Νέα

Νίκος Αλέφαντος

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα alphonso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 334
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
alphonso

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
17.681
Κριτικές
3
Like
4.226
Πόντοι
606
unknown info:Ρεκόρ αποτελεί η παραμονή του αλεφα στον πάγκο του Φωστήρα για μόλις τρεις ώρες, τον Σεπτέμβρη του 2002.
Αντιγραφη απο wikipedia:Alefantos is also notorious for his very short stays as coach of various Greek football clubs. In 2002 he became coach of Fostiras for a mere three hours (the record shortest tenure is probably 10 minutes by Leroy Rosenior at Torquay United on 17 May 2007[1]).

:2funny: :2funny: :2funny:
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
18
Πόντοι
16
OΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΙΑΣ:

Με ποια ομαδα  του ΠΟΚ,εχει αγωνιστει ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ Ο Αλεφας?
 
OP
OP
alphonso

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
17.681
Κριτικές
3
Like
4.226
Πόντοι
606
το wikipedia αφηνει υποννοουμενα για υπαρξη περισσοτερων τραγουδιων που σχετιζονται με τον κοουτς αλεφα
Παραθεση:At least one song ("Γειά σου ρε Αλέφαντε, είσαι παλικάρι") is written for the notorious greek coach

:think: :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Επισκέπτης
OΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΙΑΣ:

Με ποια ομαδα  του ΠΟΚ,εχει αγωνιστει ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ Ο Αλεφας?
Η καριέρα του άρχισε από τον Αστέρα Εξαρχείων και συνεχίστηκε στον ΑΟ Χαλανδρίου, στον ΠΑΟ ΡΟΥΦ, στον Ολυμπιακό Πειραιώς, στον Ατρόμητο Πειραιώς, στον Ολυμπιακό Χαλκίδας, στον Παναιγιάλειο, στον Πανελευσιναικό και στο Βύζαντα.
 

Επισκέπτης
Προπονητική Πορεία

Ως προπονητής, ο Αλέφαντος ξεκίνησε την καριέρα του στον Αστέρα Εξαρχείων ΠΑΟ ΡΟΥΦ στις αρχές της δεκαετίας του '70. Την τελευταία εικοσαετία είχε την εξής πορεία:


1983-84: Ολυμπιακός (3 μήνες)

1984-85: Πανιώνιος (7 μήνες), Εθνική Ενόπλων (6 μήνες)

1985-86: Ηρακλής (5 μήνες)

1986-87: ΑΕΚ (4 μήνες)

1987-88: Ηρακλής (2,5 μήνες)

1988-89: ΠΑΟΚ (3 μήνες)

1989-90: Δόξα Δράμας (7 μήνες), Απόλλων Καλαμαριάς (12 μέρες)

1990-91: Λάρισα (1 μήνα), Ιωνικός (1,5 μήνα)

1992-93: Ιωνικός (2 μήνες)

1993-94: Καλαμάτα (25 ημέρες), Ξάνθη (9 μέρες)

1994-95: Ολυμπιακός (8 μήνες)

1995-96: Πανιώνιος (2 μήνες)

1997-98: Καλαμαριά (2 μήνες), Λύκοι (13 μέρες), Εθνικός (15 ημέρες)

1998-99: Προοδευτική (9 μήνες)

1999-00: Παναχαϊκή (1,5 μήνα)

2001-01: Παναργειακός (40 ημέρες)

2001-02: Εθνικός Αστέρας (4,5 μήνες)

2002-03: Φωστήρας (3 ώρες)

2003-04: Ολυμπιακός (5 μήνες)
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
18
Πόντοι
16
Η καριέρα του άρχισε από τον Αστέρα Εξαρχείων και συνεχίστηκε στον ΑΟ Χαλανδρίου, στον ΠΑΟ ΡΟΥΦ, στον Ολυμπιακό Πειραιώς, στον Ατρόμητο Πειραιώς, στον Ολυμπιακό Χαλκίδας, στον Παναιγιάλειο, στον Πανελευσιναικό και στο Βύζαντα.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ,ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΚ,ΤΟ 1956!
ΜΕ ΠΟΙΑ?

ειδικα εσυ ταρατσα που εισαι ποδοσφαιροφιλος γενικα,περιμενω να το βρεις!
 
OP
OP
alphonso

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
17.681
Κριτικές
3
Like
4.226
Πόντοι
606
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ,ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΚ,ΤΟ 1956!
ΜΕ ΠΟΙΑ?

ειδικα εσυ ταρατσα που εισαι ποδοσφαιροφιλος γενικα,περιμενω να το βρεις!
ΠΟΚ τι σημαινει?
 
OP
OP
alphonso

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
17.681
Κριτικές
3
Like
4.226
Πόντοι
606
ποδοσφαιρικη ομοσπονδια κεντρου..ηταν παλια ενωση με αεκ-γαβρο-ΠΑΝΑΘΑ κ διαλυθηκε νομιζω τελη 70ς,κατι σαν ΕΠΟ αλλα ομοσπονδια των  τριων
δεν το βρισκω.Αναμενουμε την απαντηση,οποιαδηποτε πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη για να συμπληρωθει το προφιλ του κυρ-νικου :2funny: :2funny:
 
OP
OP
alphonso

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
17.681
Κριτικές
3
Like
4.226
Πόντοι
606
Ο Αλέφαντος και οι άλλοι προπονητές
Ο Αλέφαντος είναι πολύ αυστηρός κριτής των συναδέλφων του. Οι μοναδικοί προπονητές που παραδέχεται είναι ο μακαρίτης Ερνστ Χάπελ, ο Χένες Βαϊσβάϊλερ, ο Λουίς Σέζαρ Μενότι και απ'τους μεταγενέστερους ο Αλμπέρτο Τζακερόνι. Όλοι οι υπόλοιποι είναι υπο κρίσιν και η κρίση του για τις τακτικές και τις ικανότητες τους είναι έξω απ'τα δόντια :

* "Εγώ και ο Χάπελ κάναμε το 3-5-2" (διεκδικούσε χωρίς αντίπαλο απ'το 1983 τον τίτλο της best ever Αλεφάντειου ρήσης, μέχρι που σχεδόν 20 χρόνια μετά είπε το "Γιατί δε βγαίνει ο κύριος Δούρος στο τηλέφωνο;").

* "Είχα πάει ρε στη Μίλαν, στην προετοιμασία του Τζακερόνη. Είναι φίλος μου ο Τζακερόνης, να το ξέρεις. Τρελάθηκα. Τους πλακώνει στην προπόνηση ο Τζακερόνης και τους αλλάζει τον αδόξαστο".

* "Ήμουνα πάλι στη Μίλαν με τον Αντσελότη. Να τρελλαίνεσαι, δε παίζονται οι άνθρωποι. Εχουν έναν κομπιούτερ για τον κάθε παίκτη. Και τον παρακολουθούν. Εργομετρικά, αίματα, καρδιές, όλα. Πως να μη κάνει μετά ομαδάρα ο Αντσελότης;".

* "Εχω πάει στο εξωτερικό για να παρακολουθήσω σεμινάρια. Ποιος άλλος πάει από τους πρωτοκλασάτους προπονητές; Κανείς. Μόνο ο Αναστόπουλος. Οι άλλοι δεν πάνε ούτε στα Πατήσια".

* "Ποιός είναι ο Κέσλερ; Ο διακοσιοστός προπονητής στην Ευρώπη. Έχει τον Ορφανό έξω δυό μήνες και τον βάζει στο 89' επειδή είναι λέει ψηλός και μπορεί να πάρει την κεφαλιά στο κόρνερ. Ρε μπαγάσα, αυτά δε τα λένε ούτε στους Ζουλού".

"Ποιός έιναι ο Μπράμς; Ένας απατεώνας Βέλγος που τον πήρε ο Πανιώνιος".

* "Ο Ρεχάγκελ έπαιξε πάρα πολύ καλά στο Ευρωπαϊκό και με το 5-3-2 κατάφερε να εξουδετερώσει τους αντιπάλους και να πάρει το κύπελλο. Από την στιγμή που πήρε το Ευρωπαϊκό άλλαξε το 5-3-2 σε 4-3-3 θα κυνηγάει τις νίκες με το δίκαννο."

* "Η ξεφτίλα της Εθνικής και του Ρεχάγκελ πρέπει να γίνει μάθημα στις ελληνικές ομάδες που θα παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Να στείλει μήνυμα. Που πας έτσι ρε Ρεχάγκελ; Που πας με Αντζα και Δέλλα παροπλισμένο τους τελευταίους μήνες, με ζώνη και στην ευθεία με αυτούς τους δύο; Πως να μην κάνει πάρτι η Αγγλία; Πως να μη σου ρίξει 4 γκολ στο ημίχρονο; Γελάει ο κόσμος... Ο Ρεχάγκελ το έχει χάσει το παιχνίδι εδώ και δύο χρόνια. Από τότε που έγινε το θαύμα και πήραμε το Euro, έχει βαλθεί να μας τρελάνει. Του έβγαζα το καπέλο τότε για το 5-3-2, αλλά έπειτα λες και ξεκούτιανε, λες και κάθισε στο νέο του συμβόλαιο και στη δόξα. Λες και τον χτύπησε η αλαζονεία της επιτυχίας και απέκτησε τρομερές εμμονές. Λες και το έριξε στις δημόσιες σχέσεις. Συνέχεια τους ίδιους παίκτες, εμμονή σε παίκτες που δεν παίζουν καν στις ομάδες τους! Και το κυριότερο, άφησε το 5-3-2 και το γύρισε σε ζώνη στην ευθεία με παίκτες βαρείς που δεν στρίβουνε στρο κέντρο της άμυνας! Και με τον Ζαγοράκη αμυντικό χαφ! Ακόμα με τον Ζαγοράκη; Μέχρι πότε; Πόσο ακόμα θα βλέπουμε στην Εθνική παίκτες που παίζουνε τιμής ένεκεν;"

* "Ο θάνατος του Ρεχάγκελ ήταν που εγκατέλειψε την τακτική που έπαιζε στο Euro. Θέλησε να το παίξει μοντέρνος; Τι ωραία έβαζε στην Πορτογαλία 3 στο κέντρο της άμυνας και έδενε την άμυνά του. Ο Σκολάρι έπαιξε έτσι στο Μουντιάλ του 2002 και το πήρε. Αντίθετα ο Παρέιρα το άλλαξε και διασύρθηκε η Βραζιλία. Γκολ δεν τρώγαμε στο Euro. Εβαζε γρήγορους στο κέντρο της άμυνας. Εβαζε τον Καψή, έφερνε μέχρι και τον Σεϊταρίδη πάνω στον Ανρι. Δεν πήρε μάθημα από αυτά που έπαθε μετά στα προκριματικά για το Μουντιάλ που αποκλειστήκαμε; Που πας στην Αγγλία με Αντζα και Δέλλα στην ευθεία; Δεν είδες την Ιταλία με τον Καναβάρο πίσω, γρήγορο σκυλί, να καθαρίζει;"

* "Ποιός είσαι εσύ κύριε Κουσουλάκη, τι έχεις κάνει μετά τη μπάλα; Έκανες τον προπονητή στην Τριανδρία και γέλαγε ο κόσμος. Δε σε θέλουμε στη μπάλα".

* "Ποιός Ντουμιτρίου; Ένας απατεώνας Ρουμάνος είναι...".

* "Πάει ο Κωστίκος προπονητής στον Πιερικό... Με τι πτυχία, τι γνώσεις; Εγώ έχω πάει όλους τους προπονητές του κόσμου, στο Χάπελ, στο Βαϊσβάλερ".

* "Που πας ρε Κωστέα-Γείτονα με τις ζώνες-νεροζούμια στην Ευρώπη; Οι ζώνες είναι μόνο για τα παντελόνια" (Κωστέας-Γείτονας = Τάκης Λεμονής, λόγω της προϋπηρεσίας του ως γυμναστή στα εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα).

* "Ο Σάκι; Δε βλέπει ρε...".

* "Καλύτερος Έλληνας προπονητής ο Αναστασιάδης; Έλα μωρέ με τον... κομμωτή. Που μου παίρνει τους παίκτες και τους πάει στους παπάδες. Ρε, στους παπάδες; Να'χεις δηλαδή το Ραούλ στην ομάδα και να τον πάρεις να τον πας στο Άγιο Όρος, στους παπάδες; Δε γίνονται αυτά, ρε!".

* "Ο Λίπι; Ψιλοαπάτη...".

* "Ο Σόλιντ; Όλο σημειώνει, σημειώνει; Τι σημειώνει; Να σημειώνεις, αλλά να βλέπεις και την κασέτα στο σπίτι σου αγόρι μου. Τρως το γκολ στη Ρεάλ, σημειώνεις και πας και τρως το ίδιο με τη Λιόν. Δεν γίνονται αυτά. Παίρνει 8 εκατομμύρια ευρώ (!!!) το μήνα και δεν κάνει τίποτα. Έφερνε ο ένας τους Σέρβους, αυτός θέλει να φέρνει Βέλγους. Καλά έκανε ο πρόεδρος που δεν πήρε τον Μπενζά που είναι παλιοχαρακτήρας. Εγώ δεν λέω να φύγει, αλλά και στη Τσέλσι να πήγαινε σε 4 μήνες θα την διέλυε".

* "Ο Σόλιντ έχει κάνει εγκλήματα. Το 4-3-3 δεν κάνει για τον Ολυμπιακό. Ο Μαλεζάνι, ο Σόλιντ και ο Λουξεμπούργκο είναι οι χειρότεροι προπονητές στον κόσμο, ο ένας έφυγε σήμερα. Ο Ολυμπιακός δεν πρεσάρει, παίζει αργά και δεν έχει θέαμα".

* "Ποιός Σάντος και αρχ...α, που μας έγινε και προπονητής ο Σάντος... Δυό γκολάκια του πέταξα με τον Εθνικό Αστέρα, με τον Κοντόπουλο και το Μπερνεάνου".

* "Ποιός Βεγκνέ, ρε, που πάει και παίζει με σέντρε φορ αυτόν τον Αρνή" (Βεγκνέ = Βενγκέρ, Αρνής = Ανρί).

* "Ποιό ροτέισιο τώρα μας λέει ο Φερέρ,που του κουνάγανε 100.000 μαντήλια στην Ισπανία για να φύγει.. Ροτέισιο δεν παίζει ούτε η Μάτζεστερ".

* "Ποιός Ρεχάγκελ ρε παιδιά; Με τον Χαριστέα και το... Μπρύζα επιθετικούς; Μα είμαστε σοβαροί τώρα; Ναι; Όχι ρε παιδιά, δεν είμαστε...".

* "Το ποδόσφαιρο είναι πόλεμος. Όχι καλλιστεία. Δε μπορείς, κύριε Πετρόπουλε, να πηγαίνεις στη μάχη με κοστούμια, φουλάρι, πιστολάκι και κομμωτήριο. Που πας, ρε !".

* "Λεμονής λέει... ποιός Λεμονής; Νίκησε λέει τη Βρέντε (Werder). Ποιά Βρέντε μωρέ τώρα, αυτή που έφαγε 2-0 απ'τη Ρέϊτζερ (Rangers) και έσωσε κι ένα ο τερματοφύλακας πάνω στη γραμμή;".

* "Ο Σάντος... κοίταξε να δείς, ο Σάντος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος εργάζεται, αλλά στον πάγκο... μπορεί να'χουνε μπεί οι Τούρκοι στη Θεσσαλονίκη και στην Ελλάδα κι αυτός να ξυπνήσει το Μεγάλο Σάββατο".

:2funny: :2funny: :2funny:
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
18
Πόντοι
16
1956: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ με Φωστηρα...
ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ..
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ..

Οι συμμετοχες του με τις αλλες ομαδες ηταν στα περιφερειακα πρωταθληματα που υπηρχαν τοτε ΠΡΙΝ την συσταση της ΠΡΩΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ,δηλαδη πρωταθλημα Αθηνων κ πρωταθλημα Πειραια κ οι νικητες αυτων των πρωταθληματων επαιζαν μαζι με πρωταθλητη θεσσαλονικης κλπ κ εβγαινε ο πρωταθλητης..
 
OP
OP
alphonso

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
17.681
Κριτικές
3
Like
4.226
Πόντοι
606
:2funny: :2funny: :2funny:
articleimage157878um9.jpg


Ο Αλέφαντος και ο Σωκράτης Κόκκαλης
Η λατρεία που τρέφει ο Αλέφαντος για το Σωκράτη Κόκκαλη έχει επίσης αποτυπωθεί στις κατά καιρούς δηλώσεις του :

* "Ο κ. Κόκκαλης δεν στηρίζει για τέτοια θέματα. Ο κ. Κόκκαλης είναι από τους μεγαλύτερους και ένδοξους Έλληνες. Αυτή τη στιγμή βγήκε από τον Ευαγγελισμό ο καθηγητής Σακκάς που έκανε την κοπελίτσα να περπατήσει, ο οποίος είπε μας βοηθάει το ίδρυμα Κόκκαλη. Είπε και άλλα ιδρύματα, το Ωνάσειο και άλλο ένα, αλλά δεν άκουσα να είπε μας βοηθάει το ίδρυμα Βαρδινογιάννη. Είναι κολοσσός, δυναμίτης, αξιόπιστος και μέγας επιχειρηματίας. Είναι ο κολοσσός της τεχνολογίας παγκοσμίως μέσα στην Ευρώπη. Δεν έχει τέτοια προβλήματα, απλούστατα, αγαπάει τον Ολυμπιακό. Έχει προβλήματα ο Μοράτι, ο Μπερλουσκόνι, είχε προβλήματα παλαιότερα ο Μπερναμπέου; Δεν έχουν προβλήματα, απλούστατα φέρονται σωστά στο λαό αυτοί οι πρόεδροι. Γιατί ο πρόεδρος έχει ξεκινήσει από το λαό και σου λέει ότι ο λαός είναι η δύναμή μας. Έρχονται με βροχές, με κρύα, φωνάζουν, κάνουν, δείχνουν. Έφτασαν στο σημείο να τους κυνηγάνε και να μην μιλάνε. Και στον Τσουκαλά επιτέθηκαν. Είναι μούτρα οι Πειραιώτες. Δεν είναι έτσι. Αλλά σου λέει είμαστε ανώτεροι εμείς. Έχουμε έναν πρόεδρο που είναι εκεί και κρατάνε. Μέχρι πότε θα κρατήσουν;"

* "Ο πρόεδρος μου έκανε την τιμή να έρθω τρεις φορές στον Ολυμπιακό. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες μου ήταν με τον κ. Κόκκαλη".

* "Εγώ θα πω ότι ο Ολυμπιακός, φέτος χάρη στον πρόεδρό του που είναι εκ των κορυφαίων στον κόσμο-και αυτό δεν είναι κολακεία αλλά η πραγματικότητα, έχει κάνει ήδη τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν. Πέρυσι ο Μπάγεβιτς πήρε τους Ρέζιτς, Μάριτς Οκκά, πήρε στο... παραπέντε τον Σούρερ, στη συνέχεια έκανε τα δικά του με τον Ριβάλντο όπως και με τους Καστίγιο, Ζιοβάνι και κάποια στιγμή έχασε... τα αυγά και τα πασχάλια και στο τέλος τους χρησιμοποιούσε και τους τρεις για να σώσει την παρτίδα. Ο Κόκκαλης, ό,τι πει ο προπονητής το κάνει, δεν είναι ο πρόεδρος που παρεμβαίνει στο έργο του προπονητή. Η μόνη παρέμβαση που μπορεί να σου κάνει είναι να σου πει για παράδειγμα: Εχεις αυτούς τους παίκτες. Να σου φέρω και τον Ζιντάν;"
 
OP
OP
alphonso

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
17.681
Κριτικές
3
Like
4.226
Πόντοι
606
:2funny: :2funny:
[youtube=425,350][video]http://img214.imageshack.us/img214/5562/32910424ty8.jpg[/youtube[/video]]
 
OP
OP
alphonso

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
17.681
Κριτικές
3
Like
4.226
Πόντοι
606
Ο Αλέφαντος και το διεθνές ποδόσφαιρο-απολαυστικες δηλωσεις
Ο Νικόλας παρακολουθεί ανελλιπώς διεθνές ποδόσφαιρο, μόνο μη τον μπλέξει κανείς με αυτά τα ρημάδια τα ξένα ονόματα... Έτσι, λέγοντας "Σαμπατάνοβιτς" εννούσε τον Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, με το "Σάβιτσες" το Ντέγιαν Σαβίτσεβιτς, με το "Μόμπαν" το Μπόμπαν, με το "Ρέζερικ" το Ραϊζίγκερ, ενώ το all-time classic του είναι το "Μπέρκαμ" (ενίοτε και "Μπέκαμπ"), με το οποίο εννοούσε τους Ντένις Μπέργκαμπ και Ντέϊβιντ Μπέκαμ. Το ποιον ακριβώς εννοούσε, προέκυπτε μόνο απ'τα συμφραζόμενα (σημείωση : άλλο ένα all-time classic του είναι ο... Όβερατ που αντικαθιστά τον... Όφερμαρς). Ο Αλέφαντος πάντως, είναι γεγονός οτι παρακολουθεί πολύ διεθνές ποδόσφαιρο και έχει άποψη για όλους και για όλα.

* Μιλώντας για την Εθνική ομάδα της Ολλανδίας: "Αυτοί οι Ολλανδοί έχουν δυο παιχταράδες. Τον μπακ τον Ρεζενμπρικ και τον εξτρέμ τον Οφερατ". Όχι, οι παλαίμαχοι διεθνείς της Ολλανδίας και της Γερμανίας δεν επανήλθαν στην ενεργό δράση. Ο Αλέφας εννοούσε τον Ραϊζίγκερ και τον Όφερμαρς.

* Μιλώντας για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, τη σεζόν 1999-2000, λέει: "...πήρε αυτό το Σπάριτς και το Στραβούνσκι". Ο Αλέφας εννοούσε τους Σπάσιτς και Σαμοτούλσκι.

* Για την Τσέλσι του μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς: "Ο Μουρίνιο ανέστησε τον Τζοκόουλ και τον εφτασε εθνικη Αγγλίας, ανέστησε το Νταφ είχε και τον άλλο τον παιχταρα το Γκούσταφσον". Τζοκόουλ ο δάσκαλος εννοεί τον Τζο Κόουλ (Joe Cole). Γκούσταφσον εννοεί όχι την παλιά δόξα του βόλεϊ του Ολυμπιακού, αλλά τον... Γκούντγιονσεν. Παραδόξως τον Νταφ και το Μουρίνιο τους άφησε απείραχτους.

* Πελέ ή Μαραντόνα; Ο Αλέφας απαντάει: "Πελε βεβαια, διότι ο Πελέ είχε δυο πόδια... άσε, ένα κεφάλι φοβερό, ήταν σφιχτός, ωραίος, δυνατός, με μυς, με κατι κοιλιακούς, πήδαγε και τον έχανες. Δεν θυμάσαι τι έκανε στον Μπάνκς της Αγγλίας; Μια κεφαλιά ασύλληπτη. Την απέκρουσε βέβαια διότι ο άλλος ήταν τερματοφυλακάρα, φοβερός ο Μπάνκς, οπότε Μπάνκς, εεε... Πελέ ήθελα να πω".

* "Ο Ριβάλντο; Τον ξέρω απέξω. Είχα πάει στη Μίλαν, τότε που είχε προβλήματα και δεν έπαιζε, έχουμε βγεί φωτογραφίες μαζί...".

* "Ρε, αν ήμουν εγώ στον Ολυμπιακό, θα ξεκίναγα την εντεκάδα απ'τον Αλαβές..." (ο Νικόλας εννοεί τον Γκαμπριέλ Άλβες).

* "Προβλέπω οτι θα το πάρουν οι Ιταλοί, γιατι θα είναι πάρα πολυ καλοί, τρομεροι θα είναι, γιατι είναι χαλυβδωμένοι οι Ιταλοί. Έχουν πολυ ωραία ομάδα, έχουν καλο προπονητή,έχουν ωραίες αλλαγές, έχουν μια τετράδα πίσω φόβερη. Και να ξέρετε οτι η Βραζιλία βγάζει μπαλαδόρους παιχταράδες αλλα η Ιταλία βγάζει μαρκαδόρους".

* "Σχόλασε το ποδόσφαιρο των βαριών, αργών, ψηλών παικτών εδώ και χρόνια. Ο Ολυμπιακός θέλει σέντερ φορ για να πάει μπροστά στην Ευρώπη. Για να συναντήσει στην κόντρα επίθεση, να μπορεί να διεισδύει στους δύο κεντρικούς οπισθοφύλακες, να κάνει τρίπλες. Να γυρίσει όλο τον κόσμο, να τον βρει, υπάρχει πληθώρα, όχι όμως τον Ιμπραϊμοβιτς τον μπασκετμπολίστα. Το ποδόσφαιρο παίζεται στη γη, όχι στον αέρα. Ο Ισμαϊλοφ (Ιμπραϊμοβιτς) μέχρι να στρίψει βρήκε μπροστά του τον Τουρέ και πήγε για μπάνια από τώρα, όπως και ο Ντρογκμπά και ο Τρεζεγκέ."

* "Οι Βραζιλιάνοι είναι οι βασιλιάδες της μπάλας. Μόνο κάτι κομπλεξικοί και μίζεροι δεν τους γουστάρουν. Πάνε να χαλάσουν το ποδόσφαιρο κάποιοι ξύπνιοι, δήθεν μοντέρνοι, λάτρεις των ξυλοκόπων".

* Μιλώντας για τον τελικό του Euro 2000 Ιταλίας-Γαλλίας (1-2) : "Ρε Τζοφ, είσαι μεγάλος, είσαι τεράστιος. Τους έχεις κλειδώσει, τους κερδάς 1-0, σε προσκυνάμε. Και εκεί που το έχεις κλειδώσει το ματσάκι, σου βάζει ο άλλος το Μπιγκόλ κι εσύ βάζεις το Μαντέλα; Ρε, το Μαντέλα;" (Μπιγκόλ = Σιλβέν Βιλτόρ, Μαντέλα = Βιντσέντζο Μοντέλα).

* "Γιατί να μη παίξεις με τρείς αμυντικούς στη Τζέλση (Chelsea); Να έχεις και δύο πλάγιους στη γραμμή, να έχεις και δύο επιθετικούς. Με τα δύο σεντρεμπακ σου ανοίγανε τις τρύπες και μια ο Μπάλαχ (Ballack) και την άλλη ο Λαμπάρ (Lampard) πάρε το ένα, πάρε και το άλλο".


:2funny: :2funny: :2funny:
 
OP
OP
alphonso

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
17.681
Κριτικές
3
Like
4.226
Πόντοι
606

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Μηνύματα
2.637
Κριτικές
7
Like
114
Πόντοι
16
αυτη η χωριστρα που κανει παντως που τραβαει τη μια φαβοριτα και τη φτανει στην αλλη για να κρυψει την καραφλα ειναι ολα τα λεφτα..το θεμα ειναι αν φυσαει τι γινεται?
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
18
Πόντοι
16
στον real fm την τεταρτη,εδινε συμβουλες στον ΚΟΥΠΕΡ(!!) πως να αντιμετωπισει την Μιλαν του Ριου(ετσι τον ελεγε) ΚΟΣΤΑ..(ο ρουι κοστα εδω κ 3 χρονια επαιζε μπενφικα κ φετος τερματισε την καριερα του)

:P :P :P
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom