Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μωρό έλα και από Αθήνα να περάσουμε και εμείς καλά !!!
οτι κε να πισ τετιοσ εχι λαι τα σινεχιζονΤο τι έκανε στη Βουλγαρία φιλέ μενιο δε νομίζω να αφορά κανένα εκτός αν το είπες νομίζοντας πως κάτι πέτυχες
Η κοπέλα άνοιξε νήμα κ είπε κ τιμές δημοσία σ αρέσει καλώς δε σ αρέσει τα Κούβαδακια σου κ σε άλλη παραλία
Μη μας τα ζαλίζεις άλλο
οφφφ παλι εσι βτανι με τισ επιλεσ γιατι δεν μβορυνε να μυ κανον τιποτα ΝικΔημοσιως χωρος ειναι εχουμε δικαίωμα να παιζουμε σε οποια παραλια θελουμε .
Και δεν εχουμε ζητησει ποτέ εκπτωση. Χαχαχα.
Οπως εκραξα τις μαυρες στην Ρόδο που ζητησαν 50 ενω στην ιδια πολη εχει με 30 λευκές. Το ιδιο αφου ανοιξε θεμα (ενω αλλες δεν το κανουν και δεν προκαλουν), μια κοντη , σκουρη απο Βουλγαρία και ζητα 50 και 80 το ιδιο νομιμα και ωραια την συγκρινουμε με τα 30ρια που δινουμε σε ψηλες ξανθιες Νομιμες που εκδιδονται στα σπιτακια της πολης μας. Οι παρανομοι δεν εχουν δικαιωμα να λενε σε νομιμους να φυγουν σε αλλη παραλια. Ουτε οι ξενοι στους ντόπιους. Εδω ειναι το δικο μου σπιτι, η δικη μου πατριδα και η δικη μου αστυνομια για να μαντρωσει οσους δραστηριοποιουνται παρανομα ή πουλανε μαγκια.
δεν απειλησα τιποτα. Ανακαλεσε γιατι δεν ξερεις τι σημαίνει νομικα η λεξη απειλη στην Ελλάδα. Εγω ξερω.οφφφ παλι εσι βτανι με τισ επιλεσ γιατι δεν μβορυνε να μυ κανον τιποτα Νικ
δεν σταματασ καλιτερα με κυραζισ πραγματικαδεν απειλησα τιποτα. Ανακαλεσε γιατι δεν ξερεις τι σημαίνει νομικα η λεξη απειλη στην Ελλάδα. Εγω ξερω.
κανε καμια "αναφορα στον συντονιστη" κατω δεξια σε καθε ποστ να ξεβρομισει ο τοποςδεν σταματασ καλιτερα με κυραζισ πραγματικα
τα κουβαδακια παρτα εσυ να πας να παιξεις αν θελεις και μαζι της τωρα το που θα γραφω δεν θα σε ρωτησο καταλαβεςΤο τι έκανε στη Βουλγαρία φιλέ μενιο δε νομίζω να αφορά κανένα εκτός αν το είπες νομίζοντας πως κάτι πέτυχες
Η κοπέλα άνοιξε νήμα κ είπε κ τιμές δημοσία σ αρέσει καλώς δε σ αρέσει τα Κούβαδακια σου κ σε άλλη παραλία
Μη μας τα ζαλίζεις άλλο
παίχτη πρόσεχε μην βγεις από κάνα χοτέλι με σεντόνι τυλιγμένος σαν το Ζάβαλο...Υγ εχω ηδη γινει ρουφιανος και εχω μαζεψει με αστυνομια μαγκισες και μαγκες αρκετες φορες για πολυ πιο σοβαρα

οχι εισαι απλά παρανομη και δεν ειναι δουλεια αυτο που κανεις. Παρανομη δραστηριοτητα είναι. Βγαλε χαρτια και δουλεψε νομιμα σε εναν οικο ανοχης και τοτε πες για δουλεια και σεβασμο. Βεβαια τοτε θα πρεπει να παιρνεις ποσοστο απο τα 30-40 που ειναι οι τιμες στα μαγαζια χαχα.Edo kanis den sevete tipota ine tho kratos mu lei ke ti egine emis i kseni ti imaste skilia i epedi kanome avti tin dulia imaste skopidia ???