Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Υπερδνειστερια ίσως είμαι ο μόνος που πήγε κ έβλεπε χωράφια εκειΝτουμπάι και τ'αρχίδια μου...έχετε πάει στο Ντουμπασάρι;....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dubăsari District - Wikipedia
en.wikipedia.org
ΝegritasΝτουμπαι ειναι δυνατος προορισμος. Και απο βιζιτες και απο καμακι. Αλλα θελει σκιλς, ειναι αλλο το επιπεδο ανταγωνισμου εκει.
Τι εθνικοτητας το αμορε σου τυπε?
Μαν έχω σκατοφατσα κ την κρυβωΚαλά να περνάς!
Αυτές οι φωτογραφίες με "σβησμένα " τα προσωπα, είναι πολύ creepy ρε φίλε!
Αλλάζει την αίσθηση του μηνύματος
Ανεβασε φωτο..χωρίς..εσένα (lol)
Όλα καλά!
Κ τέλος το ξενοδοχείο μας με θέα τον αραβικό κολπο
Ta έσπαγε
τυπε μας τα εχεις μπερδεψει λιγο,, αυτο το χοτελι στις φωτο ειναι στο mandinat complex κ εσυ παραπανω μας ειπες εκλεισες χοτελι διπλα στο Burj Khalifa down town ( νεο down towm θα εννοεις γιατι το κανονικο down town ειναι Deira ) ....μηπως μπερδεγουει η δουλεια ...![]()
Με 1500aed ζουνε οι περισσοτεροι (περιπου 350€).Επίσης να σημειώσω ότι πραγματικά το 90% είναι Φιλιππινέζοι κ Πακιστανοί Ινδοί Μπαγκλαντές οπότε μιλάμε για πολύ κατσιβελαριο
Που συνήθως ζουν με 800, usd μηνιατικα
Ευχαριστώ φίλε δυστυχώς δε γνωρίζω απλώς είχε πολλές βίζιτες στα mall που έκαναν μπαμ από χλμΆψογος Ηφαίστειε!
Είχα πάει προ 10ετίας με 2 φιλαράκια. Είχαμε ψωνίσει κάτι κορμιά από το lobby του ξενοδοχείου Jumeirah και ένα άλλο μπάρ στην Deira ονόματι Sky νομίζω (αν υπάρχει ακόμα).
Καλά ταξίδια τύπε![]()
Πολύ πλεμπσ κ γενικά κατσιβελοκατασταση είναι το Ντουμπάι εκτός αν τα φυσάς κ είσαι φράγματος οπότε είσαι σε κότερο με πολλά μουνιαΜε 1500aed ζουνε οι περισσοτεροι (περιπου 350€).
Μαν με το Κωστόπουλο απορώ γιατί έγινε θέμαΤο θέμα είναι ότι πήγε ο πέτραν ο Κωστόπουλος και πήρε αξία το μέρος...Άλλωστε τι τον έχουμε...;ένας είναι που μας έδειξε να μην είμαστε βλάχοι....
4 χρονια εζησα εκει. Πολυ διαφορετικη η ζωη σε σχεση με εδω (με τε συν και τα πλην). Θα ξαναγυριζα παντως ανετα!Πολύ πλεμπσ κ γενικά κατσιβελοκατασταση είναι το Ντουμπάι εκτός αν τα φυσάς κ είσαι φράγματος οπότε είσαι σε κότερο με πολλά μουνια
Επιστρεπτεα προκαταβολήΠόσα σου στοίχισε το ταξίδι, αν επιτρέπεται;
σε ποιο ξενοδοχειο εμενες στο Ντουμπαι?Μαν έχω σκατοφατσα κ την κρυβω![]()