ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.227
- Πόντοι
- 3.506
Μυστη μου μιλάμε για την champion έχει δουλίτσα το κορίτσι. Το καλό το πράγμα αργεί να γίνει.εχω στειλει απο χθες αλλα δυστυχως δεν εχω δει μηνυμα ακομη..Ισως λειπει..
Μυστη μου μιλάμε για την champion έχει δουλίτσα το κορίτσι. Το καλό το πράγμα αργεί να γίνει.εχω στειλει απο χθες αλλα δυστυχως δεν εχω δει μηνυμα ακομη..Ισως λειπει..
Πολυ σωστος.Μυστη μου μιλάμε για την champion έχει δουλίτσα το κορίτσι. Το καλό το πράγμα αργεί να γίνει.
Μήπως είναι στο δρόμο για Κορέα;εχω στειλει απο χθες αλλα δυστυχως δεν εχω δει μηνυμα ακομη..Ισως λειπει..
Υπομονή θέλει και όταν κλείνουμε ραντεβού από αγγελία και πάμε και αντικρίζουμε φόλα, και αντί να φύγουμε καθόμαστεΗ υπομονή είναι αρετή. Λογικά μέσα στη μέρα

Έχεις δοκιμάσει είναι καλή;Μυστη μου μιλάμε για την champion έχει δουλίτσα το κορίτσι. Το καλό το πράγμα αργεί να γίνει.
Εδώ οτι βλέπεις αυτό παίρνειςΥπομονή θέλει και όταν κλείνουμε ραντεβού από αγγελία και πάμε και αντικρίζουμε φόλα, και αντί να φύγουμε καθόμαστε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχεις δοκιμάσει είναι καλή;
Θα κάνω υπομονή τότε, λογικά αξίζει περίπτωση, ελπίζω πάντως να μην κοροϊδεύει αυτούς που έχουνε μικρά πουλιά….Εδώ οτι βλέπεις αυτό παίρνεις
Στο δεύτερο ερώτημα όσο πατάει η γάτα
Αλλη θελει η καρδια του.Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχεις δοκιμάσει είναι καλή;

Ωππππ !Αλλη θελει η καρδια του.![]()
Στο σαι δεν υπάρχουν τέτοιοι.Θα κάνω υπομονή τότε, λογικά αξίζει περίπτωση, ελπίζω πάντως να μην κοροϊδεύει αυτούς που έχουνε μικρά πουλιά….
Έχω καρδιά αγκινάραΑλλη θελει η καρδια του.![]()
ΝαιΈχω καρδιά αγκιλάρα

Έχει μεζούρα πάντωςΘα κάνω υπομονή τότε, λογικά αξίζει περίπτωση, ελπίζω πάντως να μην κοροϊδεύει αυτούς που έχουνε μικρά πουλιά….

Ελπίζω να κλέβει λίγο η μεζούραΈχει μεζούρα πάντως![]()

Έχεις μπερδέψει τα νήματα
να την στείλουμε στον Xiao να τον βάλε κάτω τον κινέζο να ρίξει 50 μύρια στην ομάδα φέτοςΜυστη μου μιλάμε για την champion έχει δουλίτσα το κορίτσι. Το καλό το πράγμα αργεί να γίνει.
Τον βλέπω να τρώει όλα τα λεφτά του στην Νικόλ και εμείς θα πάρουμε ένα ριπαπανα την στείλουμε στον Xiao να τον βάλε κάτω τον κινέζο να ρίξει 50 μύρια στην ομάδα φέτος![]()
θα τον μουρλάνει τον πιτσιρικά τον κινέζοκέφαλο!!!!!!!!Τον βλέπω να τρώει όλα τα λεφτά του στην Νικόλ και εμείς θα πάρουμε ένα ριπαπα

Οι κινεζοκεφαλοι δεν ξέρουν να πηδάνε, ξέρουν όμως να γλύφουν καλά.θα τον μουρλάνει τον πιτσιρικά τον κινέζοκέφαλο!!!!!!!!![]()