Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 697K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.889
Πόντοι
206
Ψηνομουν να δοκιμάσω Βικτώρια από vip λόγω ομορφιάς αλλά διάβασα παραπάνω ότι δεν κάνει καλαμάκι...
Έχουμε καμία άλλη επιλογή σε παρόμοιο στυλ που να προσφέρει καλαμάκι σε κάποιο από τα δύο μαγαζιά;
Η Βικτώρια ή Σίσσυ ή καμια 10αρια άλλα ονόματα είναι το ιδιο προσωπο. Μάπα το καρπούζι όμως, μασαζ δεν ξέρει και έχει τουπέ. Καλαμάκι δεν θα πάρεις από καμιά στο vip

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.271
Πόντοι
1.796
Η Βικτώρια ή Σίσσυ ή καμια 10αρια άλλα ονόματα είναι το ιδιο προσωπο. Μάπα το καρπούζι όμως, μασαζ δεν ξέρει και έχει τουπέ. Καλαμάκι δεν θα πάρεις από καμιά στο vip
Τύπε, σε ποιο vip πας εσύ; Επειδή στο vip που πάμε εμείς, σχεδόν όλες δίνουν καλαμάκι.

Hellass

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Like
108
Πόντοι
0
Δηλαδή εσένα σου πήρε πίπα η Ζωή και η Σίσσυ ή Βικτωρία ή όπως αλλιώς τη λένε...χαχαχαχα
Μαλλον στο VipBeauty πηγες ..... τα παλικαρια μιλανε για το NuruVip.
Σε λαθος νημα τα χωνεις.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.442
Πόντοι
5.595
Τέλος πάντων.. ακούστε τώρα μια ενδιαφέρον συζήτηση από νουρουβιπ.. για να μην καρφωνόμαστε δεν θα πω με ποια, αλλά δεν έχει και πολύ σημασία..
Εν ολίγοις η λαδοκόρη μου είπε ότι τις πιέζουν οι πελάτες για γαμήσι και δεν ξέρω τι άλλο δίνοντας απλόχερα εξτραδάκια. Προς τιμήν της μου είπε ότι θεωρεί ότι τα 100€ είναι πολλά λεφτά και ότι θα ένιωθε άσχημα αν ζητούσε παραπάνω για μασάζ και μία πίπα.
Επειδή προφανώς η τύπισα είναι η εξαίρεση μαζευτείται λίγο με τα τιπ γιατί στο τέλος θα το κόψουμε το άθλημα κατόπιν χρεωκοπίας..
Και συνεχίζω την κουβέντα και τη ρωτάω.. οκ αν θέλει κάποιος σεξ.. για ποιον άλλο λόγο σου έχουν δώσει παραπάνω;
Πάρτε να έχετε.. ο ένας αγάμητος επειδή λέει ήταν η πρώτη φορά και χάρηκε για τη γνωριμία, ο άλλος επειδή έχυσε δύσκολα και την παίδεψε!!! :jerking:
Δεν περιγράφω άλλο..

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.442
Πόντοι
5.595
A ναι και κάτι ακόμα.. επειδή νομίζω ότι κανείς δεν έχει αναφέρει ότι έχει γαμήσει, τελευταία φορά σφηνομένο στο στρώμα το σχισμένο κομματάκι του περιτυλίγματος.. όχι δεν αναφέρομαι σε καραμέλες..

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.889
Πόντοι
206
Μαλλον στο VipBeauty πηγες ..... τα παλικαρια μιλανε για το NuruVip.
Σε λαθος νημα τα χωνεις.
Μία χαρά τα χώνω. Όταν γράφω Πανόρμου και ο άλλος βλέπει Μιχαλακοπουλου..... Η μαλακια τυφλώνει.. Χαχαχα

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
κυριοι μην τσακωνεστε...στο vip της πανορμου δεν παιζει κατι...χαλια μαγαζι βρωμα εντελως...στο nuru vip που ειναι απεναντι απο την πανορμου οδος μαθιου μακκα παιζει καλη φαση...για να μην μπερδευομαστε δηλαδη...απλα πραγματα

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
8
Like
1.339
Πόντοι
481
κυριοι μην τσακωνεστε...στο vip της πανορμου δεν παιζει κατι...χαλια μαγαζι βρωμα εντελως...στο nuru vip που ειναι απεναντι απο την πανορμου οδος μαθιου μακκα παιζει καλη φαση...για να μην μπερδευομαστε δηλαδη...απλα πραγματα
Γιατί υπάρχει και άλλο nuruvip στην Πανόρμου ? Και στην σελίδα του μαγαζιού την Μαθιού Μακκα αναφέρει (κοντά στην eurobank) .

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
Γιατί υπάρχει και άλλο nuruvip στην Πανόρμου ? Και στην σελίδα του μαγαζιού την Μαθιού Μακκα αναφέρει (κοντά στην eurobank) .
nuru vip ειναι στην μαθιου μακκα.αυτο ειναι το καλο...το αλλο στην πανορμου δεν εχει σχεση με nuru.το λενε vip massage αλλα ειναι σκατα...απλα πραγματα

Lionel

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2018
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση κυρίως για το nuru VIP. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει στάνταρ μέρα εργασίας από τα κορίτσια; Η πρέπει να καλέσεις να σου πουν για το ημερήσιο πρόγραμμα; Έχω καλέσει 2 φορές σερί κυρίως για την Μπιάνκα και δεν την βρίσκω . + Ότι μου αναφέρουν max 2 κοπέλες στην βαρδια. Ευχαριστώ

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.512
Πόντοι
456
Καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση κυρίως για το nuru VIP. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει στάνταρ μέρα εργασίας από τα κορίτσια; Η πρέπει να καλέσεις να σου πουν για το ημερήσιο πρόγραμμα; Έχω καλέσει 2 φορές σερί κυρίως για την Μπιάνκα και δεν την βρίσκω . + Ότι μου αναφέρουν max 2 κοπέλες στην βαρδια. Ευχαριστώ
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν στάνταρ μέρες ,αν ρωτήσεις όμως θα σου πούνε . Η Μπιάνκα εδώ και 15 μέρες περίπου έχει σταματήσει. Μαχ 2 κοπέλες ίσως λόγω αδειών ,συνήθως στέλνουνε από 3 έως 5.

• Like
Αντιδράσεις: Josex

Hellass

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Like
108
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει στάνταρ. Τώρα που καλοκαιριασε ιδιως

• Like
Αντιδράσεις: Josex

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.442
Πόντοι
5.595
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν στάνταρ μέρες ,αν ρωτήσεις όμως θα σου πούνε . Η Μπιάνκα εδώ και 15 μέρες περίπου έχει σταματήσει. Μαχ 2 κοπέλες ίσως λόγω αδειών ,συνήθως στέλνουνε από 3 έως 5.

Σωστά, εντωμεταξύ ακούω περί νέου υποκαταστήματος στη Πανόρμου δύο μήνες τώρα. Αλήθεια ή μύθος άραγε..

Christos6700

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Η Μπιάνκα σταμάτησε να δουλεύει καθόλου. Δοκίμασε άλλη

Stories

Νέο!

Stories