμια. Προσπάθησε να με κρατήσει ολην την 1 ώρα καινδεν βιαζόταν. Φουλ καλαμακι.

Lion19

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2025
Like
14
Πόντοι
0
Επίσης έχει έρθει μια καινούργια με όνομα ELECTRA. Μήπως έχει εικόνα κάποιος συναγωνιστης;

zxcv99

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Οκτ 2021
Κριτικές
23
Like
1.307
Πόντοι
1.011
Διπλό έχει πάρει κανείς;

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
5.086
Πόντοι
5.595
ρε μαγκες.. τι θα γινει..??
θα κανει και κανενας αλλος τον κασκαντερ...???!!!
2η φολα στην σειρα..
Δοκιμαστικε το νεο φρουτο.... Νταιζυ.... απο Ιταλια ''λεει''...
Χοντρουλα... με μεγαλη περιφερεια... και μεγαλο στηθος...
Ευγενικη.. με ωραιο χαμογελο..... αλλα και πολλους 'κοφτες'...
Μασαζ μετριο.. ατσουμπαλο... Δεν αφηνει αγγιγματα πονηρα.... και προσφερει αυστηρα ΜΟΝΟ φραπε....

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
ρε μαγκες.. τι θα γινει..??
θα κανει και κανενας αλλος τον κασκαντερ...???!!!
2η φολα στην σειρα..
Δοκιμαστικε το νεο φρουτο.... Νταιζυ.... απο Ιταλια ''λεει''...
Χοντρουλα... με μεγαλη περιφερεια... και μεγαλο στηθος...
Ευγενικη.. με ωραιο χαμογελο..... αλλα και πολλους 'κοφτες'...
Μασαζ μετριο.. ατσουμπαλο... Δεν αφηνει αγγιγματα πονηρα.... και προσφερει αυστηρα ΜΟΝΟ φραπε....
τι γκινια ρε συναγωνιστη...εκανα και εγω τον κασκαντερ σε αυτην...ρε πουστη μου την ιδια μερα και οι 2 :cheesy::cheesy:26 χρονων απο ιταλια δηλωσε...πρεπει να μοιραζουμε τα τεμαχια εμεις οι πορνοι μην παιρνουμε τις ιδιες...και να ανταλασουμε μετα πορνοαποψεις!!!!παντως για 1 φορα καλη ειναι.δεν το εκλαψα το 100ρικο δεν ζητησα κατι εξτρα.σε ολη την συνεδρια με κρατησε καβλομενο κ εχυσα οταν επρεπε προς το τελος...μου εφερε κ βυζαρες στη μαπα κ εγλειφα.να τονισουμε βεβαια οτι ειναι για τους λατρειςτων βαρεων βαρων..αν εκανε στιβο θα ηταν ακοντιστρια η δισκοβολος...κατι σαν Βερουλη αν θυμουνται οι παλιοι πορνοι:rockon::rockon:και προσοχη στο γλιστριμα μην πεσει αγαρμπα πανωσε κανα αρχιδι

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
τι γκινια ρε συναγωνιστη...εκανα και εγω τον κασκαντερ σε αυτην...ρε πουστη μου την ιδια μερα και οι 2 :cheesy::cheesy:26 χρονων απο ιταλια δηλωσε...πρεπει να μοιραζουμε τα τεμαχια εμεις οι πορνοι μην παιρνουμε τις ιδιες...και να ανταλασουμε μετα πορνοαποψεις!!!!παντως για 1 φορα καλη ειναι.δεν το εκλαψα το 100ρικο δεν ζητησα κατι εξτρα.σε ολη την συνεδρια με κρατησε καβλομενο κ εχυσα οταν επρεπε προς το τελος...μου εφερε κ βυζαρες στη μαπα κ εγλειφα.να τονισουμε βεβαια οτι ειναι για τους λατρειςτων βαρεων βαρων..αν εκανε στιβο θα ηταν ακοντιστρια η δισκοβολος...κατι σαν Βερουλη αν θυμουνται οι παλιοι πορνοι:rockon::rockon:και προσοχη στο γλιστριμα μην πεσει αγαρμπα πανωσε κανα αρχιδι
άστα να πάνε εδώ μια λεπτή μου είχε πέσει εμένα επειδή γλίστρησε από το λάδι και εγώ είχα ανοιχτά τα ποδια για να μου κάνει ότι θέλει ελεύθερα και μου τα έκανε ομελέτα. αφού μου είπε συγγνώμη με γλυκό γελακι και της είπα άστο τώρα πάμε με φιλιά μόνο γιατί ο Περικλής εκεί κάτω πάει. φαντάσου αν είναι μια βαρέων βαρών αχχαχαχ :woldman::priest:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
5.086
Πόντοι
5.595
Επομενος στοχος.. Ηλεκτρα...? Ριτα..? Ναομι...?
Ζητειται εμπειρος κομαντο.. να κανει τον κασκαντερ...!!!:grin:
Για παμε παλικαρια....
οχι μονο διαβαζουμε...
Δοκιμαζουμε κιολας.. και γραφουμε δυο λογακια εδω μεσα....

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
Επομενος στοχος.. Ηλεκτρα...? Ριτα..? Ναομι...?
Ζητειται εμπειρος κομαντο.. να κανει τον κασκαντερ...!!!:grin:
Για παμε παλικαρια....
οχι μονο διαβαζουμε...
Δοκιμαζουμε κιολας.. και γραφουμε δυο λογακια εδω μεσα....
αν καταφερω κ ξεφυγω απο γυναικα νομιμη κ παρανομη θα θυσιαστω στο βωμο της πορνειας :rockon:παρασκευη η σαββατο...θα τα φαμε στις πουτανες ολα...σαν εμπειρος κομαντο θα αναλαβω την αποστολη με το ονομα ηλεκτρα κ plan b ριτα...κατι σαν μυστικος πρακτωρ ΘΒ με τις αποστολες που του ειχαν αναθεσει.επιχειρηση γης μαδιαμ λοιπον..συντομα θα υπαρξει κριτικη

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
5.086
Πόντοι
5.595
αν καταφερω κ ξεφυγω απο γυναικα νομιμη κ παρανομη θα θυσιαστω στο βωμο της πορνειας :rockon:παρασκευη η σαββατο...θα τα φαμε στις πουτανες ολα...σαν εμπειρος κομαντο θα αναλαβω την αποστολη με το ονομα ηλεκτρα κ plan b ριτα...κατι σαν μυστικος πρακτωρ ΘΒ με τις αποστολες που του ειχαν αναθεσει.επιχειρηση γης μαδιαμ λοιπον..συντομα θα υπαρξει κριτικη
Ωραιος ο κομαντο...
Περιμενουμε ανταποκριση απο το 'μετωπο'...!!!:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom