Καλησπέρα. ξερει κανεις για το jadore massage πληροφοριες;;
Λέει ότι προσφέρει νουρου αλλά δύσκολο να προσφερθεί τέτοια υπηρεσία κατ οίκον όπως διαφημίζει
Καλησπέρα. ξερει κανεις για το jadore massage πληροφοριες;;
Στο κρεβάτι χωρίς ειδικό στρώμα....επικοινώνησα πριν λιγοΛέει ότι προσφέρει νουρου αλλά δύσκολο να προσφερθεί τέτοια υπηρεσία κατ οίκον όπως διαφημίζει
Nuruvip.gr παιδιαΚαλημέρα συναγωνιστές!
Γνωρίζει κανένας αν προσφέρεται πουθενά στην Αθήνα body to body massage?
Αυτό είναι το μόνο σίγουροΠάντα εξαρτάται από την κοπέλα βέβαια
Δοκίμασα.. Δεν θα την προτιμήσω ξανά φίλε μου. Δεν γνωρίζει την τέχνη, και μου έδωσε την εντύπωση πως έκανε εξάσκηση πάνω μου.Κατω του μετρίου για μένα.Κάποιος συναγωνιστής για milf Μυρτώ στο nuru-massage?
Δοκίμασα.. Δεν θα την προτιμήσω ξανά φίλε μου. Δεν γνωρίζει την τέχνη, και μου έδωσε την εντύπωση πως έκανε εξάσκηση πάνω μου.Κατω του μετρίου για μένα.
Μήπως είχες κάποιο νέο ή κάποια απάντηση φίλε γιατί ενδιαφερόμαστε κ εμείςΜπορεί να έχει ξανά ειπωθεί αλλά θα ρωτήσω έχουμε κανένα καλό για nuru μασάζ που να έχει επισκεφθεί με την σύντροφο του ; Ενδιαφερόμαστε με την κοπέλα μου
Οχι δυστυχώς συναγωνιστή. Αν μάθεις κάτι εσυ πες σε εμένα!Μήπως είχες κάποιο νέο ή κάποια απάντηση φίλε γιατί ενδιαφερόμαστε κ εμείς
Σε πρόσφατη επίσκεψη στο nuruvip η Έμμυ μου είπε πως έχει κάνει και με ζευγάρια και πως το μαγαζί έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει ζευγάρια.Οχι δυστυχώς συναγωνιστή. Αν μάθεις κάτι εσυ πες σε εμένα!
Σε ημισκοτεινό, ρομαντικό θα έλεγα, περιβάλλον με μουσικήΚαλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω σε όσους έχουν κάνει nuru αν ο φωτισμός είναι κανονικός ή γίνεται σε ημισκοτεινό περιβάλλον.
Καλησπερα ομαδα. Καποιος εμπειρια απο Μπιανκα ή Βικτορια απο nuru vip? Και αν περιλαμβανει φραπε το προγραμμα
Παιδιά από Victoria δεν έχω εμπειρία ακόμη αλλά Sarah kai Bianca είναι σούπερ οι κοπέλες. Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Sarah είναι γενικά πολύ ανετηΚαλησπερα ομαδα. Καποιος εμπειρια απο Μπιανκα ή Βικτορια απο nuru vip? Και αν περιλαμβανει φραπε το προγραμμα
καλησπερα. NuruVip δεν εχουμε επισκεφτει ακομη. Για το nuru ομως εχουμε αποψη. Αν εξαιρέσω τη Μαρία η οποία ήταν η πιο "κρυα" απο ολες, (χωρις παρεξηγηση παρακαλω ειναι θεμα χημειας) Εχουμε παρει Μπέλα(η οποια μετακομισε στο nuruvip) Elen(ηοποία με χαρα αναλαμβανει και γυναικα και αντρα -δεν γνωριζω αν κανει ζευγαρι-) Μπιάνκα η οποία ειναι πολύ μικροσωμη ομως με διαθεση να ευχαριστησει... ν(και αν δεν κανω λαθος ειναι και στα 2)Δεν έχω εμπειρία αδερφέ με τις συγκεκριμένες κοπέλες αλλά και στα δυο καταστήματα με όλες τις κοπέλες νομίζω ο φραπές είναι στάνταρ
Bianca είναι πολύ ωραία γκόμενα, αλλά δυστυχώς από nuru δεν το πολυέχει.Παιδιά από Victoria δεν έχω εμπειρία ακόμη αλλά Sarah kai Bianca είναι σούπερ οι κοπέλες. Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Sarah είναι γενικά πολύ ανετη
Μαρία δυσκοίλια γκόμενα, αλλά κάνει το καλύτερο nuru.καλησπερα. NuruVip δεν εχουμε επισκεφτει ακομη. Για το nuru ομως εχουμε αποψη. Αν εξαιρέσω τη Μαρία η οποία ήταν η πιο "κρυα" απο ολες, (χωρις παρεξηγηση παρακαλω ειναι θεμα χημειας) Εχουμε παρει Μπέλα(η οποια μετακομισε στο nuruvip) Elen(ηοποία με χαρα αναλαμβανει και γυναικα και αντρα -δεν γνωριζω αν κανει ζευγαρι-) Μπιάνκα η οποία ειναι πολύ μικροσωμη ομως με διαθεση να ευχαριστησει... ν(και αν δεν κανω λαθος ειναι και στα 2)
Απο οτι εχω καταλάβει, πρωτη φορά ειναι ολα τα κοριτσια πιο συγκρατημενα, εαν επαναληφθει επισκεψη και ξερουν ειναι λιγο πιο ανετες. ομως υπάρχουν ορια τα οποια στα βαζουν πολύ ηπια.