erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 8.037
- Πόντοι
- 1.336
Όχι ρε πούστη μου. Έγινες και Κοκκινομάλλα? Πόση ζημιά θα μου κάνεις ακόμα ρε ΑΚΑΡΔΗ???
Όχι ρε πούστη μου. Έγινες και Κοκκινομάλλα? Πόση ζημιά θα μου κάνεις ακόμα ρε ΑΚΑΡΔΗ???
![]()
Πώ ρε πούστη μεσημεριάτικα![]()
Πολύ καύλα συνδυασμός όλα κόκκινα και στριγκακι και μαλλί σου πηγαίνει φουλ!!
Από βόρεια προάστια Ίντσεον αδερφέΕίσαι από Κορέα;

Κέντρο καράκεντροΕίσαι από Κορέα;
Ναι. Και όποιος πούστης πει όχι, να μην του ξανά σηκωθεί!

Πολύ καύλα συνδυασμός όλα κόκκινα και στριγκακι και μαλλί σου πηγαίνει φουλ!!
Έπρεπε να γράφατε: «γαμησε με αν κάνω λάθος, αλλά το στριγκακι σου και τα μαλλιά σου κόκκινα δεν είναι;»…εγώ και τα δύο ροζ τα βλέπω ρε μάγκες… @erethis72 μάλλον θες πολύ την κούπα και τα βλέπεις όλα κόκκινα νομίζωΌχι ρε πούστη μου. Έγινες και Κοκκινομάλλα? Πόση ζημιά θα μου κάνεις ακόμα ρε ΑΚΑΡΔΗ???

Θα googlαρεις χρυσό οδηγό Κορέας. Μη ξεχάσεις μπροστά +82Καλησπερα
Τηλέφωνο για επικοινωνία πως βρίσκουμε για ραντεβού;
Εσένα που σε βολεύει;Το ραντεβού γίνεται στην Κορέα ή εδώ;
Ξεκάθαρα Κορεα !!!Εσένα που σε βολεύει;
Είναι αυτή που βγάζει με το όνομα Νικολ Όρινγκ ;Θα googlαρεις χρυσό οδηγό Κορέας. Μη ξεχάσεις μπροστά +82
Τέλεια , έκλεισε. Για τις λεπτομέρειες θα συνεννοηθείς με την κοπελάρα μας όταν δεί το μήνυμα.Ξεκάθαρα Κορεα !!!
ΑκριβώςΕίναι αυτή που βγάζει με το όνομα Νικολ Όρινγκ ;
Ευχαριστώ περιμένω, μπαίνει συχνά θα το δει;Τέλεια , έκλεισε. Για τις λεπτομέρειες θα συνεννοηθείς με την κοπελάρα μας όταν δεί το μήνυμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακριβώς
Η υπομονή είναι αρετή. Λογικά μέσα στη μέραΕυχαριστώ περιμένω, μπαίνει συχνά θα το δει;
εχω στειλει απο χθες αλλα δυστυχως δεν εχω δει μηνυμα ακομη..Ισως λειπει..Η υπομονή είναι αρετή. Λογικά μέσα στη μέρα