το κογιοτ
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2019
- Like
- 641
- Πόντοι
- 81
Κάτσε ρε μαν να γίνει λίγο μαδομούνι!Ηρεμα ρε κωλομπαραδες
Απο την εποχή Αρίστου έχουμε να δούμε!
Πήξαμε στο "θα γαμηθείτε"!
Κάτσε ρε μαν να γίνει λίγο μαδομούνι!Ηρεμα ρε κωλομπαραδες
Σιγα τα μυστικά του κρατους ρε παστελιε, παλι απειλεις κοσμο με σκρινσοτ;@Nicole πολύ χαίρομαι που δείχνεις μύνηματα από άτομα που μιλάτε!!! Θέλεις να πεις και τα δικά μας???
Απο χθες βαράω υπερωρίεςΚάτσε ρε μαν να γίνει λίγο μαδομούνι!
Απο την εποχή Αρίστου έχουμε να δούμε!
Πήξαμε στο "θα γαμηθείτε"!
καλο ε; χαχα!Αυτός είμαι εγώ ρε κωλομπαρά...![]()
Θέλει προσπάθεια.Σιγα τα μυστικά του κρατους ρε παστελιε, παλι απειλεις κοσμο με σκρινσοτ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απο χθες βαράω υπερωρίες
Νι με έχεις μαρτυραΑυτός είμαι εγώ ρε κωλομπαρά...![]()

εξαρτάται...Ειναι νωρις ν βαλω σκουπα;;
οχι κυρια Μαναρα! να βαλετε!Ειναι νωρις ν βαλω σκουπα;;
Τσίμπα έναν θυμό, μήπως με ξανασυμπαθήσειςΕσύ να σταματήσεις να μου πατάς ‘’χαχα’’ γιατί δεν σε συμπαθώ πια!!!

Υπνο απο τις 8 το απογευμα σμρ , κ μετα το ματς παμε γ μπουγατσα
Μπουγατσα με τυρι ,κιμα,σπανακι,κρεμα,κιτρινο τυρι,η σκετη;Υπνο απο τις 8 το απογευμα σμρ , κ μετα το ματς παμε γ μπουγατσα
Κάνεις και υπηρεσίες αφύπνισης μανάρα μου;;Υπνο απο τις 8 το απογευμα σμρ , κ μετα το ματς παμε γ μπουγατσα
Έλα λέγε από ποιο δέντρο έπεσες και φυτρωσες???εγω ειμαι ο κανενας,αλλα εσυ πρεπει να εισαι μεγαλο βλημμα!
Τα παντα για το μεροκαματοΚάνεις και υπηρεσίες αφύπνισης μανάρα μου;;![]()
Δεν έχετε ρομποτική ωραία μου Κυρία??Ειναι νωρις ν βαλω σκουπα;;

Σας έχω πει, κυρία, ότι μόνο στους Παπούληδες θα βρείτε χαίρι αλλά σεις επιμένετε να ασχολείστε με τη Πλέμπα ...Τσίμπα έναν θυμό, μήπως με ξανασυμπαθήσεις![]()
Απειλώ κόσμο??? Χαχαχαχα... Απλά σε ρωτάω να μου αποδείξεις αυτά που λες... Μπορείς??? Γιατί εγώ μπορώ να σου αποδείξω αυτά που λέω... Και εύκολα μάλιστα...Σιγα τα μυστικά του κρατους ρε παστελιε, παλι απειλεις κοσμο με σκρινσοτ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απο χθες βαράω υπερωρίες