Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μακιες εθνικεςτι εχουμε παιδες? :-(

τωρα καταφθασαμε απο την εργασια :S :S :S παω για γιουβαρλακιαΤι χαμπαρια αδερφε;:S :S :S
:S :S :Sναι αστα νικ γαμα τα νεκρα σκ.Μακιες εθνικες![]()
:Sτωρα καταφθασαμε απο την εργασια :S :S :S παω για γιουβαρλακια:S :S :S

νομιζω καπου σας ανεφεραν και ως "η αλικη στο ναυτικο".... :- :SΠου να σκασετε ρε...Ελειψα τρεις ωρες και με πεθανατε ρεμαλια????
Φ-20 σε ΑΠΑΝΤΕΣ για διασπορα ψευδων ειδησεων....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που να σκασετε ρε...Ελειψα τρεις ωρες και με πεθανατε ρεμαλια????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
νομιζω καπου σας ανεφεραν και ως "η αλικη στο ναυτικο".... :- :S
Και γω κύριε;![]()
![]()
![]()

γενικα υπαρχει μεγαλη ασεβεια προς τους θεσμούς από τα νεα παιδια...εδώ ενας άλλος αποκαλουσε τον ναυαρχο κωλομπαρου του νατοϊκου στολου... :SΓια Τζανετακο στο ναυτικο ειδα τυπε να λενε... :S :S :S
πολυ σωστα ναυκληρε....Που να σκασετε ρε...Ελειψα τρεις ωρες και με πεθανατε ρεμαλια????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γενικα υπαρχει μεγαλη ασεβεια προς τους θεσμούς από τα νεα παιδια...εδώ ενας άλλος αποκαλουσε τον ναυαρχο κωλομπαρου του νατοϊκου στολου... :S
μητσο τον λενε?Καλά ρε μουνιά δεν θα πέσετε στην ανάγκη του Ναυάρχου θα σας γαμήσει και επι την ευκαιρία Ναυαρχάρα μου έχω ένα γκομενάκι εποπ θα κάνουμε κάτι να την βγάλουμε στεριά όλο ταξίδια και βάρδιες είναι και γαμάμε αραιά και που. :S
Σφ-20 για τηνμλκ που είπες.μητσο τον λενε?
συγγνωμη :- :- :-Σφ-20 για τηνμλκ που είπες.
Καλά ρε μουνιά δεν θα πέσετε στην ανάγκη του Ναυάρχου θα σας γαμήσει και επι την ευκαιρία Ναυαρχάρα μου έχω ένα γκομενάκι εποπ θα κάνουμε κάτι να την βγάλουμε στεριά όλο ταξίδια και βάρδιες είναι και γαμάμε αραιά και που. :S