Δεν ξέρω αν γνωρίζεις τους κανόνες του σάιτ,αν δεν τους γνωρίζεις,καλύτερα κάτσε και διάβασε τους,δεν θα κάτσω εγώ να σου τους πω...
Από κει και πέρα θα πάρεις τις απαντήσεις σου σε όλα αυτά που με ρωτας, απλά να ξέρεις ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας...
Όσον αφορά για το άλλο το βόδι από τη Βουλγαρία που το παίζει ντίβα και μέχρι πρίν κάτι ώρες δεν μας έλεγε πόσο πάει και τι έχει το πρόγραμμα της γιατί ήθελε πμ,ας πάει καλύτερα να ξεσκατωσει κανένα γέρο με την κοιλιά που έχει και ας αφήσει τον πρόλογο,σε μένα τουλάχιστον,γιατί ο λαός του ΑΡΗ δεν έφαγε ποτέ παπά...
αφού μίλησες για κανόνες κ ημιμαθια...
Τότε πρέπει να ξέρεις ότι μέσα στους κανονες που αναφέρεσαι
Αναγράφονται και αυτοί...
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site
Από την κείμενη νομοθεσία δεν επιτρέπεται η με κάθε τρόπο προσβολή της τιμής άλλου. Επίσης απαγορεύεται ο με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρισμός ή διάδοση για άλλον ψευδούς γεγονότος που μπορεί να βλάψει την τιμή και την υπόληψή του.
Περιμένουμε ειδικά απ' τα μέλη μας να επιδεικνύουν σεβασμό προς τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τη δουλειά τους. Άκρως προσβλητικές εκφράσεις θα διαγράφονται.
7. Η χρήση χυδαίων λέξεων (μέσα στα κοινά λογικά όρια) γενικά, δεν αποτελεί πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε λέξη ή φράση είναι δεκτή.
17. Θα παρακαλέσουμε να τηρείτε επίπεδο στις συζητήσεις του forum. Μέλη που τείνουν να προκαλούν και να έχουν μη-κόσμια συμπεριφορά, θα προειδοποιούνται και εν τέλει θα διαγράφονται από το site.
μήπως θες να σχολιάσουμε πόσους έχεις καταπατήσει από το πρώτο σου ποστ εδώ μέσα?
Πόσους έχεις προσβάλλει η σε πόσους έχεις κάνει προσωπική επίθεση κ προσβολή?
Γιατί εγώ δεν σε έχω χαρακτηρίσει αντίθετα από εσένα που εκτως του χαρακτηρισμό μου είπες ότι ψάχνω να βρω κ έκπτωση λες κ μένω Θεσσαλονίκη...
Εκτως κ αν για σένα οι κανόνες δεν πιάνονται...
Έχεις κριτικές άρα είναι για τους άλλους...
Στο ξαναειπα ας κοιτάξουμε πρώτα την καμπούρα μας...