Milanisti
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2026
- Κριτικές
- 39
- Like
- 7.666
- Πόντοι
- 6.236
Φάε τη γλώσσα σου. Μόνο μέτρα για την κάσα δεν του πήρες του ανθρώπου... Ακόμη τζόβενο είναι...88 χρονών ειναι τι θες ν μας μεινει στον τόπο!
Φάε τη γλώσσα σου. Μόνο μέτρα για την κάσα δεν του πήρες του ανθρώπου... Ακόμη τζόβενο είναι...88 χρονών ειναι τι θες ν μας μεινει στον τόπο!
Θα δώσω εγώ τα μέτρα για να μην παιδεύεται η γυναίκα ...Φάε τη γλώσσα σου. Μόνο μέτρα για την κάσα δεν του πήρες του ανθρώπου... Ακόμη τζόβενο είναι...
88 χρονών ειναι τι θες ν μας μεινει στον τόπο!
Δε βλέπω λόγο ανησυχίας......εξάλλου οι πιο πολλοί φαλακροί θα είμαστε εκεί......Seriously now?
Με δυσφημείτε, κύριε, παρά το ότι γνωριζετε το ποσο σεβομαι και ακολουθω τις κριτικές σας.
Είμαι Μαθουσάλας...
Μόνο εγώ, δηλαδή, το υπέργηρο πτώμα θα έχει μαλλιά;;;Δε βλέπω λόγο ανησυχίας......εξάλλου οι πιο πολλοί φαλακροί θα είμαστε εκεί......
![]()
Θα φερω εγω τη βολταρενΔε βλέπω λόγο ανησυχίας......εξάλλου οι πιο πολλοί φαλακροί θα είμαστε εκεί......
![]()
Σε τι χρειάζεται η Voltaren, κυρία;Θα φερω εγω τη βολταρεν
Και τα norgesic μην ξεχάσεις...Θα φερω εγω τη βολταρεν
Αυτά θέλουν συνταγογράφηση όμως, κύριε .,.Και τα norgesic μην ξεχάσεις...
Όλοι θα έχουν μαλλιά.....απλά οι περισότεροι όχι στο κεφάλι τους.....Μόνο εγώ, δηλαδή, το υπέργηρο πτώμα θα έχει μαλλιά;;;
Όχι απλά για φίλημα αλλά για πολύ γλείψιμο είναι![]()
Haters.. kiss my ass
Θα βγάλουμε e-συνταγή ειδικά για το νήμα, να είμαστε όλοι καλυμμένοι...Αυτά θέλουν συνταγογράφηση όμως, κύριε .,.
δεν θελουνΑυτά θέλουν συνταγογράφηση όμως, κύριε .,.

Δεν ξέρω αν με καβλωνει περισσότερο οι τρύπες της Νικόλ ή οι μπουταρες της ρε γαμωτοΌχι απλά για φίλημα αλλά για πολύ γλείψιμο είναι
Σιγά μην θυμίζω και ΠανταζήΘυμίζεις..παπαζη!
Σ' αυτό θα συμφωνήσω. Μάλλον είναι κλώνος.Θυμίζεις..παπαζη!
...νιατο, θα τον μαζευεις απο τα φλιμπερακια και απο τις κοντρες με τα παπακια88 χρονών ειναι τι θες ν μας μεινει στον τόπο!
Και σεις με δυσφημείτε, κύριε....νιατο, θα τον μαζευεις απο τα φλιμπερακια και απο τις κοντρες με τα παπακια![]()
Συνεχίστε όμως έτσι και θα πέσει Pinball wizard (Elton John) και μετά θα φωνασκειτε για το ότι ανεβάζω τραγούδια κλπ κλπ....νιατο, θα τον μαζευεις απο τα φλιμπερακια και απο τις κοντρες με τα παπακια![]()
Λυσσαξατε για να συνευρεθω μαζί της επί πληρωμή.
Μου έχουν στείλει και π.μ.
Θα σας απογοητεύσω αλλά όχι...
Δεν θα πάω μαζί της επί πληρωμή.
Τους λόγους, εάν βεβαίως την ενδιαφέρουν ... που δε νομίζω, θα τους εξηγήσω στην ίδια και μόνο σ' αυτή.
Παληκαρακι είναι ο Τζόκερ μπροστά μου. Υπόψη ότι πήρε Όσκαρ για την ερμηνεία του αυτή.