Έχει ενδιαφέρον...Δεν χρειάζεται να το βγάλει. το πας εσυ όπου θέλεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 697K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)
akosdi
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 77
- Like
- 10.117
- Πόντοι
- 13.970
Έχει ενδιαφέρον...
Πάντα εξαρτάται από την κοπέλα βέβαια
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
ναιΉταν και αυτή γυμνή ή το έβγαλε μετά το μαγιώ;
akosdi
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 77
- Like
- 10.117
- Πόντοι
- 13.970
Άλλη μια επίσκεψη στο VIP, ώστε τώρα να έχω απο 2 επισκέψεις σε κάθε κατάστημα για να αρχίσω να σχηματίζω άποψη.
Αυτή την φορά Βικτώρια.
Όμορφη, ωραίο σώμα, τίμιο μασάζ, δεκτική στα χαϊδέματα παντού, όχι στα δάχτυλα.
Φραπέ μόνο χωρίς καλαμάκι και ούτε κάνει σαν έξτρα υπηρεσία.
Εμφανισιακά καλύτερη από Έμμυ, σε υπηρεσίες υστερεί.
Τίμια επιλογή λόγω εμφάνισης και γενικά ευχάριστη κοπέλα
Αυτή την φορά Βικτώρια.
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.442
- Πόντοι
- 5.595
Άλλη μια επίσκεψη στο VIP, ώστε τώρα να έχω απο 2 επισκέψεις σε κάθε κατάστημα για να αρχίσω να σχηματίζω άποψη.
Αυτή την φορά Βικτώρια.
Με πρόλαβες τύπε, παρόμοια εμπειρία κι εγώ. Προσοχή μην πάρετε φόρα όσοι έχετε πάει με Έμμυ, θα σας κοπεί το χέρι
Να συμπληρώσω ότι μου άνοιξε την πόρτα μάλλον η Λιντα και σκιάχτηκα λίγο..
Έχω μάθει όμως ότι έχει το κοινό της. Υποθέτω καλή μέσα. Αλλιώς είστε ανώμαλοι
Michael_GT
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές , την περασμένη εβδομάδα επίσκεψη πάλι για Nuru στην Μιχαλακοπούλου , αυτή την φορά με Jessiκa . Ασιάτισα πολύ όμορφη και απίστευτα περιποιητική ... σώμα πολύ καλό με κανονικό στήθος . Με χαλάρωσε απίστευτα με το αργό και αισθησιακό άγγιγμά της και στο τέλος Φραπέ αλλά με τα μπουτάκια της ενώ με κοιτούσε μέσα στα μάτια .... συνέχισε και μετά χαλαρώνοντάς με τελείως και σκεφτόμουν μήπως έκανα και άλλη 1 ωρίτσα αλλά 100 ευρώ ακόμα δεν παίζανε . Συζητήσαμε και κανένα 10 λεπτο στο τέλος για διάφορα θέματα , επαγγελματίας στο είδος της ενώ βρήκα και πολύ ενδιαφέρουσες τις απόψεις της σε γενικά θέματα ...
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.442
- Πόντοι
- 5.595
Καλησπέρα συναγωνιστές , την περασμένη εβδομάδα επίσκεψη πάλι για Nuru στην Μιχαλακοπούλου , αυτή την φορά με Jessiκa . Ασιάτισα πολύ όμορφη και απίστευτα περιποιητική ... σώμα πολύ καλό με κανονικό στήθος . Με χαλάρωσε απίστευτα με το αργό και αισθησιακό άγγιγμά της και στο τέλος Φραπέ αλλά με τα μπουτάκια της ενώ με κοιτούσε μέσα στα μάτια .... συνέχισε και μετά χαλαρώνοντάς με τελείως και σκεφτόμουν μήπως έκανα και άλλη 1 ωρίτσα αλλά 100 ευρώ ακόμα δεν παίζανε . Συζητήσαμε και κανένα 10 λεπτο στο τέλος για διάφορα θέματα , επαγγελματίας στο είδος της ενώ βρήκα και πολύ ενδιαφέρουσες τις απόψεις της σε γενικά θέματα ...
Τύπε καταρχήν να σε ευχαριστήσω, που βοήθησες με Έμμυ.. τώρα για Τζέσικα που λες την είχα δει πέρσι και σκάλωσα αρνητικά με φάτσα. Δεν μου άρεσε καθόλου.
Mε βάζεις σε σκέψεις μήπως αξίζει 2ης ευκαιρίας..
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 640
- Πόντοι
- 86
Γιατί αρνητικά με τη φάτσα της ;;; Δεν είναι και χάλιαΤύπε καταρχήν να σε ευχαριστήσω, που βοήθησες με Έμμυ.. τώρα για Τζέσικα που λες την είχα δει πέρσι και σκάλωσα αρνητικά με φάτσα. Δεν μου άρεσε καθόλου.
Mε βάζεις σε σκέψεις μήπως αξίζει 2ης ευκαιρίας..
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.442
- Πόντοι
- 5.595
Γιατί αρνητικά με τη φάτσα της ;;; Δεν είναι και χάλια
Βασικά την είχα δει και αναμαλλιασμένη μετά από μία συνεδρία.. ,μπορεί να κάνω και λάθος. Θα ξανατσεκαριστεί ίσως
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 101
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα, σε αυτά τα μασάζ θέλει πρώτα τηλέφωνο και κλείσιμο ραντεβού ή μπορείς και να περάσεις έτσι τυχαία εάν δεν ξέρεις το πρόγραμμά σου;
Θέλει ραντεβουΚαλησπέρα, σε αυτά τα μασάζ θέλει πρώτα τηλέφωνο και κλείσιμο ραντεβού ή μπορείς και να περάσεις έτσι τυχαία εάν δεν ξέρεις το πρόγραμμά σου;
stavros308lele
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Παιδιά επειδη δεν εχω παει ποτε σε nuru masaz σε ποιο προτινετε να παω και τι γινεται εκει?
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.442
- Πόντοι
- 5.595
Παιδιά επειδη δεν εχω παει ποτε σε nuru masaz σε ποιο προτινετε να παω και τι γινεται εκει?
Τίποτα δεν γίνεται τύπε, μην πας. Αν όμως μάθεις να διαβάζεις και ρίξεις μια ματιά στις 2-3 τελευταίες γαμημένες σελίδες, ίσως μάθεις τίποτα
Κατά τη γνώμη μου και τα δύο nuru μασάζ , τόσο αυτό της Μιχαλακοπούλου (nuru-massage.gr), όσο και αυτό κοντα στον ερυθρό σταυρό (nuruvip.gr) προσφέρουν ακριβώς την ίδια υπηρεσία με το ίδιο κόστος και τα δύο περιβάλλοντα είναι εξίσου καλά και καθαρά. Το μόνο που διαφέρουν είναι οι κοπέλες που κάνουν το μασάζ.Παιδιά επειδη δεν εχω παει ποτε σε nuru masaz σε ποιο προτινετε να παω και τι γινεται εκει?
Μπορείς να βρεις κοπέλα που να έχει διάθεση και να μείνεις πολύ ευχαριστημένος, μπορεί όμως να μείνεις απλώς ευχαριστημένος. Μου είχε τύχει με την ίδια κοπέλα διαφορετική αντιμετώπιση. Κάτι άλλο που έχει σημασία είναι κάποιες επιτρέπουν πιασίματα παντού και κάποιες μόνο σε ορισμένα σημεία.
Κατά τη γνώμη μου και τα δύο nuru μασάζ , τόσο αυτό της Μιχαλακοπούλου (nuru-massage.gr), όσο και αυτό κοντα στον ερυθρό σταυρό (nuruvip.gr) προσφέρουν ακριβώς την ίδια υπηρεσία με το ίδιο κόστος και τα δύο περιβάλλοντα είναι εξίσου καλά και καθαρά. Το μόνο που διαφέρουν είναι οι κοπέλες που κάνουν το μασάζ.
Μπορείς να βρεις κοπέλα που να έχει διάθεση και να μείνεις πολύ ευχαριστημένος, μπορεί όμως να μείνεις απλώς ευχαριστημένος. Μου είχε τύχει με την ίδια κοπέλα διαφορετική αντιμετώπιση. Κάτι άλλο που έχει σημασία είναι κάποιες επιτρέπουν πιασίματα παντού και κάποιες μόνο σε ορισμένα σημεία.
ποιο θα πρότεινες από τα δυο;
Για μένα και τα δύο προσφέρουν την ίδια υπηρεσία και είναι το ίδιο εξίσου καθαρά.ποιο θα πρότεινες από τα δυο;
Από εκεί και πέρα εξαρτάται από την μασέζ που θα επιλέξεις και τη διάθεση που θα έχει εκείνη την ώρα.
Αυτή η είναι η προσωπική μου άποψη.
akosdi
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 77
- Like
- 10.117
- Πόντοι
- 13.970
Κατά τη γνώμη μου και τα δύο nuru μασάζ , τόσο αυτό της Μιχαλακοπούλου (nuru-massage.gr), όσο και αυτό κοντα στον ερυθρό σταυρό (nuruvip.gr) προσφέρουν ακριβώς την ίδια υπηρεσία με το ίδιο κόστος και τα δύο περιβάλλοντα είναι εξίσου καλά και καθαρά. Το μόνο που διαφέρουν είναι οι κοπέλες που κάνουν το μασάζ.
Μίλησες την γλώσσα της αλήθειας.
Έτσι ακριβώς είναι
Michael_GT
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 96
- Πόντοι
- 0
Επίσκεψη σήμερα στην Μιχαλακοπούλου με Καταρίνα , Ουκρανέζα ωραίος κώλος αλλά μόνο αυτό ... γενικά κρύα πολύ, βυζί ανύπαρκτο ....αισθησιασμός μηδέν ... κλαίω τα 100 ευρώ μου
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις