james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 45.810
- Πόντοι
- 14.095
Είχαμε κανενα κωλο για να μελετήσω....

Διαβάζεις τπτ απο αυτά που γράφονται εδώ κ 2 σελίδες?
Είχαμε κανενα κωλο για να μελετήσω....

Έχετε όλη τη θετική ενέργεια μας κ τις καλύτερες ευχές μας νικολ μουΘα ερθω παιδια , ο ξαδερφος μου εχει καρκίνο στον οισοφαγο , στο Αττικον θα ξεκινησει χημειοθεραπεια κ ακτινοβολία γ 1,5 μηνα σχεδον κ μετά χειρουργείο μεθ 3 μερες κ καποιες ημερες γυρω στις 15 ημερες θ ειναι ακομα νοσοκομείο.. ουσιαστικα θ ειμαι αρκετα κατω , απλα γ το θεμα ραντεβού κ δλειας θ γινονται μονο οταν υπαρχει ψυχολογια. Συγνωμη αν βαρυνα το κλίμα , ομως παντα μιλουσα ανοιχτα εδω μεσα κ αυτο τον καιρο μου συμβαινει αυτο .. κ θελω ολες τις ευχες σας γτι ειναι δυσκολο κυριως γ οποιον το εχει , κανονικός γολγοθάς..ομως συνεχιζουμε.. λενε η ανθρωπινη καρδια βρισκει τροπο ν αντεχει .. κ σε πολλους π αντιμετωπίζουν το ιδιο πρόβλημα Εδω ειμαστε, πριν το ανακοινώσω εχω ηδη ρωτησει ατομα πελατες γ αιμα κ μ εχουν καλυψει , αυτο ειναι μόνο τιμή γ τον χώρο π μας φιλοξενεί, το οτι τοσα πολλα άτομα κ μερικοι π δ γνωριζόμαστε τοσο καλα αλλα αλληλεπιδρούμε μεταξυ μας, ολοι ομως ειναι πρόθυμοι ν βοηθήσουν .. σας ευχαριστώ γτι ετσι πρεπει ν ειναι μια κοινοτητα.. ενωμενη
Βάζω τον μπάτλερ μου να διαβαζει για μένα
Διαβάζεις τπτ απο αυτά που γράφονται εδώ κ 2 σελίδες?
Ο Θεός μαζί σας εύχομαι ότι καλύτερο να μπορέσει ο άνθρωπος να γίνει καλά.Θα ερθω παιδια , ο ξαδερφος μου εχει καρκίνο στον οισοφαγο , στο Αττικον θα ξεκινησει χημειοθεραπεια κ ακτινοβολία γ 1,5 μηνα σχεδον κ μετά χειρουργείο μεθ 3 μερες κ καποιες ημερες γυρω στις 15 ημερες θ ειναι ακομα νοσοκομείο.. ουσιαστικα θ ειμαι αρκετα κατω , απλα γ το θεμα ραντεβού κ δλειας θ γινονται μονο οταν υπαρχει ψυχολογια. Συγνωμη αν βαρυνα το κλίμα , ομως παντα μιλουσα ανοιχτα εδω μεσα κ αυτο τον καιρο μου συμβαινει αυτο .. κ θελω ολες τις ευχες σας γτι ειναι δυσκολο κυριως γ οποιον το εχει , κανονικός γολγοθάς..ομως συνεχιζουμε.. λενε η ανθρωπινη καρδια βρισκει τροπο ν αντεχει .. κ σε πολλους π αντιμετωπίζουν το ιδιο πρόβλημα Εδω ειμαστε, πριν το ανακοινώσω εχω ηδη ρωτησει ατομα πελατες γ αιμα κ μ εχουν καλυψει , αυτο ειναι μόνο τιμή γ τον χώρο π μας φιλοξενεί, το οτι τοσα πολλα άτομα κ μερικοι π δ γνωριζόμαστε τοσο καλα αλλα αλληλεπιδρούμε μεταξυ μας, ολοι ομως ειναι πρόθυμοι ν βοηθήσουν .. σας ευχαριστώ γτι ετσι πρεπει ν ειναι μια κοινοτητα.. ενωμενη
Κοριτσάρα περαστικά θα είναιΘα ερθω παιδια , ο ξαδερφος μου εχει καρκίνο στον οισοφαγο , στο Αττικον θα ξεκινησει χημειοθεραπεια κ ακτινοβολία γ 1,5 μηνα σχεδον κ μετά χειρουργείο μεθ 3 μερες κ καποιες ημερες γυρω στις 15 ημερες θ ειναι ακομα νοσοκομείο.. ουσιαστικα θ ειμαι αρκετα κατω , απλα γ το θεμα ραντεβού κ δλειας θ γινονται μονο οταν υπαρχει ψυχολογια. Συγνωμη αν βαρυνα το κλίμα , ομως παντα μιλουσα ανοιχτα εδω μεσα κ αυτο τον καιρο μου συμβαινει αυτο .. κ θελω ολες τις ευχες σας γτι ειναι δυσκολο κυριως γ οποιον το εχει , κανονικός γολγοθάς..ομως συνεχιζουμε.. λενε η ανθρωπινη καρδια βρισκει τροπο ν αντεχει .. κ σε πολλους π αντιμετωπίζουν το ιδιο πρόβλημα Εδω ειμαστε, πριν το ανακοινώσω εχω ηδη ρωτησει ατομα πελατες γ αιμα κ μ εχουν καλυψει , αυτο ειναι μόνο τιμή γ τον χώρο π μας φιλοξενεί, το οτι τοσα πολλα άτομα κ μερικοι π δ γνωριζόμαστε τοσο καλα αλλα αλληλεπιδρούμε μεταξυ μας, ολοι ομως ειναι πρόθυμοι ν βοηθήσουν .. σας ευχαριστώ γτι ετσι πρεπει ν ειναι μια κοινοτητα.. ενωμενη
Περαστικά! Εύχομαι να γίνει καλύτερα.Θα ερθω παιδια , ο ξαδερφος μου εχει καρκίνο στον οισοφαγο , στο Αττικον θα ξεκινησει χημειοθεραπεια κ ακτινοβολία γ 1,5 μηνα σχεδον κ μετά χειρουργείο μεθ 3 μερες κ καποιες ημερες γυρω στις 15 ημερες θ ειναι ακομα νοσοκομείο.. ουσιαστικα θ ειμαι αρκετα κατω , απλα γ το θεμα ραντεβού κ δλειας θ γινονται μονο οταν υπαρχει ψυχολογια. Συγνωμη αν βαρυνα το κλίμα , ομως παντα μιλουσα ανοιχτα εδω μεσα κ αυτο τον καιρο μου συμβαινει αυτο .. κ θελω ολες τις ευχες σας γτι ειναι δυσκολο κυριως γ οποιον το εχει , κανονικός γολγοθάς..ομως συνεχιζουμε.. λενε η ανθρωπινη καρδια βρισκει τροπο ν αντεχει .. κ σε πολλους π αντιμετωπίζουν το ιδιο πρόβλημα Εδω ειμαστε, πριν το ανακοινώσω εχω ηδη ρωτησει ατομα πελατες γ αιμα κ μ εχουν καλυψει , αυτο ειναι μόνο τιμή γ τον χώρο π μας φιλοξενεί, το οτι τοσα πολλα άτομα κ μερικοι π δ γνωριζόμαστε τοσο καλα αλλα αλληλεπιδρούμε μεταξυ μας, ολοι ομως ειναι πρόθυμοι ν βοηθήσουν .. σας ευχαριστώ γτι ετσι πρεπει ν ειναι μια κοινοτητα.. ενωμενη
Περαστικά κ ταχεία ανάρρωση. Μόνο υγεία, τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε!Θα ερθω παιδια , ο ξαδερφος μου εχει καρκίνο στον οισοφαγο , στο Αττικον θα ξεκινησει χημειοθεραπεια κ ακτινοβολία γ 1,5 μηνα σχεδον κ μετά χειρουργείο μεθ 3 μερες κ καποιες ημερες γυρω στις 15 ημερες θ ειναι ακομα νοσοκομείο.. ουσιαστικα θ ειμαι αρκετα κατω , απλα γ το θεμα ραντεβού κ δλειας θ γινονται μονο οταν υπαρχει ψυχολογια. Συγνωμη αν βαρυνα το κλίμα , ομως παντα μιλουσα ανοιχτα εδω μεσα κ αυτο τον καιρο μου συμβαινει αυτο .. κ θελω ολες τις ευχες σας γτι ειναι δυσκολο κυριως γ οποιον το εχει , κανονικός γολγοθάς..ομως συνεχιζουμε.. λενε η ανθρωπινη καρδια βρισκει τροπο ν αντεχει .. κ σε πολλους π αντιμετωπίζουν το ιδιο πρόβλημα Εδω ειμαστε, πριν το ανακοινώσω εχω ηδη ρωτησει ατομα πελατες γ αιμα κ μ εχουν καλυψει , αυτο ειναι μόνο τιμή γ τον χώρο π μας φιλοξενεί, το οτι τοσα πολλα άτομα κ μερικοι π δ γνωριζόμαστε τοσο καλα αλλα αλληλεπιδρούμε μεταξυ μας, ολοι ομως ειναι πρόθυμοι ν βοηθήσουν .. σας ευχαριστώ γτι ετσι πρεπει ν ειναι μια κοινοτητα.. ενωμενη
Σ αυτήν την παλιοασθενεια η ψυχολογία είναι το παν. Μπορεί να κάνει θαύματα. Όλα καλά θα πάνε κοριτσαρα μαςΘα ερθω παιδια , ο ξαδερφος μου εχει καρκίνο στον οισοφαγο , στο Αττικον θα ξεκινησει χημειοθεραπεια κ ακτινοβολία γ 1,5 μηνα σχεδον κ μετά χειρουργείο μεθ 3 μερες κ καποιες ημερες γυρω στις 15 ημερες θ ειναι ακομα νοσοκομείο.. ουσιαστικα θ ειμαι αρκετα κατω , απλα γ το θεμα ραντεβού κ δλειας θ γινονται μονο οταν υπαρχει ψυχολογια. Συγνωμη αν βαρυνα το κλίμα , ομως παντα μιλουσα ανοιχτα εδω μεσα κ αυτο τον καιρο μου συμβαινει αυτο .. κ θελω ολες τις ευχες σας γτι ειναι δυσκολο κυριως γ οποιον το εχει , κανονικός γολγοθάς..ομως συνεχιζουμε.. λενε η ανθρωπινη καρδια βρισκει τροπο ν αντεχει .. κ σε πολλους π αντιμετωπίζουν το ιδιο πρόβλημα Εδω ειμαστε, πριν το ανακοινώσω εχω ηδη ρωτησει ατομα πελατες γ αιμα κ μ εχουν καλυψει , αυτο ειναι μόνο τιμή γ τον χώρο π μας φιλοξενεί, το οτι τοσα πολλα άτομα κ μερικοι π δ γνωριζόμαστε τοσο καλα αλλα αλληλεπιδρούμε μεταξυ μας, ολοι ομως ειναι πρόθυμοι ν βοηθήσουν .. σας ευχαριστώ γτι ετσι πρεπει ν ειναι μια κοινοτητα.. ενωμενη
Εδώ είσαι τύπε...Ρε παιδιά πού βρίσκουμε ένα τηλέφωνο

Στείλε ένα inbox ρε φίλε για επικοινωνία….Ρε παιδιά πού βρίσκουμε ένα τηλέφωνο
Τι ν διαβασει ο χριστιανος .. ειμαστε στον τεταρτο τόμο τωρα , ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια.. πανελληνιες θα δωσει αν τα διαβασει όλαΣτείλε ένα inbox ρε φίλε για επικοινωνία….
Αν διαβάσεις το λέει… γιατί αν κάτσεις δεις τι γράφει ο καθένας δε θα βγάλεις άκρη![]()
Μα δε χρειάζεται δε θα πάει πολύ πίσω ανά μισή σελίδα κάποιος ρωτάει το ίδιοΤι ν διαβασει ο χριστιανος .. ειμαστε στον τεταρτο τόμο τωρα , ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια.. πανελληνιες θα δωσει αν τα διαβασει όλα