Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κωλοι το βράδυ και ξύλο!!!Τι χαμπαρια γατες :S :S :S
Σε λίγο θα πάω για μία δουλίτσα κοντά Συγγρού-Φιξ, αν μένει κάποιος εκεί κοντά και θέλει να γνωριστούμε είτε για καφέ πριν το nomads, είτε να δούμε παρέα το nomads σπίτι του, να με πάρει τηλέφωνο. Λογικά 7-8 θα είμαι στη δουλειά που πηγαίνω.
θα κουμπώσεις και κανα δυο βιαγκρα τυπε και καποιος "τυχερος" την εβαψε... :S :SΣε λίγο θα πάω για μία δουλίτσα κοντά Συγγρού-Φιξ, αν μένει κάποιος εκεί κοντά και θέλει να γνωριστούμε είτε για καφέ πριν το nomads, είτε να δούμε παρέα το nomads σπίτι του, να με πάρει τηλέφωνο. Λογικά 7-8 θα είμαι στη δουλειά που πηγαίνω.
Ελπιζω να εχεις ενεργοποιησει αναμονη κλησεων και τηλεφωνητη γιατι προβλεπω να πεφτουν τα δικτυα της κινητης απο τις κλησεις....
χαχα.... αντε ρε βλαξόχι τον έχω απενεργοποιήσει τον τηλεφωνητή, πολύ αηδία υπηρεσία... και χρεώνει εσένα για να ακούσεις μήνυμα που έχει αφήσει ο άλλος, ότι να ναι...
αναμονή κλήσεων δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά όποιος θέλει μου γράφει και μήνυμα, έχω και viber...
και μη με κοροϊδεύεις γιατί όταν βρεθούμε εμείς θα το θυμάμαι και θα βάλω δοντάκι να ξέρεις... να σε πονέσω
ελπίζω να επιστρέψω σύντομα και να δω τις κάμπιες του ημι-διάσημους και την ομάδα του ζαμπίδη με τον άλλο τον ψηλό καύλαρο που ακόμα δεν έχω συγκρατήσει το ονοματάκι του...

Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας giatioxi; :S :S :S

ρε φίλε giatioxi άνοιξε άλλο θρεντ να γράφεις τι θα γίνει, έλεος όμως....
συγγενής της σκορδά είσαι? τέτοια διαφήμιση....

τυπε μαλλον στο κοντινο μελλον σε βλεπω υπογα....εχεις ανοιχτη προσκληση πλεονχαχα.... αντε ρε βλαξόχι τον έχω απενεργοποιήσει τον τηλεφωνητή, πολύ αηδία υπηρεσία... και χρεώνει εσένα για να ακούσεις μήνυμα που έχει αφήσει ο άλλος, ότι να ναι...
αναμονή κλήσεων δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά όποιος θέλει μου γράφει και μήνυμα, έχω και viber...
και μη με κοροϊδεύεις γιατί όταν βρεθούμε εμείς θα το θυμάμαι και θα βάλω δοντάκι να ξέρεις... να σε πονέσω
ελπίζω να επιστρέψω σύντομα και να δω τις κάμπιες του ημι-διάσημους και την ομάδα του ζαμπίδη με τον άλλο τον ψηλό καύλαρο που ακόμα δεν έχω συγκρατήσει το ονοματάκι του...

ρηξη κωλοτρυπιδας τυπε...σε 2-3 μερες θα είναι περδικιΠαιδια καπου διαβασα οτι χτυπαει η κολετσα κ φευγει απο το νομαντς!!!!αν ειναι αληθεια μεγαλη μαλακια...............

Παιδια καπου διαβασα οτι χτυπαει η κολετσα κ φευγει απο το νομαντς!!!!αν ειναι αληθεια μεγαλη μαλακια...............
Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας giatioxi; :S :S :S