- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 68.683
Συνεχεια μ μιλαει γ αυτη τη δωρα παιδιαΌχι αδερφέ είμαι ΜΕμνηστευμενος![]()
Συνεχεια μ μιλαει γ αυτη τη δωρα παιδιαΌχι αδερφέ είμαι ΜΕμνηστευμενος![]()
Μπορεί να της είχε κάμει Καλή δουλειά και να διαφημίζει την εργασία τουΣυνεχεια μ μιλαει γ αυτη τη δωρα παιδια

Την έχει κάνει τη ζημιά ο κωλομπαράςΣυνεχεια μ μιλαει γ αυτη τη δωρα παιδια

...και σε μας κουβέντα δεν έχει πει ο μπούστης... Μπούστης παρτάκιας...Συνεχεια μ μιλαει γ αυτη τη δωρα παιδια
Απλα πες μου πως θ ερθεις ν σε περιμενω μ πινακιδα nicole armyΒόλτα προς βόρεια και χωρίς @Nicole δεν λέει ρε μαν.![]()

ΝΑΙ ρε...το πρώτο που κοιτάμε σε αυτά τα ιδρύματα οι βρύσες και τα καζανάκια είναι...Παιδιά έχω παίξει τρομερή δουλειά εκεί όποιος πάει να προσέξει λεπτομέρειες στις βρύσες και στα καζανάκια
![]()
Θυμό γιατί ρε μουνή???
Κωλόμπαρο είναι η Δώρα βρε μλκ ?ΝΑΙ ρε...το πρώτο που κοιτάμε σε αυτά τα ιδρύματα οι βρύσες και τα καζανάκια είναι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θυμό γιατί ρε μουνή???

Γιατί ήμουν μαζί με τον εσκορτακια εκείνο το βράδυ και τον κακολογειταιΘυμό γιατί ρε μουνή???

Όχι ρε τυροπιταδικο..Κωλόμπαρο είναι η Δώρα βρε μλκ ?![]()
Εμάς γιατί δεν μας έχεις καλέσει στην βραχονησίδα σου κύριο Νιάρχο?οι 2 που πάτησαν αγάπη...θα φιλοξενηθούν!
Οι υπολοιποι(ες) που γέλασαν, ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ανυπερθέτως!!!![]()

οι 2 που πάτησαν αγάπη...θα φιλοξενηθούν!
Οι υπολοιποι(ες) που γέλασαν, ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ανυπερθέτως!!!![]()
sta παπαρια μας!θα του κατσικωθουμε θελει δεν θελειΕμάς γιατί δεν μας έχεις καλέσει στην βραχονησίδα σου κύριο Νιάρχο?![]()

Εμείς είμαστε επίσημα καλεσμένοι...sta παπαρια μας!θα του κατσικωθουμε θελει δεν θελει![]()