raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.722
- Πόντοι
- 5.006
Και καρλοτα αμα λαχει...μονο σαν τον μαυριδη μην γινω ποτε παναγια μου...Ευριδίκη να βαφτιστείς. :S :S :S
Και καρλοτα αμα λαχει...μονο σαν τον μαυριδη μην γινω ποτε παναγια μου...Ευριδίκη να βαφτιστείς. :S :S :S
Αν την παλεύεις να βλέπεις αυτόν είσαι ήρωας :S :S :S
Αν την παλεύεις να βλέπεις αυτόν είσαι ήρωας :S :S :S
Ρεεεεε, που πάνε οι δίπλα με 10 μέλη 10 επισκέπτες.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.tokoulouri.com/content/uploads/2014/05/arniakos.png[/img[/URL]]
[/quote] :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
:S :S :SΑυτο τυπε ηταν χτυπημα κατω απο το προγουλι.... :S :S :S
Τυπε ολοι εχουμε ενα καταθλιπτικο σπασαρχιδη φιλο που θελουμε να σκοτωσουμε με τον πιο βιαιο τροπο... :S :S :S
Εχεί και πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή για να ξεκινάει καλά η μέρα σου.Αυτο τυπε ηταν χτυπημα κατω απο το προγουλι.... :S :S :S
Ξεροχυνω με σεναριο Ζαμπιδη-Τζοκερ συγκατοικηση με Μαυριδη-Μαρθα Βουτση....![]()

Αυτο τυπε ηταν χτυπημα κατω απο το προγουλι.... :S :S :S
Αν φύγουν και αυτές θα το γυρίσεις σε Καλογρίδη?Η προσοχή μου πια στρεφεται σε Γαστερατου και το μελαχροινο της συγχρονισμένης των μπλε....
Τύπε του καλογρίδη όλο κ μεγαλύτερο γίνετε :S :S :S
Η προσοχή μου πια στρεφεται σε Γαστερατου και το μελαχροινο της συγχρονισμένης των μπλε....
Άντε ρε πουστη μου πεφτουμεπαω διπλα σας βαρεθηκα
εισαστε τοσο βαρετοι οσο ο παρουσιαστης του παιχνιδιου
Απο ποτέ από το προηγούμενο? ΦΥΣΙΚΑο παπαροπαρουσιαστης παχυνε περισσοτερο η μου φαινεται .?![]()
παω διπλα σας βαρεθηκα