kachaplias
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.066
- Πόντοι
- 4.546
ο Μεσσι φταιειΔε σας βλεπω ζωηρους
ο Μεσσι φταιειΔε σας βλεπω ζωηρους
Είμαστε σε λειτουργία οικονομίας ακόμα… θα ανέβουν οι στροφές...Δε σας βλεπω ζωηρους
Κερασει ποτο, σε μια ταράτσαΕχω ωραιο μπαλκονι κερναω ποτα το βραδυ οταν τελειωσω

. ΤΕχω ωραιο μπαλκονι κερναω ποτα το βραδυ οταν τελειωσω
Καταλαβαίνουμε ότι μετακομισες πρόσφατα καθώς σου πήρε 70 μέρες να ποσταρεις ..Πρόσφατα μετακόμισα Θεσσαλονίκη, έχω να πω ότι η φήμη της Νικόλ έχει φτάσει και εκτός Ελλάδας.
Μπράβο μπράβο
Εβαλε γουαι φαι απο του γειτοναΚαταλαβαίνουμε ότι μετακομισες πρόσφατα καθώς σου πήρε 70 μέρες να ποσταρεις ..
Δεν είχες ίντερνετ.
Άσε τη Νικόλ κι ας μιλήσουμε σοβαρά.
Τι σύνδεση έβαλες αδερφέ?
Μετακόμισες δεν μετακόμισες με ένα μήνυμα δεν σε βλέπω να γαμάς.Πρόσφατα μετακόμισα Θεσσαλονίκη, έχω να πω ότι η φήμη της Νικόλ έχει φτάσει και εκτός Ελλάδας.
Μπράβο μπράβο
Για ποιες περιοχές αναφέρεσαι και ποιες χώρες;Πρόσφατα μετακόμισα Θεσσαλονίκη, έχω να πω ότι η φήμη της Νικόλ έχει φτάσει και εκτός Ελλάδας.
Μπράβο μπράβο
το αξιζει man.Πρόσφατα μετακόμισα Θεσσαλονίκη, έχω να πω ότι η φήμη της Νικόλ έχει φτάσει και εκτός Ελλάδας.
Μπράβο μπράβο
Κρατάω το "τομάτα"...![]()
Καλησπέρα αντισώματα

Πες τα μαναρα μουΤο ξερα οτι ειστε ξενερωτοι
Τι εννοείς συνάδελφο;Εχω διακοψει το προγραμμα μου διοτι περιμενω κατι κερασια απο συναδελφο .. τα νεα σας;
Εχω διακοψει το προγραμμα μου διοτι περιμενω κατι κερασια απο συναδελφο .. τα νεα σας;
Τοματα...ελεος![]()
Καλησπέρα αντισώματα

Θα λέει και μαϊδανό αυτή...Τοματα...ελεος![]()
Οταν λες συναδελφο; Ζιγκολο ;Εχω διακοψει το προγραμμα μου διοτι περιμενω κατι κερασια απο συναδελφο .. τα νεα σας;
εχουμε μα'ι'δανο,τον @XaramofaisΘα λέει και μαϊδανό αυτή...