giorgosnic
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Like
- 827
- Πόντοι
- 86
Φίλε καλημέρα, σωστός που έγραψες αυτή την κριτική όμως άποψή μου αν θες να την ακούσεις φταις διότι από τη στιγμή που πήγες εκεί και είδες κάτι διαφορετικό αυτό που περίμενες δεν έπρεπε να κάτσεις έπρεπε να φύγεις
Ο ορισμός της φολας. 15-20 χρόνια πιο μεγάλη απ οτι φαίνεται στις φωτογραφίες. Την γαμησα δυνατά για να την ταλαιπωρησω. Λαλω αφού μας την εκατσεν τουλάχιστον να τραβισει πονο τζιαι το μουνι της μαζι με την πουγκα μου. Ωστόσο εν εμπορουσα να τελειώσω. Αφού επεριμενα άλλο πράμα και είδα άλλο πράμα. Ώσπου στο τέλος εγυρισε τζιαι ειπεν μου ότι ταχα παίζω πολύ μουτσιο τζιαι έχω πρόβλημα γιαυτό εν χυνω. Οι ότι εν θωρκεται ασπουμε. Εφταια εγω τζιαι ο μουτσιος αντί η φατσα της τζιαι η συμπεριφορά της. Περιττό ότι κάθε 2 λεπτά ελαλεν "ατε baby it's time it's time". Εν αξίζει ούτε 1 ευρώ κοπελλια. Ηταν τοσο απεριποιητη που ούτε τα νύχια της εν τα είχε βαμμένα που εν το πιο απλό ασπουμε και ετολμησε να μου πει παίζω πολύ μουτσιο τζιαι εδημιουργηθηκε μου πρόβλημα στο σεξ. Οι πως με άλλες μπορεί να τους τα πιτισω στα 2 λεπτά ασπουμε. Τέλος πάντων όφειλα να ενημερώσω μάγκες.