Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 697K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Capitano11

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα παιδια βλεπω νεες προσθηκες στο vip εχω δοκιμασει Βικτωρια η οποια ηταν μετρια και Μπιανκα που ηταν αρκετα καλη στο nuru αλλα εμαθα εφυγε. Γνωριζουμε κατι για Σαρα η Ναομι που φαινεται πολλα υποσχομενη εξωτερικα?

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
Καλημερα παιδια βλεπω νεες προσθηκες στο vip εχω δοκιμασει Βικτωρια η οποια ηταν μετρια και Μπιανκα που ηταν αρκετα καλη στο nuru αλλα εμαθα εφυγε. Γνωριζουμε κατι για Σαρα η Ναομι που φαινεται πολλα υποσχομενη εξωτερικα?
για Σάρα δε ξέρω αλλά η Ναόμι ωραίο καυλακι φαίνεται. θα την δοκιμάσω σύντομα και θα γράψω εντυπώσεις.

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.071
Πόντοι
81
Καλησπερα πηρα 3 κοπέλες για nuru καμία δεν προχώρησε σε τίποτα 100 ευρω μονο χέρι Ρόζι απο Νιγηρία.βανεσσα Ελληνίδα η αλβανια,και ραιζα κινεζα με μεγάλα βυζια πλαστικα.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.442
Πόντοι
5.595
Καλησπερα πηρα 3 κοπέλες για nuru καμία δεν προχώρησε σε τίποτα 100 ευρω μονο χέρι Ρόζι απο Νιγηρία.βανεσσα Ελληνίδα η αλβανια,και ραιζα κινεζα με μεγάλα βυζια πλαστικα.

Ψώνισες από Μιχαλακοπούλου.. δοκίμασε Μαθιού Μακκά..

Geox_pad

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
184
Πόντοι
0
Ψώνισες από Μιχαλακοπούλου.. δοκίμασε Μαθιού Μακκά..
Δοκίμασα εγώ από Μαθιού Μακκά (nuruvip).
Διάλεξα την Aliana είχα διαβάσει κάποιες καλές κριτικές. Κοντούλα με πιασίματα από Ινδονησία. Πρόθυμη κοπέλα να σε εξυπηρετήσει.
Με ρώτησε εάν θέλω να προχωρήσουμε γρήγορα ή αργά. Προτίμησα το αργά. Έβαλε πολύ προσπάθεια, γλιστρούσε πάνω μου συνέχεια. Αφήνει πιασίματα παντού χωρίς πρόβλημα.
Κάνει μεγάλη προσπαθεια να σε ευχαριστήσει. Μετά το φραπέ, επειδή είχε μείνει λίγη ώρα με ρώτησε εάν ήθελα να μου κάνει μασάζ και δέχτηκα.
Πλύσιμο μαζί στο μπάνιο. Δεν επιχείρησε καθόλου καλαμάκι αλλά και εγώ για πρώτη φορά δεν ζήτησα.
Πρόβλημα λίγο στην επικοινωνία, δεν μιλάει ελληνικά και στα αγγλικά χρειάζεται να είσαι σίγουρος ότι αυτό που της είπες το κατάλαβε κιόλας.

Zano69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2024
Like
45
Πόντοι
0
Χθεσινή συνάντηση μεσημέρι στο νέο χώρο του nuru vip. Συνεύρεση με Ναταλία. Εκπληκτική κοπέλα με άψογο κορμί, πολύ όμορφη και χαρούμενη. Νοιάζεται να περάσει καλά ο πελάτης και περνάει και εκείνη το ίδιο. Στα πλαίσια και τα όρια του nuru προσφέρει απλόχερα και με χαρά τις υπηρεσίες της. Μέχρι χέρι εννοείται. Θα ξαναβρεθούμε σίγουρα!!!

athen

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2018
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Εγω δεν καταλαβαινω τη λογικη του τιπ οταν βρισκομαστε ηδη σε ποσα των 100 ευρω... Ετσι τις μαθαινουμε και μετα θα σου λενε 100 ειναι το νουρου δωσε +20 να στον παιξω, δωσε +50 να σε πιπωσω, δωσε +100 να με γαμησεις... Ηδη το ενα νουρου χανει δουλεια επειδη στο αλλο θπαρχει καλαμακι και αντι να το εκμεταλευτουμε και να κερδισουμε υπηρεσιες και απο τα 2 (στις τιμες των 100 ευρω) παμε μονοι μας να τις αυξησουμε...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν σκέφτονται με το κεφάλι τους, αλλά με την ουρά τους, και έτσι καταστρέφουν τις τιμές. Αλλά μετά κλαίνε που όλα γίνονται πιο ακριβά.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
20
Like
3.551
Πόντοι
7.195
τι γνωριζουμε για GULIA και ΜΑΡΙΑ ???

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
Χθεσινή συνάντηση μεσημέρι στο νέο χώρο του nuru vip. Συνεύρεση με Ναταλία. Εκπληκτική κοπέλα με άψογο κορμί, πολύ όμορφη και χαρούμενη. Νοιάζεται να περάσει καλά ο πελάτης και περνάει και εκείνη το ίδιο. Στα πλαίσια και τα όρια του nuru προσφέρει απλόχερα και με χαρά τις υπηρεσίες της. Μέχρι χέρι εννοείται. Θα ξαναβρεθούμε σίγουρα!!!
άνοιξε καινουριο χώρο το vip? ωραίος

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
563
Πόντοι
21
Ποιο μαγαζί ακριβως?

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
563
Πόντοι
21
Επίσκεψη στο nuru-massage, όχι το vip, πέρασα με τη Bianca.
Ωραία κοπέλα από Φιλιππίνες, δεν έκανε δυνατό μασάζ αλλά η όλη αίσθηση ήταν φοβερή και με κράταγε σε ανόρθωση το μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίας, ίσως λόγω πρώτης φοράς σε νουρού.
Εξαιρετικός φραπές στο τέλος, με τέχνη χωρίς να δείχνει απλό διεκπεραιωτισμό, και έξτρα μασαζάκι και λίγο σόσιαλ μετά μιας που ήθελα κανά 5λεπτο να συνέλθω από τον εντονο οργασμό που μου έδωσε. Μπανάκι μαζί να φύγουν τα λάδια και γεια σας.
Η τιμή λίγο τσιμπημένη στα 100 αλλά προσωπικά είμαι οκ, μπορεί για κάποιους να μην είναι το VFM. Δεν έκανα ερώτηση για κάτι παραπάνω από φραπέ αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν το προσφέρει.
Θα ξανατιμηθεί αλλά θα ήθελα να δω και άλλες όπως Vanessa, Raja κλπ όταν θα ξαναδωθεί ευκαιρία.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.048
Πόντοι
3.246
Επίσκεψη στο nuru-massage, όχι το vip, πέρασα με τη Bianca.
Ωραία κοπέλα από Φιλιππίνες, δεν έκανε δυνατό μασάζ αλλά η όλη αίσθηση ήταν φοβερή και με κράταγε σε ανόρθωση το μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίας, ίσως λόγω πρώτης φοράς σε νουρού.
Εξαιρετικός φραπές στο τέλος, με τέχνη χωρίς να δείχνει απλό διεκπεραιωτισμό, και έξτρα μασαζάκι και λίγο σόσιαλ μετά μιας που ήθελα κανά 5λεπτο να συνέλθω από τον εντονο οργασμό που μου έδωσε. Μπανάκι μαζί να φύγουν τα λάδια και γεια σας.
Η τιμή λίγο τσιμπημένη στα 100 αλλά προσωπικά είμαι οκ, μπορεί για κάποιους να μην είναι το VFM. Δεν έκανα ερώτηση για κάτι παραπάνω από φραπέ αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν το προσφέρει.
Θα ξανατιμηθεί αλλά θα ήθελα να δω και άλλες όπως Vanessa, Raja κλπ όταν θα ξαναδωθεί ευκαιρία.
τι ηλικία είχε περίπου;;;

iWant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
59
Πόντοι
0
Διάλεξα την Aliana είχα διαβάσει κάποιες καλές κριτικές. Κοντούλα με πιασίματα από Ινδονησία. Πρόθυμη κοπέλα να σε εξυπηρετήσει.
Με ρώτησε εάν θέλω να προχωρήσουμε γρήγορα ή αργά. Προτίμησα το αργά. Έβαλε πολύ προσπάθεια, γλιστρούσε πάνω μου συνέχεια. Αφήνει πιασίματα παντού χωρίς πρόβλημα.
Κάνει μεγάλη προσπαθεια να σε ευχαριστήσει. Μετά το φραπέ, επειδή είχε μείνει λίγη ώρα με ρώτησε εάν ήθελα να μου κάνει μασάζ και δέχτηκα.
Πλύσιμο μαζί στο μπάνιο. Δεν επιχείρησε καθόλου καλαμάκι αλλά και εγώ για πρώτη φορά δεν ζήτησα.
Πρόβλημα λίγο στην επικοινωνία, δεν μιλάει ελληνικά και στα αγγλικά χρειάζεται να είσαι σίγουρος ότι αυτό που της είπες το κατάλαβε κιόλας.
Ψήθηκα. Για πλύσιμο μαζί (γυμνοί φαντάζομαι) είναι το VIP πρόγραμμα ή το απλό;

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
563
Πόντοι
21
Στο site τους δε διαφημίζουν τις κοπέλες. Τις διαφημίζουν μέσω viber/WhatsApp?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom