Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 703K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
148
Πόντοι
0
καλαμακι με λαστιχο η ακα? επισης πρεπει να κλεισεις ονλινε το ραντεβου η πας και οπου βγει? η εστω τηλεφωνικα?
εμένα μου είπε αυτή ότι άμα θες να κλείσεις μέρες πριν πρέπει να το κάνεις ονλινε. άμα θες τηλεφωνικά 2 ώρες πριν πας πρέπει να κλείσεις. το καλαμάκι ήταν ακα και μου είπε και η μία κοπέλα υποτίθεται ότι απαγορεύεται αλλά δε το πίστεψα γιατί και οι 2 κάνανε Καλαμάκι.

c00kie

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
513
Πόντοι
21
εμένα μου είπε αυτή ότι άμα θες να κλείσεις μέρες πριν πρέπει να το κάνεις ονλινε. άμα θες τηλεφωνικά 2 ώρες πριν πας πρέπει να κλείσεις. το καλαμάκι ήταν ακα και μου είπε και η μία κοπέλα υποτίθεται ότι απαγορεύεται αλλά δε το πίστεψα γιατί και οι 2 κάνανε Καλαμάκι.
ευχαριστω ρε φιλε! μονες τους η ζητησες για εξτρα? θα το επισκεφτώ το μαγαζι μπας και δουμε ασπρη μερα!

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
148
Πόντοι
0
ευχαριστω ρε φιλε! μονες τους η ζητησες για εξτρα? θα το επισκεφτώ το μαγαζι μπας και δουμε ασπρη μερα!
για να πω την αλήθεια και ας ξεφτιλιστω την πρώτη φορά δε μπορούσα να τελειώσω και έκανε Καλαμάκι η κοπέλα και τελικά όλα καλά αλλά στην άλλη κοπέλα το είπα εγώ

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
628
Πόντοι
81
Δοκιμάστηκε η Ιζαμπέλα με υπηρεσίες όπως πιό πάνω ανέφερε ο συναgωνιστής ,θετικές εντυπώσεις . Επειδή προχωράει μόνη της εκτός προγράμματος χωρίς να διαπραγματευτεί στην ώρα της κάβλας είναι προς τιμήν της ,όσοι μπορούνε λοιπόν στο τέλος ας αφήσουν ένα λογικό tip !
Μία ερώτηση συναγωνιστές γιατί δεν είμαι του nuru club 30 είναι ικανοποιητικό tip η μιλάμε για τρέλες? Ευχαριστώ

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
1.005
Πόντοι
81
Εγω δεν καταλαβαινω τη λογικη του τιπ οταν βρισκομαστε ηδη σε ποσα των 100 ευρω... Ετσι τις μαθαινουμε και μετα θα σου λενε 100 ειναι το νουρου δωσε +20 να στον παιξω, δωσε +50 να σε πιπωσω, δωσε +100 να με γαμησεις... Ηδη το ενα νουρου χανει δουλεια επειδη στο αλλο θπαρχει καλαμακι και αντι να το εκμεταλευτουμε και να κερδισουμε υπηρεσιες και απο τα 2 (στις τιμες των 100 ευρω) παμε μονοι μας να τις αυξησουμε...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.520
Πόντοι
456
Μία ερώτηση συναγωνιστές γιατί δεν είμαι του nuru club 30 είναι ικανοποιητικό tip η μιλάμε για τρέλες? Ευχαριστώ
Nομίζω ότι λογω του αρχικού υψηλού κόστους ένα +20 είναι πιό λογικό!

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.520
Πόντοι
456
για να πω την αλήθεια και ας ξεφτιλιστω την πρώτη φορά δε μπορούσα να τελειώσω και έκανε Καλαμάκι η κοπέλα και τελικά όλα καλά αλλά στην άλλη κοπέλα το είπα εγώ
Kαλά θα ήταν να μάθουμε και τα ονοματάκια αλλοιώς δεν έχει αξία να είμαστε εδώ μέσα , προσπάθησα να σου στείλω π.μ αλλά δεν έχεις αυτήν την επιλογή!

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.462
Πόντοι
5.595
Εγω δεν καταλαβαινω τη λογικη του τιπ οταν βρισκομαστε ηδη σε ποσα των 100 ευρω... Ετσι τις μαθαινουμε και μετα θα σου λενε 100 ειναι το νουρου δωσε +20 να στον παιξω, δωσε +50 να σε πιπωσω, δωσε +100 να με γαμησεις... Ηδη το ενα νουρου χανει δουλεια επειδη στο αλλο θπαρχει καλαμακι και αντι να το εκμεταλευτουμε και να κερδισουμε υπηρεσιες και απο τα 2 (στις τιμες των 100 ευρω) παμε μονοι μας να τις αυξησουμε...

Εδώ θα συμφωνήσω με τον παίκτη, μην βγάλουμε τα μάτια μας.. ακόμα και στο παλιό που ήταν πιο λάιτ το πρόγραμμα έπεφτε και καμία αερόπιπα της πλάκας χωρίς έξτρα. Καθαρά από θέμα ανταγωνισμού. Τώρα αν θέλει κάποιος να γαμήσει κώλο στο νουρού.. εε οκ..

By the way, θυμήθηκα μια φορά με την Έμμυ που είχε βγάλει και το κάτω.. έτσι όπως γλίστραγε με φόρα παραλίγο να γίνει το ατύχημα και να τον φάει ακά στο κώλο.. :confused: ευτυχώς τραβήχτηκα σαν αίλουρος.. :2funny:

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
148
Πόντοι
0
Kαλά θα ήταν να μάθουμε και τα ονοματάκια αλλοιώς δεν έχει αξία να είμαστε εδώ μέσα , προσπάθησα να σου στείλω π.μ αλλά δεν έχεις αυτήν την επιλογή!
Ελένη και Μπιάνκα! η Ελένη μόνη της για να με βοηθήσει στη Μπιάνκα το είπα εγώ έμμεσα

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.520
Πόντοι
456
Γιά Μυρτώ-σχετικά νέα νομίζω- από Μιχαλοκοπούλου ξέρουμε κάτι ;

xmpantis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2025
Like
164
Πόντοι
0
Καμια γνωμη για μια κοπελα να το κανει καλα,τελευταια φορα που δοκιμασα δεν θυμαμαι ονομα ηταν τελειως ατσούμπαλο (μην ειναι και γριά)

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
Εδώ θα συμφωνήσω με τον παίκτη, μην βγάλουμε τα μάτια μας.. ακόμα και στο παλιό που ήταν πιο λάιτ το πρόγραμμα έπεφτε και καμία αερόπιπα της πλάκας χωρίς έξτρα. Καθαρά από θέμα ανταγωνισμού. Τώρα αν θέλει κάποιος να γαμήσει κώλο στο νουρού.. εε οκ..

By the way, θυμήθηκα μια φορά με την Έμμυ που είχε βγάλει και το κάτω.. έτσι όπως γλίστραγε με φόρα παραλίγο να γίνει το ατύχημα και να τον φάει ακά στο κώλο.. :confused: ευτυχώς τραβήχτηκα σαν αίλουρος.. :2funny:
απαραδεκτος για πορνος να τραβηχτεις σαν αιλουρος...θα καθομουνα βραχος εγω...ακινητος κ θα σημαδευα κιολας μη χτυπησει κατα λαθος πιο διπλα κ παθουμε κανα πουτσοκαταγμα:cheesy::cheesy:...και ας εβγαινε μετα η τσαπου μερεντιασμενη:rockon:παω να φαω πρωινο...καλη μου ορεξη:cheesy:

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.462
Πόντοι
5.595
απαραδεκτος για πορνος να τραβηχτεις σαν αιλουρος...θα καθομουνα βραχος εγω...ακινητος κ θα σημαδευα κιολας μη χτυπησει κατα λαθος πιο διπλα κ παθουμε κανα πουτσοκαταγμα:cheesy::cheesy:...και ας εβγαινε μετα η τσαπου μερεντιασμενη:rockon:παω να φαω πρωινο...καλη μου ορεξη:cheesy:

Αρχίζω πορνομετάνοιες τύπε.. :priest:

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.462
Πόντοι
5.595
Ρε μάγκες στο βιπ η Βικτώρια υπάρχει ακόμα; Συνεχώς μη διαθέσιμη μου την βγάζουν..

stavros308lele

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Παιδια επειδη δεν εχω κανει ποτε nuru μαζας σε ποιο να παω και τι παιζει εχτος απο μασαζ

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.520
Πόντοι
456
WTF! Την προηγούμενη Παρασκευή ήταν διαθέσιμες και οι δύο!
Ας ελπίσουμε ότι θα ξαναγυρισουνε ,γιά Σάρα δεν είναι 100% βέβαιο ,αν τις στείλουνε κάποια φορά καλά θα ήταν να το μάθουμε,ειδικά την Μπιάνκα την θεωρούσα τοπ!

• Like
Αντιδράσεις: Josex

Geox_pad

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
184
Πόντοι
0
Ας ελπίσουμε ότι θα ξαναγυρισουνε ,γιά Σάρα δεν είναι 100% βέβαιο ,αν τις στείλουνε κάποια φορά καλά θα ήταν να το μάθουμε,ειδικά την Μπιάνκα την θεωρούσα τοπ!
Εννοείς τη Μπιάνκα του VIP Nuru γιατί υπάρχει και η Μπιάνκα του Nuru της Μιχαλακοπούλου που δεν έχει καμία σχέση.
Το σημειώνω μην μπερδευτεί κανείς και περιμένει εξυπηρέτηση που δεν θα πάρει.

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.248
Πόντοι
481
Μετά θέλατε φαντα μύστες μου! Share the fun!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom