Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.437
- Πόντοι
- 1.046
Ρε μαλάκες πάω να το παίξω με την μιλφάρα και διαβάζω μέχρι και για νεκροτομεία..
ε κάπου ώπα.....
ε κάπου ώπα.....
Ενταξει, καποια στιγμη φανταζομαι ολοι εχουμε καπως σταξει αιμα, απο ενα κοψιμο στο χερι μεχρι κατι λιγο ή πολύ παραπανω - αφηνω τους ακρωτηριασμους και τις φιλικες γκεστ συμμετοχες σε χειρουργεια απεξω)Εντάξει, μην πάθουμε και ψυχολογικά όμως, περίοδος είναι θα έχει και αίμα και θα μυρίζει: δεν έτυχε να σας έχει ρινική αιμορραγία συγγενής σας με αντιπηκτική αγωγή, δεν έχετε επισκεφθεί νοσοκομείο σε εφημερία για δικό σας πρόβλημα (και να είστε στο χειρουργικό, να έχει μέσα από τροχαία/ ακρωτηριασμούς, μαχαιρώματα, πτώσεις από ορόφους ; )
Μην πιάσουμε ανθρώπους που δουλεύουν σε νεκροτομείο,(και μου έχουν πει διάφορα/αρκετά)...

το επαθα. στην αρχη νομισα κατι εγινε, αιμορραγια, θανατος, χεστηκα πανω μου. μετα τα σκουντηγματα ξυπνηε η κοπελα, τα ειχαμε λιγο καιρο, μου λεει α δεν το περιμενα και δεν ειχα βαλει σερβιετα, της λεω με ενα τρομερα ψυχραιμο υφος ΄΄ελα μωρε, οκ, απλα λιγο να το πλυνουμε'' και σηκωνομαι υποτιθεται να βγω για δουλειες, οποτε και μολις βγηκα απο την εξωπορτα της πολυκατοικιας, ξερασα. Κανονικα. Ειχα στη μυτη μου την αιματιλα, μυριζε καπως σα σιδερος, γαμησετα

Να βλεπεις αυτα τα «καλώδια» στα χερια της Ντορέτας…Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μπέτυ Μαγγίρα, Πηνελόπη Αναστασοπουλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Κατερίνα Ζαρίφη και άλλοι έκαναν λαϊκ στην Ντορέττα Παπαδημητρίου αγορομάνα μουνέτα
Εγώ αυτά θέλω....Να βλεπεις αυτα τα «καλώδια» στα χερια της Ντορέτας…![]()
Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μπέτυ Μαγγίρα, Πηνελόπη Αναστασοπουλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Κατερίνα Ζαρίφη και άλλοι έκαναν λαϊκ στην Ντορέττα Παπαδημητρίου αγορομάνα μουνέτα

Καυλιαρα!Μιλφαρα με τα όλα της είναι η καύλα!!!
μας κερνάει και λίγο ρώγα!!!
Μακάρι να ήταν και λίγο πιο τολμηρή στις φωτογραφίες της αλλά έχει μαζευτεί γιατί έχει παιδιά στην εφηβεία!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σαν πρεζακιΣταματίνα Τσιμτσιλή, Μπέτυ Μαγγίρα, Πηνελόπη Αναστασοπουλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Κατερίνα Ζαρίφη και άλλοι έκαναν λαϊκ στην Ντορέττα Παπαδημητρίου αγορομάνα μουνέτα