The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.199
- Πόντοι
- 40.655
Εγώ φταίω, που σε υποστηρίζω... Τα επιμανίκιά μου θα πάρεις την επόμενη φορά.Κατσε να κανω παραθεση να μεινει το ορθογραφικό![]()

Εγώ φταίω, που σε υποστηρίζω... Τα επιμανίκιά μου θα πάρεις την επόμενη φορά.Κατσε να κανω παραθεση να μεινει το ορθογραφικό![]()

Δεν μπορω να γνωριζω τι σκεπτεται ο καθενας,αν και νομιζω οτι καπου οδηγουν οι συνειρμοι σουΔεν λες ομως τιποτα για το νοητικό συμπερασμα που εβγαλε ο συντροφος ;
Πως το κρίνεις ;
Δενουν οι συνδέσεις που έκανε ;

Για μαλακες μας περασες τυπε?Παρακαλώ να επικεντρωθούμε στην παλινδρόμηση

Εγώ φταίω, που σε υποστηρίζω... Τα επιμανίκιά μου θα πάρεις την επόμενη φορά.![]()

Λίγο πιο κάτω η κάμερα μωρη μιλφαρα να δούμε την αψεγάδιαστη κωλαρα σου να την χύσουμε χωρίς τελειωμό.Έκκληση για λελογισμένη παλινδρόμηση του πέους, δεδομένου ότι είναι και μάνα 2 αγοριών 21 και 19 ετών
Τα γαμησια στα σίριαλ πάντως μια χαρά τα ρίχνει τόσα χρόνια, εδώ την πιάσανε οι ντροπεςΛίγο πιο κάτω η κάμερα μωρη μιλφαρα να δούμε την αψεγάδιαστη κωλαρα σου να την χύσουμε χωρίς τελειωμό.
Δυστυχώς με δύο γιους δεν απελευθερώνεται εύκολα πλέον.
Από τότε που τα παιδιά της μεγάλωσαν και μπήκαν στην εφηβεία και πλέον στο ίντερνετ κυκλοφορούν τα πάντα έχει σταματήσει τις σκηνές σεξ δυστυχώς και είναι και πολύ προσεκτική ακόμα και σε αυτά που ανεβάζει στα σοσιαλΤα γαμησια στα σίριαλ πάντως μια χαρά τα ρίχνει τόσα χρόνια, εδώ την πιάσανε οι ντροπες
αυτό τώρα ας πούμε γιατί?Θολά αλλά φαίνεται το κολαράκι
Ρώγα κάγκελο η μιλφαρα
Τι τσόντα μάνα είναι αυτή
Καυλιάρα μανουλα!!!
Κανονικά αφού αποφάσισε να το κάνει έπρεπε να σκάσει με μικροσκοπικό μπικίνι να μας στείλει αδιαβαστους τελείωςΣκυλεψε...
Κανονικά έπρεπε να πετάει μουνοχειλο για να "κρατάει"
τον θεατή