Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπέρα Νίκη , καλα να περάσεις στην δράμα , έχουμε κανενα νεο αν θα επιστρέψει η μικρη ; Ηθελα να σας συναντησω αλλα δεν πρόλαβα γιατί ειχε φυγει βουλγαρια η μικρη.Τα λιπο διο μερεσ
Καλησπέρα ακόμα δεν έχω πληροφορίες μόλις ματο τα ενήμεροσοΚαλησπέρα Νίκη , καλα να περάσεις στην δράμα , έχουμε κανενα νεο αν θα επιστρέψει η μικρη ; Ηθελα να σας συναντησω αλλα δεν πρόλαβα γιατί ειχε φυγει βουλγαρια η μικρη.
Εμένα πάντως την πήρε το μάτι μου εχθές σε μια αγγελία στο κανεσεξ, για ψάξε το λίγο...Καλησπέρα Νίκη , καλα να περάσεις στην δράμα , έχουμε κανενα νεο αν θα επιστρέψει η μικρη ; Ηθελα να σας συναντησω αλλα δεν πρόλαβα γιατί ειχε φυγει βουλγαρια η μικρη.
Η φαση ειναι οτι ειχα ψηθει για ντουέτο να δοκιμαζα , γιατί δεν έχω ξαναδοκιμάσει ... τέλος πάντων ... επίσης εκτός απο ντουέτο τωρα που το σκέφτομαι δεν έχω ξαναπάει ουτε με call girl , μόνο στα σπιτάκια του μυλου εχω παει .... και πιό παλιά του βαρδάρη.Εμένα πάντως την πήρε το μάτι μου εχθές σε μια αγγελία στο κανεσεξ, για ψάξε το λίγο...
δοκίμασε προτα με μια και μετα διοΗ φαση ειναι οτι ειχα ψηθει για ντουέτο να δοκιμαζα , γιατί δεν έχω ξαναδοκιμάσει ... τέλος πάντων ... επίσης εκτός απο ντουέτο τωρα που το σκέφτομαι δεν έχω ξαναπάει ουτε με call girl , μόνο στα σπιτάκια του μυλου εχω παει .... και πιό παλιά του βαρδάρη.
εφχαριστο Ναι ι ανγελια μου εδο με Κερο ινε που δεν ισχι έχω άλλες ομοσΚαλημέρα Νίκη, επιλέγεις «επισύναψη αρχείου» , κάτω από το πεδίο που γράφεις το μήνυμα και επιλέγεις το βίντεο που θέλεις. Το μέγεθος δεν μπορεί να είναι πάνω 9ΜΒ.
Η αγγελία που έχεις στην υπογραφή σου δεν δουλεύει το λινκ της
Reznov ιδεα δεν έχω πος να ανεβάσω το νιδεο βοιτα λιγοαντε περιμενουμε...
τι ανεβαζεις τοση ωρα την τριλογια του godfather σε blu-ray?![]()
οπως γραφεις το μηνυμα σου στην προεπισκοπιση εχει ενα + απο κατω που λεει προσθετες επιλογεςReznov ιδεα δεν έχω πος να ανεβάσω το νιδεο βοιτα λιγο
αυτο το μουνακι το εχω
και γαμω τα γαμισια!keep walking.......nikh