The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.187
- Πόντοι
- 40.655
![]()
Haters.. kiss my ass
Εγώ που δεν ανήκω σε αυτούς, επιτρέπεται να τον τιμήσω;
![]()
Haters.. kiss my ass
Δεν έχασες ούτε δευτερόλεπτο να δηλώσεις συμμετοχή... Άγιε κωλάκια...Εγώ που δεν ανήκω σε αυτούς, επιτρέπεται να τον τιμήσω;

Δεν έχασες ούτε δευτερόλεπτο να δηλώσεις συμμετοχή... Άγιε κωλάκια...![]()

Ατυχησατε, κύριε.Έγω βάλει κωλοραντάρ. Όποτε και όπου εμφανισθεί όμορφος γυναικείος κώλος, βαράνε οι σειρήνες.![]()
Το καλοκαίρι μην πας παραλία... θα βαράει συναγερμό κάθε δέκα δευτερόλεπτα το κωλοραντάρ...Έγω βάλει κωλοραντάρ. Όποτε και όπου εμφανισθεί όμορφος γυναικείος κώλος, βαράνε οι σειρήνες.![]()

Ατυχησατε, κύριε.
Εγώ ζω στην ίδια πόλη μαζί της...
Φευ εις τα 500 χλμ.

Το καλοκαίρι μην πας παραλία... θα βαράει συναγερμό κάθε δέκα δευτερόλεπτα το κωλοραντάρ...![]()

Εννοείται, κύριε!Ίσως και να ευτυχίσω σε κάποιο ταξίδι μου ή ταξίδι της. Ποτέ δεν ξέρεις.![]()
Και η κα. Νικόλ είναι champ και είναι υπέροχα όμορφη!!!
Έχω πεθάνει στο γέλιο...(Και μη βγεί κανείς και γράψει να το βάλω στον πάτο μου, γιατί θα γίνουμε από δυο χωριά).
Και με την κα. Νικολ μαζί.Έχω πεθάνει στο γέλιο...
Παρόλα αυτά εμείς γνωριζόμαστε και αν έρθετε Θεσσαλονίκη θα βγούμε μαζί για ποτό.. ποτά... πολλά ποτά...
Αντε ν φυγω γ ασια συντομα μου ελειψε
Καλά κάνεις και το έχεις στη δόνηση γιατί αν το βάλεις με ήχο θα νομίζουν όλοι ότι χτυπάει συναγερμός...Σε παραλίες και πισίνες, το έχω στη δόνηση.
(Και μη βγεί κανείς και γράψει να το βάλω στον πάτο μου, γιατί θα γίνουμε από δυο χωριά).

Αντε ν φυγω γ ασια συντομα μου ελειψε