Zhukov
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.184
- Πόντοι
- 446
μπορω να σου γραψω ενα σπιτι στο Πευκοχωρι που εχω και κατι οικοπεδα στο Λαυριο ως προγαμιαιο δωρο!Λυπαμαι, θελω εναν πολυ μεγαλυτερο ωριμο αντρα, βαρεθηκα τα τεκνά
μπορω να σου γραψω ενα σπιτι στο Πευκοχωρι που εχω και κατι οικοπεδα στο Λαυριο ως προγαμιαιο δωρο!Λυπαμαι, θελω εναν πολυ μεγαλυτερο ωριμο αντρα, βαρεθηκα τα τεκνά
Μην στεναχωρείστε, κύριε.Δε θα ξανα γραψω αμα ειναι να λετε τετοια!
Καλημέρα Nicole θα μπορούσες να εξηγήσεις από που πήρες τις πληροφορίες εχθές??? Είπες βαριές κουβέντες!!!Λυπαμαι, θελω εναν πολυ μεγαλυτερο ωριμο αντρα, βαρεθηκα τα τεκνά
Ελα ρε φιλε ,δεν βλεπεις οτι το ριξαμε στο χαβαλε! ελεος δηλαδηΚαλημέρα Nicole θα μπορούσες να εξηγήσεις από που πήρες τις πληροφορίες εχθές??? Είπες βαριές κουβέντες!!!
Τι σχέση έχει αν τον έχεις δει τον άλλον από κοντά ή όχι; Εσυ, ο πολυζωης, ο bossy και ο τρελοσαγορινα, έχετε τα ίδια μυαλά και τα ίδια κολλήματα και γι αυτό κάνετε ‘’παρέα’’ εδώ μέσα και υποστηρίζει ο ένας τον άλλον, αυτό λέμε!!! Το ότι σαν άτομο δεν είσαι αληθινός, το ξέρουμε και μπορεί εδώ να τους δείχνεις ότι τους συμπαθείς και με τον Πάνο που λες να τους βρίζεις, εμείς δεν το ξέρουμε αυτό!!!Οκ... Αν σε πληροφορήσω ότι εγω το μόνο άτομο που ξέρω από κοντά και είμαστε φίλοι είναι ο panos78 θα με πιστέψεις??? Επίσης πως θα σου φαίνεται όταν κάποιοι από τους φίλους σου μπλέκουν και κατηγορούν πάντα αλλά άτομα στην κουβεντα.,και μάλιστα από το πουθενά??? Και άλλο ένα... Κάποια παιδιά από την παρέα σου σου έχουν πει τι έχουμε συζητήσει σε πμ??? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Λυπαμαι , εχω χασει τα καρτιε γυαλια μου στη θαλασσα κ τα ψαχνω.. ειμαι ΠΟΛΥ απασχολημένη οπως καταλαβαίνειςΚαλημέρα Nicole θα μπορούσες να εξηγήσεις από που πήρες τις πληροφορίες εχθές??? Είπες βαριές κουβέντες!!!
ΟυυυυιιιιιιΛυπαμαι , εχω χασει τα καρτιε γυαλια μου στη θαλασσα κ τα ψαχνω.. ειμαι ΠΟΛΥ απασχολημένη οπως καταλαβαίνεις

Καλησπερα σαςΟυυυυιιιιιι![]()
Είσαι και εσύ στο παρεάκι??Καλησπερα σας
οχι αλλα ελπιζω να μπω καποια στιγμη!!χαχα!Είσαι και εσύ στο παρεάκι??![]()
ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕΉμουν ξεκάθαρος σε αυτό που είπα ότι πολλοί από το συγκεκριμένο παρεακι μπαίνουν τουρλουμπουκι στα νήματα και μετά κάνουν τους δασκάλους... Εσυ προφανώς αποφεύγεις να μου απαντήσεις... Όπως πριν λίγο καιρό 2 φίλοι σου πήγαν να μου χρεώσουν κάτι άσχετο και μόλις τους είπα να μιλήσουν με ονόματα το γύρισαν στο καλαματιανό.... Έχεις μια απάντηση σε αυτά που σου έγραψα πριν????
Eχει 100 ευρα είσοδοοχι αλλα ελπιζω να μπω καποια στιγμη!!χαχα!

ποσα 100ευρα δηλαδης;Eχει 100 ευρα είσοδο![]()
ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΣΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ
ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΝΗΜΑ...ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΜΥΚΟΝΟ...
ΚΕΡΝΑΩ ΠΟΤΑΡΕΣ ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟ,οσοι πιστοι προσελθετε!ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΣ
θα γαμηθουνΕπιβεβαιώνω ότι έχουμε γνωριστεί από κοντά...
Απλά δεν θέλω να τους ξαναδώ, είναι μνπνα κ ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΝΕ!!!
![]()

Να αφήσουμε στην θέση του πελαργού τον παπατζηΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΣ

Είπες ότι εχθές είχες γενέθλια εσύ??θα γαμηθουν![]()

Έλα να σε γνωρίσω εγώ από κοντά. Μνπνο είμαι αλλά κερνάω.είναι μνπνα κ ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΝΕ!!!
![]()