sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.636
- Πόντοι
- 48.917
Πιο εύκολες?'KOREA POWER
Εντάξει οι ιαπωνικές μας μισούνε εμάς τους gaijin
Πιο εύκολες?'KOREA POWER
Δε μ ρωτησες γ πιο ευκολες.. ειπες πιο σεξυ.. οι κορεατισσες ειναι γυναικαρες, οι ιαπωνεζες οχι .. οι κορεατισσες δυσκολες οι ιαπωνεζες πιο ευκολες .. γνκ οι ιαπωνες ειναι ρατσιστές αλλα μ ελληνες οχι τοσοΠιο εύκολες?'
Εντάξει οι ιαπωνικές μας μισούνε εμάς τους gaijin
Κ.οι ταιβανεζες ?Δε μ ρωτησες γ πιο ευκολες.. ειπες πιο σεξυ.. οι κορεατισσες ειναι γυναικαρες, οι ιαπωνεζες οχι .. οι κορεατισσες δυσκολες οι ιαπωνεζες πιο ευκολες .. γνκ οι ιαπωνες ειναι ρατσιστές αλλα μ ελληνες οχι τοσο
Δεν εχω παει δε ξερωΚ.οι ταιβανεζες ?
Δεν είχα ποτέ επαφή με ταινανεζα ούτε του χώρου πυτε φιλικά ουτε γκομενικα
Για 6 μήνες που χρειάστηκε πριν χρόνια να μείνω εκεί πραγματικά μου έδωσαν την εντύπωση ότι είναι των άκρων. 2 γρήγορα παράδειγματα ας πούμε είχα γείτονες στο διπλανό διαμέρισμα που όταν τύχαινε να με βλέπουν και τους χαιρέταγα κλείνανε την πόρτα τους και είχα και αγνώστους που επειδή με είδαν 2 φορές να περιμένω σε στάση toei λεωφορείου που είχε καταργηθεί να ζητούν από τον οδηγό να σταματήσει να με πάρουν και μετά την επανενεργοποίησαν μόνο για εμένα. Τέτοια κι άλλα.Δε μ ρωτησες γ πιο ευκολες.. ειπες πιο σεξυ.. οι κορεατισσες ειναι γυναικαρες, οι ιαπωνεζες οχι .. οι κορεατισσες δυσκολες οι ιαπωνεζες πιο ευκολες .. γνκ οι ιαπωνες ειναι ρατσιστές αλλα μ ελληνες οχι τοσο
ΧάνειςΚ.οι ταιβανεζες ?
Δεν είχα ποτέ επαφή με ταινανεζα ούτε του χώρου πυτε φιλικά ουτε γκομενικα
Χάνεις
Εντάξει Κινέζες , ταιβανεζες ένα και το αυτώ.Παντως στη κινα εχει κατι θεομουνα
Εκεί πρέπει να πάω!Παντως στη κινα εχει κατι θεομουνα
Δε μ ρωτησες γ πιο ευκολες.. ειπες πιο σεξυ.. οι κορεατισσες ειναι γυναικαρες, οι ιαπωνεζες οχι .. οι κορεατισσες δυσκολες οι ιαπωνεζες πιο ευκολες .. γνκ οι ιαπωνες ειναι ρατσιστές αλλα μ ελληνες οχι τοσο
Παντως στη κινα εχει κατι θεομουνα
Το κάνω εικόνα ήδη....Δε φοραω ρουχα στο μπαλκονι ειμαι μ το βρακι
....τι εννοεις, δεν ειναι σεξυ τα περιποιημενα με αλατονερο Ιμαλαϊων πλαϊνα?!?!?
Ξέχασες το Europa leagueΤελικα η νικολ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ; Ειναι τσαμπιονς λιγκ; Η κονφερανς;
Τον tagαρα γιατί θα ήθελα το σχόλιο του σχετικά με την ερώτηση του βολκάνου....τι εννοεις, δεν ειναι σεξυ τα περιποιημενα με αλατονερο Ιμαλαϊων πλαϊνα?!?!?![]()

Που είσι τώρα δα…;
ΑνοίγεσαιΜετά απο εμένα ποιον θεωρείς πιο σεξυ μέλος του σαητ?![]()
Ρε συ μυστη…από που σκατα βρήκαν τα Ιμαλάια αλάτι…μπορεί να με εξηγήσει κανείς ;....τι εννοεις, δεν ειναι σεξυ τα περιποιημενα με αλατονερο Ιμαλαϊων πλαϊνα?!?!?![]()