Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 888
- Πόντοι
- 326
η γκομενα ειναι κομμενη και ραμμενη για να παιζεις σε τσοντες . Ολο το χαρτι θα μαζεψει

Moλις μου χαρισες την πρωινη.....There is no show on earth more attractive than contemplating your beauty Nicolette
![]()
Nicolette SheaIn the bathtub full naked dance super ass super breasts New movie shoot
[twitter] ]
------------
Ἀκολουθοῦν φωτογραφίες τῆς Nicolette Shea στὸ περιθώριο τῶν γυρισμάτων τοῦ ἐπεισοδίου Stepmoms Boobs 3, τὸ ὁποῖο παρουσιάσαμε παραπάνω.
Moλις μου χαρισες την πρωινη.....
την ιδια πρωινη εχουμε ολοι !!!Moλις μου χαρισες την πρωινη.....
Η γκομενα ειναι κομμενη και ραμμενη για να παιζει σε τσοντες και να κάνει βίζιτες. Ολο το χαρτι θα μαζεψει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ἀχόρταγη. Μὲ ἕνα βλέμμα ποὺ λέει: "θἐλω κὶ ἄλλο"..Τον στραγγισε τον τυπο. Σταγονα δεν αφησε η καριολα![]()
![]()
![]()

Ολοι λαστιχο τον εχουμε κανει,αγω φαντασου ακομα πριν ξεκινησει να γυριζει τσοντες η ΠΟΥΤΑΝΑ !!!μαγκες μονο εγω τον εχω κανει λαστιχο με nicolette shea ?
τι μουνος ειναι αυτη ρε
Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει η Shea σαν εμφάνιση, λόγω πλαστικούρας, και φυσικά έχουν κάθε δικαίωμα,
καθώς περί ορέξεως κλπ κλπ. όμως θα πρέπει να αναγνωρίσουμε όλοι την υποδειγματική και συνεπέστατη
δουλειά του νηματοθέτη. Μακάρι και άλλοι να έκαναν τέτοιες ολοκληρωμένες παρουσιάσεις θεμάτων.
Από μένα ένα μεγάλο εύγε στον φίλο Βοργία, για την υπευθυνότητα, την ακρίβεια και τη σοβαρότητα
σε ό,τι καταπιάνεται. Μακάρι και άλλοι να μπορέσουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα!![]()
Εὐχαριστῶ φίλε!Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει η Shea σαν εμφάνιση, λόγω πλαστικούρας, και φυσικά έχουν κάθε δικαίωμα,
καθώς περί ορέξεως κλπ κλπ. όμως θα πρέπει να αναγνωρίσουμε όλοι την υποδειγματική και συνεπέστατη
δουλειά του νηματοθέτη. Μακάρι και άλλοι να έκαναν τέτοιες ολοκληρωμένες παρουσιάσεις θεμάτων.
Από μένα ένα μεγάλο εύγε στον φίλο Βοργία, για την υπευθυνότητα, την ακρίβεια και τη σοβαρότητα
σε ό,τι καταπιάνεται. Μακάρι και άλλοι να μπορέσουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα!![]()

Ἀκριβώς φίλε. Καὶ συνέχεια προκύπτει νέο υλικὸ ἀπὸ τὴν ἀναζήτηση. ;)![]()
Ετσι ειναι. Ολα αυτα θελουν και κοπο και χρονο για να γινουν.
Τὸ ἔχω ἀναφέρει στὸ ἀρχικὸ μήνυμα, ὅπως κὶ ἄλλοι συνάδελφοι ἀργότερα.Στο σαιτ λεει booking. Δουλευει και ως call girl;

Πληρέστατη και υποδειγματική η παρουσίαση της Nikolette Shea από τον Βοργία αποτελεί ίσως το πλέον ολοκληρωμένο νήμα που αναφέρεται σε πορνοστάρ!
Συγχαρητήρια στον νηματοθέτη!

Ευχαριστώ πολύ.Πληρέστατη και υποδειγματική η παρουσίαση της Nikolette Shea από τον Βοργία αποτελεί ίσως το πλέον ολοκληρωμένο νήμα που αναφέρεται σε πορνοστάρ!

Πληρέστατη και υποδειγματική η παρουσίαση της Nikolette Shea από τον Βοργία αποτελεί ίσως το πλέον ολοκληρωμένο νήμα που αναφέρεται σε πορνοστάρ!
Nicolette Shea before and after
![]()