sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.692
- Πόντοι
- 48.917
Δεν ξερω ρε που μένει..Πηγαινε στη φοιτιτική λεσχη κ ψαξε
Έχω ξενερώσει...κ δεν ξερω κανένα κοινό γνωστό
Τσπ θα κανονίσω μια Βουλγάρα Καβατζα
Δεν ξερω ρε που μένει..Πηγαινε στη φοιτιτική λεσχη κ ψαξε
Καλή η Βουλγάρα; Αν δεν είναι καλή, μη σπαμαρεις το νήμα της μαναραςΔεν ξερω ρε που μένει..
Έχω ξενερώσει...κ δεν ξερω κανένα κοινό γνωστό
Τσπ θα κανονίσω μια Βουλγάρα Καβατζα![]()
Κατσε να ρωτησω μπουχο,ενα λεπτοΔεν εχει κ καμια πορεία η ΚΝΕ
Μπα πλεον ερωτευμένος είναιΚατσε να ρωτησω μπουχο,ενα λεπτο
ΝαιΜπα πλεον ερωτευμένος είναι![]()
Οι Βουλγάρες και οι Αλβανίδες είναι τοπ στο κρεβάτι!!!…αν βλέπονται βέβαια!!!…Καλή η Βουλγάρα; Αν δεν είναι καλή, μη σπαμαρεις το νήμα της μαναρας
Μετα τη νικολ το χάοςΟι Βουλγάρες και οι Αλβανίδες είναι τοπ στο κρεβάτι!!!…αν βλέπονται βέβαια!!!…
Ναι ναι ναιΜετα τη νικολ το χάος![]()
Οι ύβρεις που εξαπολύεις θα έχουν συνέπειες με το να μη σου σηκώνεται για κάνα μήνα.Γαμιεται ο Διας
Έχει κολλήσει το messenger κ δεν μπορώ να κανονίσω με το νέο αμόρε φοιτητονι για έξοδο κ δεν εχω το κινητό της...
Ζουκεμπεργκ γαμιεσαι![]()
Την Πεμπτη 11/6 θα εχω χωρο στο κεντρο .. μεχρι τοτε οσοι εχετε περασει τεστ κοπώσεως, καρδιογράφημα και είστε σκληροπυρηνικοί λογω ζεστης ερχεστε καστρα ν καψουμε θερμίδες.
καλημερα νικολ μου θα μπορουσαμε να κανονισου ραντεβουδακι οποτε μπορεις οποτε εχεις κενο θα χαρω πολυ να σε γνωρισω εισαι θρυλοςΤην Πεμπτη 11/6 θα εχω χωρο στο κεντρο .. μεχρι τοτε οσοι εχετε περασει τεστ κοπώσεως, καρδιογράφημα και είστε σκληροπυρηνικοί λογω ζεστης ερχεστε καστρα ν καψουμε θερμίδες.
Σιγά βρε σαλιαμαλιακαλημερα νικολ μου θα μπορουσαμε να κανονισου ραντεβουδακι οποτε μπορεις οποτε εχεις κενο θα χαρω πολυ να σε γνωρισω εισαι θρυλος![]()
Τηλέφωνο επικοινωνίας έχεις;καλημερα νικολ μου θα μπορουσαμε να κανονισου ραντεβουδακι οποτε μπορεις οποτε εχεις κενο θα χαρω πολυ να σε γνωρισω εισαι θρυλος![]()
Του εδωσα μόλις επειδη με ειπε θρύλο κ ελπιζω ν μην εννοει τον ολυμπιακόΤηλέφωνο επικοινωνίας έχεις;
Σε λιγο για κλείσιμο ραντεβού με τη νικολ και μεσω gov.grκαλημερα νικολ μου θα μπορουσαμε να κανονισου ραντεβουδακι οποτε μπορεις οποτε εχεις κενο θα χαρω πολυ να σε γνωρισω εισαι θρυλος![]()
Φερε την ουκρανη γ γραμματειαΣε λιγο για κλείσιμο ραντεβού με τη νικολ και μεσω gov.gr![]()
'Γραμματειακή υποστήριξη κ θα την πληρώνω σε είδοςΦερε την ουκρανη γ γραμματεια

'Γραμματειακή υποστήριξη κ θα την πληρώνω σε είδος![]()