- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 68.685
Κανα κιτρινο καρπουζι θ φερεις ; Θελω ν φλεξαρωΕγω πηγα για αχινους και πατησα εναν..
![]()
Κανα κιτρινο καρπουζι θ φερεις ; Θελω ν φλεξαρωΕγω πηγα για αχινους και πατησα εναν..
![]()
Πηγαμε προχθες..Αφήστε τα σούσι και τις φλωριες πάμε Ηλιούπολη ταβέρνα κερνάει Νικολ![]()
Κοκκινησαν πλεον απο τον ηλιο...Κανα κιτρινο καρπουζι θ φερεις ; Θελω ν φλεξαρω
Εχω ξεχασει το πορτοφολι μουΑφήστε τα σούσι και τις φλωριες πάμε Ηλιούπολη ταβέρνα κερνάει Νικολ![]()
Frittata Risotto ή SpaghettiΘελω ν κανω frutti di mare
LinguineFrittata Risotto ή Spaghetti![]()
εσυ θα γαμηθεις!παω gym για στορυΑφήστε τα σούσι και τις φλωριες πάμε Ηλιούπολη ταβέρνα κερνάει Νικολ![]()

Έχουμε πρόσωπο εκεί, τους τα πας άλλη φοράΕχω ξεχασει το πορτοφολι μου
Είναι και αφροδισιακά τα μύδια, λένε; θα μου πεις, τι ανάγκη έχεις εσύ...Θελω ν κανω frutti di mare
Εγω λεω ν παμε ν φαμε στη καντίνα της μαναραςΈχουμε πρόσωπο εκεί, τους τα πας άλλη φορά
Στείλε φωτό σιξπακ να δείξω σε μιλφακι που δεν μου δίνει κωλοεσυ θα γαμηθεις!παω gym για στορυ![]()
Κατά που πέφτει ωραία μας Κυρία αυτή η καντίνα??Εγω λεω ν παμε ν φαμε στη καντίνα της μαναρας

Λαδαδικα @ΦΑΚΙΡΗΣΚατά που πέφτει ωραία μας Κυρία αυτή η καντίνα??![]()
Ποτε ανοιξε αυτο και μου ξεφυγε?![]()
Παιδια δν ειναι δικό μου ορκίζομαι
@sex volcano , ακούμε τιπςΣτείλε φωτό σιξπακ να δείξω σε μιλφακι που δεν μου δίνει κωλο![]()
Κ μενα η @Alexia9090 μ το είπεΠοτε ανοιξε αυτο και μου ξεφυγε?
![]()
Κοιτα Λαδαδικα εχω αποκλειστικοτητα ΛΑΙΚΟΝ.
Ωραιες πατατες εχει.. ειναι κ περασμαΚοιτα Λαδαδικα εχω αποκλειστικοτητα ΛΑΙΚΟΝ.
![]()
Θεσσαλονίκη: Στο "Λαικόν" θα βρεις μόνο τους καλοφαγάδες — FollowGeorge.gr: Ακολούθησέ με – ταξιδεύουμε με ψυχή.
Την τιμητική της αυτή τη φορά την έχει η Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα τα σουβλάκια της. Όπως και να το κάνουμε, το παραδοσιακό κερδίζει στην καθημερινότητά μας, ιδίως όταν πρόκειται για φαγητό. Προσωπικά, αγαπώ όλες τις κουζίνες, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα καλοψημένο, ζουμερό σουβλάκι στwww.followgeorge.gr
Αν πηγαινεις στο σουβλατζιδικο για τις..πατατες,Ωραιες πατατες εχει.. ειναι κ περασμα